Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #4242 üzenetére
Azt hogy kitalálod én mire mit mondanék azt inkább nem is kommentálnám. Azt viszont igen hogy Bodrik szerinted nem ért hozzá akinek volt már olyan amiket le is írt? Én is láttam már a telefonom mellett S8, és S8+-t, de a színek eltérésén kívül nem tapasztaltam semmit. X kijelzőjénél pedig hogy pixeles te kötöttél bele itt először, szóval vagy gyári hibás a készüléked, vagy csak bele akarsz kötni, mivel ilyen felbontású kijelző méret mellett és ppi képpontsűrűségnél nagyítóval lehet látni a pixeleket, vagy neked jóval jobb a szemed mint az átlagé.
Na meg ha már hozzáértőkről beszélsz...
"A kijelzővel a DisplayMate foglalkozik, a kamerával pedig a DxOMark. Meg is született mindkét csapat értékelése, és a DisplayMate szerint az iPhone X-ben van a legjobb mobilos kijelző."
Ezeket után veszekedjek veled, hogy én vagyok az elvakult? Köszi kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest