Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Ó én nem akartam személyeskedni, meg veszekedni sem. Távol álljon tőlem az ilyen, csak eddig ahogy olvastam bármi panasz érkezett, azt homlokegyenest meg tudtad magyarázni
Kijelzőben, úgy összevetve, lehet az X-é a legjobb. Sőt, a Samu túlszaturált színeitől frászt kaptam. Hiába tettem normál módba, úgy nézett ki a telefon, mintha valami természetellenes cucc lenne ráerőszakolva.
Napi használatban nincs nagyon különbség, de pixelbuzi lényem kiszúrja ezt egyből és nehezemre esik elhinni, hogy egy Samu S8 plus max felbontásának az élessége (mert ugye ott lehet állítani a felbontást) és az X élessége között csak én látom a a különbséget.
szabogabor10: Ez is egy hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest