-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Ó én nem akartam személyeskedni, meg veszekedni sem. Távol álljon tőlem az ilyen, csak eddig ahogy olvastam bármi panasz érkezett, azt homlokegyenest meg tudtad magyarázni
Kijelzőben, úgy összevetve, lehet az X-é a legjobb. Sőt, a Samu túlszaturált színeitől frászt kaptam. Hiába tettem normál módba, úgy nézett ki a telefon, mintha valami természetellenes cucc lenne ráerőszakolva.
Napi használatban nincs nagyon különbség, de pixelbuzi lényem kiszúrja ezt egyből és nehezemre esik elhinni, hogy egy Samu S8 plus max felbontásának az élessége (mert ugye ott lehet állítani a felbontást) és az X élessége között csak én látom a a különbséget.
szabogabor10: Ez is egy hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged