- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz
Polir7510 #7607 üzenetére
Azt, hogy a kapott fájl nem egy, az iPhone algoritmusa alapján feldolgozott JPEG lesz, hanem az az adat, amit konkrétan a szenzor biztosít, mindenféle tomorites vagy módosítás nélkül. Ez alapjáraton nem feltétlen jobb, mint egy kész jpg, de szerkesztéssel ég és föld a különbség részletesség, dinamika szempontjából a gyári kamera és egy ilyen fotó között. Csak persze rá kell szánni par percet kepenkent, hogy az ember megszerkessze (pl Lightroommal). Nyilván nem érdemes mindent így fotózni, de ártani nem árt, ha megvan a nyers fájl is.
Viszont ha nincs kedved így szórakozni a képekkel, nem biztos, hogy megéri a Halide.
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Polir7510 #3025 üzenetére
Nillkin 3D CP+ MAX-ot várom küldjenek a sz@r helyette újat, közvetlen gyártó nem hajlandó, aliról akitől vettem az is hivatalos Nillkin eladó, ő elvileg küld egyet. Csak úgy rendelni megint feleslegesnek tartom még, mert ki tudja az újból kapok e vagy megint a régiből.
Hátlapi fóliából most ezt rendeltem be, előlapi is jár hozzá, de ott maradok az üvegnél.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Polir7510 #2708 üzenetére
"Azt mondjak es lattam is hogy Apple tokban nem karcolodik."
Az alját nem védi, így ott fog. Polírozni meg lehet, de ezt neked tudnod kellene mivel kell, hiszen "polir" a neved is"
Westendben hallottam már én is van valami fóliás, de nem láttam még soha, és azt se tudom a teljes keretre is kiterjed e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest