-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz Polir7510 #7607 üzenetére
Azt, hogy a kapott fájl nem egy, az iPhone algoritmusa alapján feldolgozott JPEG lesz, hanem az az adat, amit konkrétan a szenzor biztosít, mindenféle tomorites vagy módosítás nélkül. Ez alapjáraton nem feltétlen jobb, mint egy kész jpg, de szerkesztéssel ég és föld a különbség részletesség, dinamika szempontjából a gyári kamera és egy ilyen fotó között. Csak persze rá kell szánni par percet kepenkent, hogy az ember megszerkessze (pl Lightroommal). Nyilván nem érdemes mindent így fotózni, de ártani nem árt, ha megvan a nyers fájl is.
Viszont ha nincs kedved így szórakozni a képekkel, nem biztos, hogy megéri a Halide.
-
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Polir7510 #4508 üzenetére
Én úgy nézek ki reggelente,mint egy mosott szar és mágis felismer. Kivéve,ha hunyorítok,mert annyira irritál a kijelző fénye. Általában félig sötétben esek be a fürdőszobába és mosakodás után vagyok csak képes lámpa mellett megmaradni
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Polir7510 #3025 üzenetére
Nillkin 3D CP+ MAX-ot várom küldjenek a sz@r helyette újat, közvetlen gyártó nem hajlandó, aliról akitől vettem az is hivatalos Nillkin eladó, ő elvileg küld egyet. Csak úgy rendelni megint feleslegesnek tartom még, mert ki tudja az újból kapok e vagy megint a régiből.
Hátlapi fóliából most ezt rendeltem be, előlapi is jár hozzá, de ott maradok az üvegnél.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Polir7510 #2708 üzenetére
"Azt mondjak es lattam is hogy Apple tokban nem karcolodik."
Az alját nem védi, így ott fog. Polírozni meg lehet, de ezt neked tudnod kellene mivel kell, hiszen "polir" a neved is"
Westendben hallottam már én is van valami fóliás, de nem láttam még soha, és azt se tudom a teljes keretre is kiterjed e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Eladó Iphone 11 Pro Max Green, 3db Eredeti Karl Lagerfeld Tokkal.
- Gyönyörű Samsung S22ultra ,független, 8/128gb,, pici eszt.hiba
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB 12GB Dual
- Eladó/cserélhető újszerű iPhone 15 Pro, 128 GB, Apple gari 2026.10.25, fekete titán, független
- Új, bontatlan, Motorola G54 Power edition 12/256GB, 6000mAh, kék 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest