- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #4242 üzenetére
Azt hogy kitalálod én mire mit mondanék azt inkább nem is kommentálnám. Azt viszont igen hogy Bodrik szerinted nem ért hozzá akinek volt már olyan amiket le is írt? Én is láttam már a telefonom mellett S8, és S8+-t, de a színek eltérésén kívül nem tapasztaltam semmit. X kijelzőjénél pedig hogy pixeles te kötöttél bele itt először, szóval vagy gyári hibás a készüléked, vagy csak bele akarsz kötni, mivel ilyen felbontású kijelző méret mellett és ppi képpontsűrűségnél nagyítóval lehet látni a pixeleket, vagy neked jóval jobb a szemed mint az átlagé.
Na meg ha már hozzáértőkről beszélsz...
"A kijelzővel a DisplayMate foglalkozik, a kamerával pedig a DxOMark. Meg is született mindkét csapat értékelése, és a DisplayMate szerint az iPhone X-ben van a legjobb mobilos kijelző."
Ezeket után veszekedjek veled, hogy én vagyok az elvakult? Köszi kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged