- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Ó én nem akartam személyeskedni, meg veszekedni sem. Távol álljon tőlem az ilyen, csak eddig ahogy olvastam bármi panasz érkezett, azt homlokegyenest meg tudtad magyarázni
Kijelzőben, úgy összevetve, lehet az X-é a legjobb. Sőt, a Samu túlszaturált színeitől frászt kaptam. Hiába tettem normál módba, úgy nézett ki a telefon, mintha valami természetellenes cucc lenne ráerőszakolva.
Napi használatban nincs nagyon különbség, de pixelbuzi lényem kiszúrja ezt egyből és nehezemre esik elhinni, hogy egy Samu S8 plus max felbontásának az élessége (mert ugye ott lehet állítani a felbontást) és az X élessége között csak én látom a a különbséget.
szabogabor10: Ez is egy hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest