- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_dawe
senior tag
Sziasztok.
Mai nappal nekem is megérkezett a drágaság.
Olyan kérdésem lenne, hogy megoldható az, hogy ha értesítést kapok ne villanjon fel a kijelző? (Az frankó, hogyha ránézek akkor mutatja meg a tartalmát az értesítésnek, de ez a felvillanás eléggé zavar)
Előre is köszi! -
Fryskitt
addikt
válasz B-L-A-C-K #3098 üzenetére
Köszi, megtaláltam itt is. Mondjuk továbbra is az a bajom, hogy ebben nem látszik a telefon, hogy milyen szép (nekem a fehér jön be jobban, kivéve a Győzikés ezüst keretet), plusz, ahogy te mondanád, nem ér körbe....
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
válasz Phoenix100 #3092 üzenetére
Aramid = kevlár? Vagy mi is ez?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Phoenix100 #3095 üzenetére
Igen adnak, dobozba van elvileg.
-
FIREBLADE78
addikt
Tudtok ajánlani autós-mágneses tartót ami a fóliázott (easykinz) telefont megtartja? Nem az üvegrecuppantós érdekel,hanem a klíma rácsra pattintós.
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Phoenix100 #3092 üzenetére
Hát igen pont ez benne a baj, ha jó a fogása, vékony is, miért nem csinálták már meg hogy körbe menjen az egészen, és kicsit fel a kijelző szélére, így zsebbe még kulcshoz se tudod berakni, egyedül az asztalra rakás miatt jó, na meg hogy tényleg felmegy a tartóra simán...
Nekem már elvileg holnap itt a tartó, már kérdeztem tőled, de nem tudtam van gyári bőrtokod is, megnézted már vele hogy simán feltapad a tartóra a kis fém betéttel a gyári bőr alatt? Vagy csak gondolod, mert fő iPhone topikba kérdeztem már, és ketten is mondták (+ itt is) nem jó ez a tartó mert leesik róla a telefon így...
[ Szerkesztve ]
-
Phoenix100
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #3088 üzenetére
Az attól függ mi a cél a tokkal! Nekem ez az egyetlen amit eltudok viselni rajta ha a teljes tökéletes védelem a cél , akkor nem ajánlom , mivel a teteje és az alja kivágott és oldalt körbe nem hajlik rá az üvegre mint pl a gyári bőr, tehát egy leesesnel az üvegre esik nem a tok szélére!
Na de ha nem ez a cél hanem h nyugodtan le tudd tenni bármilyen felületre , akkor tökéletes! Egyrészt nem lesz tőle nagy bumszli a telefon , komolyan mintha rajta se lenne , olyan könnye és vékony.. ami még fontos h szabadon vagy az összes gomb és a csatlakozó , mivel nem hajlik rá az üvegre nagyon kényelmes a gesztus vezérlés nem zavar be a tok! Nagyon kellemes a tapintása/ fogása ( mintha bőr és a gyári szilikon átmenete lenne) komolyan még dobott a telefon megjelenésén! Ráadásul benne van a fém lap hátul , így lehet mágneses tartóba használni( de ilyen vékony tokba hogy fért bele még ez is? ) Viszont a hátra eséstől teljesen véd ( ugye aramidból van ) illetve a belseje is olyan anyag ami nem bántja a telót.. de ugye 15 ezer forint! De hozzáteszem vettem november 3.án gyári Apple bőr tokot ( kéket) rátettem , két nap után le is vettem , olyan szinten nem tetszik benne a telefon meg nem is kényelmes..ha valakinek kell féláron odaadom! ( egyébként az a két nap használat is meglátszik egy kicsit a nagy gyári bőrtokon , nem tudom újként eladni csak újszerű..) -
mike710
aktív tag
Nem arról volt szó, hogy a mostani frissítéssel jön egy új funkció az akkuhoz ami már írja milyen állapotban van?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Phoenix100 #3087 üzenetére
Ott a lényeg valami minőségibb fajtát vegyél.
A Pitaka tokot szereted? Gondolkozok én is rajta, csak hogy az alját meg a tetejét nem teljesen védi, így oda fólia kell, vagyis ha nem akarod karcok legyenek rajta idővel.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Nillkin üvegfóliával kapcsolatban: Írtam ugye a gyártónak hogy porosodik a szigetnél, mondták észlelték a problémát, és már orvosolták...Nem azért a 4-5 ezer forintért, de nem akartam megrendelni újra, mert lehet a régi készletről küldenek, ezért kértem egyet tesztelésre...Nem akarnak küldeni, mondták néha tartanak konferenciát és oda el lehet menni tesztelni...Gondoltam persze majd kiutazok ezért nekik. Mivel Aliról rendeltem a hivatalos Nillkin forgalmazótól, oda is írtam, onnan hátha küldenek egyet. Kb 25 levélváltásom volt mire felfogta az illető miről is van szó, végül 1 dollárért küld egyet, elvileg a javított változatból. Van egy sanda gyanúm hogy ugyan ilyen lesz, de majd meglátjuk...
-
Gsx-rr
veterán
válasz Phoenix100 #3081 üzenetére
Dehogy karositja, ha igy lenne nem engedelyezne az Apple ezt a szabvanyt. Mint ahogy a Qc-t se engedelyezi, jol megszivat a Power Delivery-vel
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
Gsx-rr
veterán
válasz Phoenix100 #3079 üzenetére
Csak ne az Ebay-rol rendeld!
Nem gyari, de mindig gyarto altal ajanlott volt.
Altalaban van, hogy dragabb egy kabel mint a gyari! -
B-L-A-C-K
titán
válasz Phoenix100 #3075 üzenetére
Én biztos leszarnám arra a gyári dolgokat, vennék egy normális autós adaptert, pl Xiaomi, meg a pitaka tartóhoz egy minőségi kábelt és kész.
-
Phoenix100
csendes tag
Hat megnéztem! A gyári adabter 7ezer plussz USB A - USB c kábel 6.800.- , azaz 14 ezer forintot megér-e hogy gyári dolgokkal töltsön a nem gyári QI autós tartó vagy QI töltésnél mindegy az adapter& kábel... vagy mivel a pitaka QI nem gyári , akkor 7 ezer egy gyári adapter+ lightning kábel és hagyjam a vezeték-nélküli töltést ilyen formában ?? Na erre létezik e válasz
-
Gsx-rr
veterán
válasz Phoenix100 #3073 üzenetére
Van gyari usb-c kabel.
En rendeltem Baseus Usb-c-t mar a kukaban van!Nekem otthoni qi toltofej az Blitzwolf ,a kabel ami a toltovel jott!
[ Szerkesztve ]
-
Phoenix100
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #3072 üzenetére
Én pitaka tokkal használom! De 10000% h működni fog mert a pitaka gyártja a legerősebb ilyen tartókat...
Igazából az én kérdésem leegyszerűsítve h QI töltés esetén számít e h az adapter és a kábel gyári legyen ? ( mivel az autóstartóba csak USB c t lehet bedugni , szerintem ilyen gyári kábel nem is létezik )
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Phoenix100 #3071 üzenetére
Sorry elolvastam, azt hittem az is lidl-s...Gyári otthoni adapterrel + azzal a kábellel tölti a telefont?
Pitaka autós tartóról kérdeznék, én is tegnap rendeltem be egy nem Qi töltős csak simát, lényeg hogy te milyen tokkal használod? Arra lennék kíváncsi hogy pl egy gyári bőrtokkal meg a hozzá adott fémlappal amit beleraknék, normálisan tartja e...?
-
Phoenix100
csendes tag
válasz Viktor0610 #3067 üzenetére
Nem sokallom! Igazából az a kérdés h maga az adaptertől függ ez a történet? Tehát ha az gyári , akkor nem baj h pitaka QI tartóhoz sima USB kábellel kötöm? Vagy ez is számít és hagyjam a fenébe ezt a telefontartó tölti dolgot és gyári adabter plussz lightning kábel ? Köszi
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Phoenix100 #3066 üzenetére
A kábel gondolom nem rendelkezett MFi minősítéssel (vagy csak ráírták), az azt jelenti hogy nem támogatott gyárilag, és egy új iOS rendszer alatt már nem tölti.
QI töltést meg nem olvastam hogy ártana neki ha kisebb feszültségen menne.
Viktor0610: + Xiaomi, csodákra képes...
-
MODERÁTOR
válasz Phoenix100 #3066 üzenetére
Én vennék valami erősebb, minőségibb töltőt.
Ha a gyári árát sokallod, akkor Nillkin, Blitzwolf, Ugreen.Xiaomi 13T
-
Phoenix100
csendes tag
Sziasztok! Eddig a 7esemhez egy Lidl be vásárolt silvercest autós töltőt használtam a kocsiba egy gyári lightning kábellel, de ez a koncepció a X esetében már nem működik , egyszerűen nem tölti.. ez miért lehet ? Gyenge a feszültség amit lead? Erre beszereztem egy QI töltésre alkalmas autóstartót , amit sima USB kábellel összekötöttem ugyanazzal a Lidl ös töltőfejjel és így meg már “vezeték” nélkül tölti... a fő kérdés h nem ártok így az akksinak?? Mivel nem egy gyári megoldás í..valahol azt olvastam ha kevesebb feszültség jut be az nem tesz neki jót.. de ez QI szabványra is vonatkozik?? Nagyon köszönöm a segítséget..hozzáteszem a 7esnél tűz forró volt kocsiban töltés alatt a teló..
-
paci88
tag
Én UAG Plasma tokot vettem rá. Véleményem szerint kifejezetten kellemes fogása van, masszív és nem lett otromba a telefon. Ráadásul ha minden igaz a port sem engedi túl könnyen a tok és telefon közé. Youtube-on van jó pár meggyőző drop test. Én ajánlom és van kinyitható verziója is, de nézz zét a gyártó honlapján. Nekem egyébként a következő beruházás MacBook Pro tok lesz tőlük, szerintem az is baromi jó.
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
van valami best buy vedelem X-re? Latom errol megy a diskurzus egy ideje, de nem tudom kibogozni mi ajanlott ra. Van vmi olyan tok, folia barmi, amiben esztetikus marad de megis megvedi az uveget a torestol ha leesik?
-
B-L-A-C-K
titán
Pl gyári levelezővel a céges üzenetek nem mennek push-ba, de ugyan ez outlook appal már megy, procit ahogy nézem leveszi ~2390ről 1333-ra, ebből pl semmit nem veszek észre. Más értesítés face, viber, gmail megjön ugyan úgy.
Cyberpunk: Fényerő nekem fix ~50% körül szokott lenni mindig, ha nagyon fényes helyen vagyok felveszem amennyire kell.
-
B-L-A-C-K
titán
Gondolatom kipróbálom az X-et úgy hogy energiatakarékosba rakom töltés után egyből, és játékokat kiiktatom, mást ezen kívül úgy használok ahogy szoktam. Jelenleg ott tartok hogy:
Használat: 2 óra 5 perc
Készenlét: 6 óra 38 percJelenlegi akkuszázalék 91%
Ez azért elég szép.
-
stufen2
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #3053 üzenetére
Köszönöm, a 8 ast anyámnak vettem, nem én fogom használni. Nekem elég egy, csak láttam mit küzdött a droiddal és rábeszéltem egy szifonra. Cserébe ő meg fizette a két biztosítást.
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
viera
őstag
Kint a 11.2.2
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz csabiks #3045 üzenetére
Egy a lényeg, hidegben legyen, most pl kutyasétáltatás közbe csináltam, de nem kapcsoltam ki semmit, minden ment ahogy szokott, csak 8 fokban volt, szobahőmérsékleten nálam a jelenlegi X-em olyan 230-240 körül van, na meg ha egymás után sokszor futtatod mindig kevesebb lesz mert felmelegszik.
7etape: Pont azt keresem hogy az előző X-en 243 volt a rekordom vagy 253, nem találom a képet...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Dean1988 #3042 üzenetére
Köszi, ugyan az mint nekem volt, ez még nem a javított változat, sajnos 1 hét után így fog kinézni...
-
Dean1988
csendes tag
Megkaptam a Nillkin 3d cp+max üvegfóliám. Fel is raktam, viszont akárhogy próbálkozok, valahogy a kijelző egy nagy részén nem tapad fel. Olyan mintha nem lenne elég anyag, ami leragassza.
Van valakinek hasonló tapasztalata, esetleg valami tanács? -
B-Clone
aktív tag
válasz Tibee86 #2994 üzenetére
Ezen kicsit most mosolyogtam én is... nem igazán értem mi köze lehet a használt járműnek ahhoz, hogy kinek milyen telefonja vagy bármije van. Városban többnyire koszos cégessel veretem, egyébként meg a közlekedés 80%-ban tömegközlekedve olcsóbb és gyorsabb mint az autó.
Jöhetnék innen a saját példámmal, hogy a lakásomban ennek ellenére annyi tech cucc van aminek az árából elég komoly guruló koporsóra is költhettem volna.
Számomra szánalmasabb az, amikor Gipsz Jakab feszít a 6-os Audiban aminek még 12 évig nyögi a részleteit...
Kinek mi a prior. Van aki Autóra, motorra, horgászatra, fotózásra ver el vállalhatatlannak tűnő összegeket, van aki meg kütyükre. Szerintem ezzel semmi gond nincs. -
kbadam83
senior tag
válasz MasterMark #3035 üzenetére
Basszus nem vettem észre
F***k DO NOT DISTURB -
kbadam83
senior tag
Valaki tudna segíteni? 2 napja az X-em nem hajlandó megjeleníteni értesítéseket zárolt képernyőnél. Megérkezik az értesítés rá, csak nem villan fel a kijelző és nem ad hangot ( messenger, imessage, viber, email ) egyiknél sem.
Már reseteltem a telefont a 3 gombos módszerrel, ki és bekapcs is megvolt, az értesítéseknél mindigre van állítva az értesítés de semmi
Nem vagyok analfabéta de egyszerűen nem jövök rá a megoldásraHa be van kapcsolva a kijelző akkor szépen jelez hanggal minden értesítést!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Polir7510 #3025 üzenetére
Nillkin 3D CP+ MAX-ot várom küldjenek a sz@r helyette újat, közvetlen gyártó nem hajlandó, aliról akitől vettem az is hivatalos Nillkin eladó, ő elvileg küld egyet. Csak úgy rendelni megint feleslegesnek tartom még, mert ki tudja az újból kapok e vagy megint a régiből.
Hátlapi fóliából most ezt rendeltem be, előlapi is jár hozzá, de ott maradok az üvegnél.
-
Polir7510
csendes tag
Westend:
Megkérdeztem a sráctól és ő azt mondta nekem hogy 7490 a sima és 7990 a matt hátra és a keretre.
Külön a keretre nincs azt mondta.
Annyira részletesen nem kérdeztem de ha ez a garanciális dolog valóban igaz és ez a tokos verzió is létezik akkor elgondolkodtató.
Majd bemegyek még egyszer és megkérdezem
Black most már valóban ''black''
Nillkn cp MAX valaki próbálta már a javított verzió full tempered glassot? -
Szellem.
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #3022 üzenetére
Sajnos azt kell, hogy mondjam, nem mindegyik kommunikatív a WestEndben!
A tokos fólia pedig létezik. i7 Pusra és a Note 8-amra is tokos verziót rakattam fel. Aztán lett fullbody.
Szerintem fasza a fóliájuk. Ha meg valaki kosztumizálni akarja a telefonját, akkor vannak fasza színes, meg mindenféle fóliák. Mintha dbrand fóliát használnál.
Viszont profi módon teszi fel a fóliát. Szarul, szöszösen, buborékosan nem adják oda.
Én azt gondolom, hogy teljesen jó a fóliájuk és bátran használható.A telefonhoz meg gratulálok! Hamarosan én is jövök.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Szellem. #3021 üzenetére
Köszi a részletes leírást, egy párra regálénk is:
2.: Kérdeztem, pedig nem mondták van tokos verzió.
3.: Ezt se mondta a gyerek, azt máshol hallottam már hogy 3900-ért cserélik, de fél év garit nem tudtam.Így összegezve elgondolkodtató azért...
Telefont meg innen vettem jó áron apróról, Németországból kapta a srác ajándékba, egy hete bontotta ki és aktiválta be, tartozékaihoz hozzá se nyúlt. Úgy volt vele marad Android vonalon a duál sim miatt leginkább, így meg is vettem, 320ba volt amúgy (fehéret 308ba vettem, 325be ment el, szóval ez így 303 ezerbe van).
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #3010 üzenetére
Ezt kiegészíteném, mert egy párszor fóliáztattam náluk:
1.: Ha fullbody fóliát kérsz, az egyértelműen tok nélküli verzió!
2.: Amennyiben tokkal viszed oda a telefont, akkor a fóliából a tokos verziót teszik fel, ergo nem szedi fel ha a tokot rárakod.
3.: A fólia előre-hátra valóban drága! Viszont: Van rá fél év garancia, amikor is ingyen cserélik. A garancia után viszont ha cserélteted, akkor már csak 3900 a teljes csere. Ennek az a feltétele, hogy a fóliát amit ráraktak add nekik vissza!
4.: A feleségem iPhone 7-je ezt a fullbody-t kapta meg, mert utálja a tokokat! Már ejtette le a kőre 4 alkalommal is a konyhában, és nem lett semmi baja! Szóval, elég jó fólia. Nem üveg, de az ilyen kisebb eséseket bírja. Nyilván nem tok de nem féletlenül reklámozzák időnként úgy, hogy egy kalapáccsal megütik a fullbodys telefont és nem lesz baja. Tudom, ez reklám, de akkor is. Kisebb dolgokat kibír a fólia mert elég ruganyos és elnyel bizonyos dolgokat.
Most cseréltettük szombaton a fóliát és a kimaradt részeken nem lett karcos a jetblack, kivéve az alján látszik némi karc a hangszórók mellett, de nem vészes. Amúgy meg a jetblack az a szín amire ha ránézel már karcolódik.A 256-os X-hez meg gratulálok. Honnan lett ha nem indiszkrét?
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem nem, van ilyenbe meg ilyenbe is, vagyis neten nézve, ezeket találtam gyorsba: 1, 2. Ez mind2 256-os, és nem azonos színűek.Tényleg az, csak elírta a hirdetésben is, mert króm a kerete a 2-esnek, meg az én ezüstömnek is másik fajta volt a doboz teteje most néztem meg.Fryskitt: Linken lévő kép alapján nem ér körbe: link
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz MasterMark #3016 üzenetére
Az színtől függ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #3012 üzenetére
Miért ne stimmelne?
(#3011) Fryskitt:
ez nem is rossz, rendelek egyet.Ja most nézem ez se védi teljesen a keretet.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Stimmel az..
-
Fryskitt
addikt
? Mit láttál?
-
Fryskitt
addikt
válasz B-L-A-C-K #3010 üzenetére
Nekem ez eddig bejött. Nedvesen kell feltenni, lehet igazítani, aztán kb egy nap, mire ráfeszül, és ott marad.
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B06XSR3KF6/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1515327029&sr=8-2&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=iphone+x+skinomi&dpPl=1&dpID=51ngvcsNEPL&ref=plSrch
-
B-L-A-C-K
titán
Na helyre állt a rend:
Vagyis majdnem, mert ez 256-os (jó áron volt azért ez lett) ami felesleges nekem, így ezt is majd úgyis elcserélem (tudom vannak bajok )
Más téma: Benéztem a WestEnd-be megnézni ezt a fóliást amit itt is többen említettek. Én nem nagyon ajánlom...Maga a fólia minősége jó, viszont pl a kereten lévő fóliánál ha úgy gondolod csak tokba rakod majd felszedi...Valamint úgy van megcsinálva, hogy a gomboknál, a hangszórónál, a töltő csatlakozónál nem csak annak van kivágva a hely pont, hanem ott komplett részek vannak kihagyva, vagyis ha lefóliázod, majd fél év után leszeded róla, akkor azokon a területeken karcos lehet majd mert ugye nem védte semmi. A másik meg az ára, hátlapra azt mondom jó is lenne, de 7500Ft csak oda, kompletten az egész meg 12 ezer, ennyiért azért vicc szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz joefasalasso #3008 üzenetére
-
joefasalasso
aktív tag
Ez a 304380-as X a 24gsm-től ez vajon visszaküldött lehet?
-
MasterMark
titán
válasz Phoenix100 #3006 üzenetére
Volt már róla szó, olvass vissza, hogy neked nem az-e a problémád.
Switch Tax
-
Phoenix100
csendes tag
Más is tapasztalja hogy hátul ( tok nélkül ) ha megnyomom az almajelet( amikor veszem fel asztalról és oda esik a mutató ujjam) vagy kicsit erősebben fogom meg a keretet középtől felfelé, amolyan “ pukkanos” hangot lehet hallani .. mintha lenne egy kis rés a hátlap és az akksi között..és ott benyomhato lenne.. kell hozzá egy kis finomérzék h észre vegye az ember , nekem is teljesen véletlenül sikerült.. de azóta idegesít h egyedi probléma lehet vagy mindre jellemző ? Köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Nem utazok bkv- n. De nem ertem mi abban a problema, ha valaki egy regi autoval vagy tomegkozlekedessel kozlekedik es ilyen teloja van. Szerintem semmi koze a kettonek egymashoz. A csaladimban is van olyan pelda, hogy akar vehetne xy autot, mert megteheti. Meg is bkv- vel jar. Nem erdekli a dolog. Utal vezetni. Masik dolog ez egy termek. Barki meg veheti. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
zorromoto
senior tag
Szegasztok !
lehet-e a vibrálást valahol állítíni? Nekem most néma üzemmódban pici impulzusokban vibrál.
Nektek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest