Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Mi ebben a hiszti? Alapban elvarhato lenne a “Vilag legjobb es legdragabb “telefonjatol, ha mar a tobbiek 2-3eve tudjak.
De kivancsi leszek,majd arra mikor visszajon a Touch Id mit mond az Apple, mert a pletykak szerint mar kesz a technologia( nem az Apple fejlesztette ki) hanem a Synaptics
Gondolom hirtelen majd milyen jo lesz,pedig mar elfelejtettek mert a Face id a tokeletes! -
ricshard444
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Azért, mert 2 nap alatt vagyok itthon annyit ébren.

-
MasterMark
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
Csak két észrevétel, egyrészt a FaceID-hoz nem közel kell tartani, hanem az kell hogy lássa az arcod. Nem tudom hogy próbáltad, de én általában lefele tartom, és mikor alulról látja az arcom, akkor gondolkozik rajta, hogy most mivan, viszont ha lebólintod a fejed, hogy az egész arcod lássa, akkor azonnal felold has-fej távolságban kb.
A másik amin mindig meglepődök, a gyorstöltéses hiszti, mintha az a 3 órás "lassú" töltés olyan szörnyűséges lenne.
Úgylátszik én vagyok lemaradva a 8-10 órás töltésnél. 
-
Gsx-rr
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Mate 8 sem az S7 nem csucskategoria mar, igy foleg a Mate 8 hoz hasonlitani folosleges.
-
nbukta77
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Grat.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
Grat hozzá, ennyire azért egy androidos se volt még elájulva tőle, ezt egy android topikba is linkeld be...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ricshard444
veterán
2 napja én is használom már ezt a kis csodát. Számomra érdekes módon hajnalban szállították ki az átvevő helyre. El is mentem érte rögtön, természetesen.
Egy rövid élménybeszámolót tartok, olvassa el aki szeretné.Hogy hogyan kerültem ide? Meguntam a droidot és akárhányszor próbáltam ki a szolgáltatóknál a most kapható csúcsokat, egyik sem győzött meg arról, hogy ez nekem jobb lenne. Közben a családba került egy Iphone 7 és ott elindult valami, elkezdtem ismerkedni a rendszerrel.
Huawei Mate 8-ról váltottam X-re (a rendszer folyamatosabb és gyorsabb volt, mint a barátom S7 Edge-je, így anno nem bántam meg a döntést: VISZONT!) Nagyon kevés cuccnál éreztem azt a fajta "prémium érzést", mint amit ennél az X-nél megéltem. Anno a Galaxy S2-nél éreztem utoljára, hogy mindennél jobb, mint amit addig fogtam és láttam. Azóta volt pár "Flaghsip" telefonom, de soha nem volt akkora váltás, mint most ez. Annyi bizonyos, hogy Android --->IOS váltás mindig egy olyan pont mindenkinél, ami tényleg vitathatatlan: itt nincsenek akadások, szaggatások, viszont más kompromisszumok vannak a rendszert nézve.
Kijelző: Eszméletlen minősége van, pedig egy igen komoly monitort használok, de ezek a színek és pixelsűrűség olyan élményt ad, ami tényleg hihetetlen. Note 8 kijelzőjétől nem ültem le, mert olyan irreális színekkel dolgozik ami már régen nem a világom. Az X viszont olyan jól bekalibrált, hogy csak gyönyörködni lehet benne. Az pedig külön tetszik, hogy mindenhol lekerekített. Le a kalappal.

Rendszer: Nem ismeretlen a számomra az IOS a barátnőm által, hiszen az Iphone 7-jét, ha felületesebben is, de használtam és ott is szépen látszott, hogy mennyivel simábban futnak az animációk és a játékok (S8-hoz képest is). Ez a fajta optimalizálás ami az IOS rendszeren van egy másik szint (tudom, hogy 10 IOS vs 10.000000 fajta Android készülék miatt is), szóval én csak imádni tudom. Ugyan vannak komplikáltabb részei vagy éppen kompabilitási gondjai, de utóbbi engem szerencsére nem érint a mindennapokban. Tényleg mindennél gyorsabb és simább, mint ami eddig a kezembe akadt.
Ez a felfele pöccintéses alkalmazás dobálás pedig szimplán zseniális. Mikor kezdtek eltűnni a fizikai gombok az Androidos telefonokból már ott éreztem, hogy elkéne hagyni a hagyományos gombfelosztást, de csak nem történt még meg droidnál. Ez az igazi érintőképernyős feeling, imádom.
A programok végre nem törlődnek ki a memóriából. Amit a nap elején elindítottam, az még este is ott lesz megnyitva, hihetetlenül meggyorsítja a telefon használatát. Mate-nél állandóan várnom kellett, hogy újra megnyitódjon minden. Pedig a RAM méret azonos.Kamera: Tüzetesebben sajnos még nem volt időm próbálgatni, a Mate 8 a videókban volt borzalmasan gyenge. Amit sikerült eddig felvennem az X-szel az számomra tökéletes minőség. Végre eltudok vele menni egy koncertre és mikor visszanézem majd a felvételt az nem lesz hangyás/pixeles vagy a kis bitráta miatt széteső. Fényképeknél ami feltűnt az az esti fényes minőség, nem hittem el, hogy mit művel ez a kis ketyere, brutális.
FaceID: Itt voltak problémáim az első napon, hiszen ha távolabb van a telefon, mint kellene, akkor nem ismer fel. Közelre elég idegen még tartani a telefont mikor feloldanám, de akkor 15-ből 14x tényleg működik. Az viszont tényleg szép teljesítmény, hogy akár sapkában, sötétben, napsütésben vagyok, nem jön zavarba. Nem hiányzik az ujjlenyomat, de a felismerési max távolságon még kell majd javítani a jövőben mindenképp.
Hangszórók: Pár szót megérdemel ez is, mert az a sztereó élmény egészen rendkívüli amit nyújtani tud. Tényleg nagyban megdobja az élményt játékoknál és videóknál is. A telefonbeszélgetéseket is végre tisztán és érthetően hallom, mert a Mate 8-nál voltak gondok a hangerővel néhány emberrel és a minősége sem volt ennyire jó. Zenét továbbra sem a telefon hangszóróin fogok hallgatni, de a csengés tiszta és hangos, nem kell több.
Hogy ne csak jókat írjak, leírom amik zavarnak:
Először is a töltés sebessége: Az egy rossz vicc, tudom, hogy lehet venni hozzá gyorstöltőt 30-ért vagy akár Ebay-ről megúszni olcsóbban, de szánalmasnak tartom a kispórolását a csomagból. Jubileumi, totálisan prémium model és egy gyenge kis töltő van hozzá.
Rendeltem már vezeték nélküli tálcát, ami talán még jobban is fogja tölteni. Azt tudni kell, hogy én 24 órából 14-t munkában és úton vagyok és éjszaka eddig nem töltöttem a Huawei-t, csak abban az 1-1.5 órában, míg itt voltam a gépnél, de akkor a Mate 8 komoly naftát szedett fel. Annyiból változtatni kell a szokásomon, hogy éjjel végig töltenem kell a telefont. Az viszont sok jót vetítet előre, hogy 70%-n mentem el reggel 7-kor dolgozni és most 9kor 20%-n tettem fel töltőre. Simán érzem olyan jónak ezt az akksit, mint a Mate 4000-sét, sőt...Aztán ott van a füles:
Egy 8000Ft-s AKG fülhallgatót használok 1 éve, mikor kibontottam a csomagból az Iphone fülesét így néztem, hogy mi ez az olcsó műanyag és a kábel is ugyanezt a hatást kelti valamiért. Gondoltam, hogy a hangja csak-csak szerethető lesz. A hangerővel nincs gond, de hangzásban az AKG fülese sokkal jobb, pedig nem egy komoly vagy drága darab, a kényelemről nem is beszélve. Érdemes egyáltalán bejáratni vagy nem lesz jobb? Nem is illeszkedik jól a fülembe, szóval ez is nagyban beleszólhat és kényelmetlen ez a műanyag kavics számomra. Ugyanez volt a véleményem a Samsung S7 Edge és a Huawei fülesével is. Nem is használtam őket, csak vésztartaléknak.

Összesítve igazából a telefon maga igazi csúcsragadozó, hihetetlen felhasználói élményt ad, amit nagyban köszönhet a remek panelnek, az alatta lévő hardverek pedig méltók hozzá, kivéve a tartozékok, azokat inkább nem is minősíteném így a végén. Ami még hiányzik az az értesítési led, nekem az nagy szívfájdalmam, mert az eddigi telefonjaimban mind voltak és itt most nincs, de ez legyen a legkevesebb, hiszen mire való a Watch? Az üvegfóliát nem tudtam feltenni, mert a "360-s" tok felnyomja szélét az összesnek, pedig 3 fajtát is rendeltem. Inkább tartom ilyen tokban ami komolyan megvédi, mintsem szilikonban és rá fólia.
Érdeklődve olvasom a topikot továbbra is, úgy láttam ez egy jó kis csapat, örülök, hogy itt lehetek!

-
Emma1219
kezdő
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ezek szerint😜
-
Emma1219
kezdő
válasz
nokia123
üzenetére
Nem lehet... én így jártam az elsővel feltettem nagyon levegős volt gondoltam újra felszedem és ráillesztem szerintem a ragasztó is tönkrement ezzel mert olyan szöszös hatású lett na mondom már mindegy megprobálom letisztítani ekkor végleg annyi lett neki. Újat tettem rá ami alól ahogy írták is a többiek szépen kiment a levegős rész. Pedig nem az első üvegem volt telefonra mégis bénáztam
-
mandin
senior tag
Alkalmazásfrissítés a háttérben be van nektek kapcsolva? Csak az FB van nálam kikapcsolva, jelentős a különbség akksiba ha mindet kivenném?
-
-
mys84
csendes tag
Sziasztok.
1 hete hasznàlom az IPhone x et,olyan problèmám van Mac géppel ha összekötöm fel és le csatlakozik folyamatosan,nem tudom összekötni gèppel,legújabb verzió van mindenből,a gépen is és a telón is.
Ugyanezt csinálja egy iPhone 8 al is.Viszont korábbi iphonokkal nincs probléma -
-
collecting
tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Ezt én is tapasztaltam Londonban, New Yorkban, Szingapúrban, Münchenben.. A hivatalos Apple Store-okban nem érzik úgy az eladók/alkalmazottak, hogy szívességet tesznek neked azzal, hogy kiszolgálnak.
Az iStyleban nagyon sok unott/nagyarcú eladót lehet találni. Persze vannak aranyosak is
De úgy nagy átlagban kizárólag akkor megyek be itthoni apr-be, ha valami nagyértékű cucc kell, és muszáj az áfás számla. -
válasz
collecting
üzenetére
Nem is értem, hogy a sok üzlet helyett Budapesten miért nem nyitna egy normális fasza nagy Apple Store-t az Apple. Egyből nem lenne gond az apr-ekkel!
Eddig ahány Apple Store-ban jártam a világban teljesen más a kiszolgálás! Teljesen! -
collecting
tag
Azért ezek durva kis sztorik az apr-ekről... bakker, nem is gondolná az ember

-
válasz
kchris78
üzenetére
Sajnos, azt kell, hogy mondjam ez így van!
Amikor megjelent az i7 Plus akartam vásárolni, de sehol nem volt készleten! Felhívtam az iCentre-t és közölték, hogy épp ma (már akkor) jött 3 darab. Ha kell és bemegyek akkor az egyik az enyém. Elmentem érte a bécsi útra és személyesen vettem meg. Ott közölte, hogy ezek előjegyzésesek voltak, de nem baj, mert majd megoldják másképp. Gondolom egyből megkapták a casht-t és ezért adták nekem az egyiket!
Az iStyle-t meg nem minősítem. Sajnálom, hogy itthon ez a cég létezik! -
kchris78
veterán
válasz
üzenetére
Nem feltetlenul mert a T-nel amikor rendeltem akkor epp volt keszlet mar lassan 3-4 hete... Sokan beesnek az iStylehoz es kesz. Azok meg leszarjak az elojegyzoket, volt mar itt hozzaszolas hogy siman eladnak ugy keszletet masnak hogy kozben meg te varsz a sorodra es nem szolnak.
-
törölt tag
válasz
collecting
üzenetére
Én November 6-án rendeltem az iStyle-ból és a iCentre-től is. Egyik sem jött meg a mai napig (lusta voltam lemondani és most már kíváncsi is vagyok, mikor szólnak...)
Az Apple-től 1 hét alatt ideért hibátlanul, házhozszállítva... Az Apple ilyenkor magának húzza be a nagy sápot azzal, hogy a viszonteladóinál alacsony készletszintet tart, hogy mindenki inkább tőle rendeljen?
-
collecting
tag
válasz
kchris78
üzenetére
3 és fél hétig várt egy ismerősöm az iStyle-nál az előrendelt telóra, semmi nem történt a közel egy hónap alatt, így inkább lemondta, és vett egyet az apple.hu-n (256 gb Space Gray)
a biztosítás miatt akarta ő is náluk megvenni, de nagyon nem halad az előrendelés, és megunta várni istyle-éknál -
jacis
nagyúr
Srácok, hol tudom úgy megvenni a telót hogy biztosítást is köthetek rá? Nekem a saját tippem a T és a MM, de ebben nem vagyok biztos. Bocs a sok kérdés miatt de szeretném jól körbejárni a dologot vásárlás előtt. Köszi előre is.
-
törölt tag
Gyors töltést szeretném megoldani, csak a cirka 30e Ft-ot sokallom érte..:/
-
tomtbo
csendes tag
Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom itt.
Ma írtam egy üzenetet a Telekomnak, mostmár levonják a COOP-os kuponkódot a bőr tok árából is! 
-
ntomi0730
senior tag
Kint a 11.2.1
-
paci88
tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem az X-el kapcsolatban, hogy mennyi a 64Gb-os verzión a ténylegesen felhasználható tárhely?
-
törölt tag
Mennyire használódik amúgy a lightning kábel? Olvasom más cikkekben, hogy 10 hónap alatt besárgul stb..
Illetve a +1év szavatossági időt hogyan lehet aktiválni?

-
Ck.
addikt
A Face ID-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Többen is írtátok, h a sikertelen azonosítást követően a jelkód megadásával tanul a rendszer. Na de mi van akkor, ha nem akarom, h éppen egy bizonyos helyzetben tanuljon? Teszem azt, körbe adom kollégáknak, ismerősöknek, elkezdenek szórakozni vele, természetesen nem engedi őket be. Majd pár sikertelen kísérlet után jöhet a jelkód. Magyarán ilyenkor az összes sikertelen olvasási kísérlet során “használt” arcokat megtanulja, ezáltal pontatlanná téve a későbbi azonosításokat? -
kchris78
veterán
Ha odafigyel az ember akkor nem szívja meg. Egy apple store-os számlás telefonnalnem lehet gond, ha látod hogy te aktiváltad ott helyben, ami a netes gari lekérdezésen látszik)
Ezt a hozzáállást meg én utálom hogy HA erre van pénzed akkor másra miért nincs, vagy HA ennyibe kerül akkor miért nincs pénzed a drágábbra... Ennyi erővel miért vesz bárki is 64-es telefont? Hiszen ha
Azért mert kiad valaki X ropit valamire ha X nagy attól még ugyanannyi mindent vehet ő is abból a plusz pártízezer Ftból ha olcsóbban veszi meg... Szerintem az a +1 év gari (ami ráadásul csak szavatosság! egy ilyen telefonnal leírások alapján nem foglalkoznak olyan fetltétel nélkül mint egy garissal) nem ér meg plusz 60ezret, és ennyivel olcsóbb lesz nemsokára a GSM boltos ár is. Ha 1 évig jó volt egy telefon az jó lesz +1 évig is. Persze ha valakinek vannak ismerősei és beadja gari lejárás előtt hogy cserélje ki és újraindul a gari.. MINT ahogy H.András is csinálta... -
Misi1979
őstag
Üdvözlet! Beléptem az X-esek táborába, 7Plus-ról váltva.
Milyen fóliát javasoltok a kijelzőre? Legfőbb szempontom az lenne, hogy legyen vékony, mert nem szeretem az fóliákat
De miután kb 3 hét alatt 2x landolt a földön a készülék (parketta FTW), így kicsit parázom. Pedig nem vagyok ügyetlen, sőt! -
törölt tag
A tegnapi hozzászólásom óta pár dolog, amit észrevettem az új telón:
-Brutál hangerővel szól (akár zene, akár videó, akár csengőhang). Nagyon jól lehet hallani
-Jó a rezgő feedback (hatoson nem volt ilyen). Érezni lehet, ha csinálok valamit, tök jó visszajelzést ad egy csomó mindenről.
-A programváltások sokkal gyorsabbak, mint a hatoson (talán a több memória miatt kevésbé kell bezárogatnia az appokat)
-Jó a figyelem alapú értesítés (nem mutat semmit kívülállóknak)
-Jó, hogy felvételre mindig bekapcsol (a hatos nem tudta ezt, bár a feleségem SE-jéről ismertem a funkciót)
-A "Hey, Siri!" is kellemes újítás a hatoshoz képest (tudom ez benne van már a 6S ben is talán, de nekem most új, a 6 nem tudott "figyelni")Pár kérdés:
Valahogy össze lehet kombinálni a magyar diktálást az angol Sirivel? Ha simán (kézzel indítva) SMS-t írok, akkor tök jól lehet diktálni neki magyarul (a billentyűzet alatti kis mikrofonnal), de ha Sirit utasítom angolul, hogy küldjön üzenetet valakinek, akkor a diktálásnál angol nyelvet vár, nem magyart. Mit kellene átállítanom? (Lehet egyáltalán ilyet csinálni?) - Adalék: a telefont (és minden elektromos eszközömet) angolul használom, de magyar a lokáció, ami be van állítva és a diktálási nyelvek közé is felvettem a magyart (működik is rendesen) -
Emma1219
kezdő
válasz
üzenetére
Tegnap üzemeltem be a fekete X et a home gomb hiányát azért szokni kell a face id szimpatikus viszont.
Ezer hála az infoért hogy zárom be a megnyitott lapokat
elővarázsolni ment de a bezárás... most már megy köszi! Én hosszútávra vettem szóval szokjuk egymást
A füles műanyag dobozának hiánya engem is bosszantott de szerencsére megvan az előző...azért kár hogy lemaradt most -
jacis
nagyúr
Egész jól állja a sarat az X
-
agabe
addikt
100ezer Ft kulonbseg sosem lesz, sot szinte gsm boltos arak szoktak apron is lenni, szoval ennel joval olcsobb (300ezer korul) meg akar honapokig nem lesz, mert ahogy lement a hiszti a hiany miatt ugy eloszor sok maradt a neppereknel kezleten amitol hirtelen lementek az arak, de a gsm boltok meg kicsit tartjak, mert tudjak a karacsonyi szezonban ugyis elviszik dragabban is. Karacsony utan gsm boltban fognak csokkenni az arak, de apron pont nem nagyon, en 300ezres arra sem szamitanek egyhamar meg hasznaltak kozott sem.
A 330ezres ar azert 15%-al kevesebb mint a hivatalos, es ha valaki nem tartja meg 1 evig, akkor tok mindegy a gari 1 vagy 1+1ev. Eladasnal max 20ezret fog szamitani.
Sosem az a lenyeg (szerintem) ki tudja-e fizetni valaki a tobbet vagy sem, de 10% es afolotti kulonbsegnel mar erdemes meggondolni ha nem hosszutavra vasarol valaki. Ha legalabb 2evre akkor az mar mas teszta.(#2133) Sir Andrew:
Csodalkoznek ha nem tunne fel 6plushoz kepest a kulonbseg, mert abban nem csak a soc sokkal gyengebb, de a ram is keveske es osszessegeben nem lehet egy lapon emliteni a 8-asokkal , X-el, de meg a 7-esekkel sem. Sima 6-os is eszrevehetoen lassucska mar a plusz pedig annal meginkabb, de az elesseg abban mar pont nem rosszabb mint X-en, mivel nem az rgb ppi es a pentile ppi olyan mint alma es korte..nem lehet egy az egyben osszehasonlitani.
Ettol fuggetlenul X kijelzoje szebb.
Van ami szokast igenyek (gesztusok) es aztan vagy jobban bejon, vagy kevesbe mint a home gombos hasznalat. Touch ID 6-osokon meg azert lassabb volt 6S-tol fogva mar jobban eszrevehetoen gyorsabb mint face id ami sajna gyorsasagban jelenleg nem eri el az ujjlenyomat erzekelok szintjet. Van olyan is amikor kenylemesebb hasznalni, es van amikor nem. -
törölt tag
Ma megérkezett az iPhone X-em (fekete, 256 GB, Apple-től rendelve). Egy iPhone 6 Plus-ról álltam át, teljes telepítéssel (új eszközként, nem backupból): eddig kellemes tapasztalatokat gyűjtöttem vele, de nem volt bokalefosás...
-Dizájn, külalak: szép, jó kézbe fogni, tetszetős az egész, szépen össze van rakva, csak a ronda kamerakitüremkedés ne lenne. A csomagolás gagyibb lett, a füleshez nem jár a régi, jól használható műanyag tok, de szütyőt sem adnak.
-Kijelző: szebb, mint a 6-os, élesebb a kép, jobbak a színek (a fekete tényleg király), de itt sem egetverő a különbség. Picit jobb az összkép, de nem tettem le a hajam. A mérete viszont remek. Több adat fér ki rá, több szöveget lehet olvasni egy weblapon stb.
-Arcfelismerés: picit lassabb nekem, mint az ujjlenyomat, de csak paraszthajszálnyival (ha megszokom, szerintem ugyanolyan hatékony lesz), jól megcsinálták, eddig kb mindig felismert, faja, hogy csak akkor mutatja a notification-öket részletesen, ha a képernyőre nézel
-Kamera: remek, sokkal jobbnak tűnik, mint a 6 Plus
-Gesztusvezérlés: intuitív, gyors, könnyen megszokható (nem hiányzik a home gomb egyáltalán). Egyedül az appok bezárása vesz el picit több időt (egy mozdulattal több kell, mint a régi duplaklikk és söprés, mert rá kell hosszabban tappolni az egyik appra, hogy megjelenjen a kis piros bezáró izé és elkezdhessünk "söprögetni")
-Sebesség: normál appok használatával (egyelőre nem játszottam, csak a munka dolgaimat pakoltam fel és dolgoztam a telóval), kb 20-30 app egyidejű nyitva tartása mellett is gyors, kellemes a sebessége (bár nem érzem kimagaslóan gyorsabbnak a 6 Plusnál)Egyelőre ennyi. Még egy dolog: a gyári bőrtok nagyon pontos és mellette még igényes is, jó kézbe fogni, szerintem jól is védi a telót (mondjuk drop tesztet nem fogok csinálni, remélem...)
Jó8
-
agabe
addikt
Enyem is onnan van, mert megjelenes utani 4nappal epp sehol mashol nem volt, de meg most sem mentek le elegge gsm-es arak, hogy tenyleg megerje, raadasul tenyleg van bennuk nemi riziko.
Esetleg aprorol vehetsz egy olyat aminek a szamlaja is megvan es megbizhato helyrol szarmazik, de 330-340ezerert megkapod azon mar erdemes elgondolkodni.
Van hongkongi apple store-os pl. 330-ert, usa szarmazasu 340-ert (akkor mar a hongkongi olcsobban jobb). Ha tenyleg van hozzajuk szamla akkor azokkal nem lehet problema. -
jacis
nagyúr
Én is sokat agyaltam, hogy egy bolti garis X-et veszek, de akkor mondtam le róla mikor olvastam itt a régebbi szívásokról, tiltott telókról stb.. és igazából nem is sokkal olcsóbb így értelme sincs kockáztatni. Szinte mind1 hogy 379eFt lesz vagy 364eFt.
Én egyébként sztem a MM-ben fogom megvenni. Még úgysem vettem ott soha telót. -
agabe
addikt
válasz
Tibee86
üzenetére
Ha van hozza szamla istyle-bol, vagy mas apr-bol, MM-bol, edigitalbol, vagy mas nagyobb muszaki boltbol, vagy akar T-bol, vodatol, telenortol listaaras vagy feltoltokartyas vasarlassal es hivatalos fuggetlenitessel (T-nel ugye nem kell) akkor nem necces minden mas esetben (legtobb gsm boltbol is akar, de ez eddig is igy volt) mar lehet problema. Hasznalt / masodlagos piacon mar csak igy szabad vasarolni barmilyen telefont (nem csak iphone-t), vagy be kell vallalni kisebb-nagyobb rizikot, de szerintem inkabb ki kell varni es biztosra menni a rizikost meg hagyni masnak.
-
törölt tag
Mai nappal beléptem az X használók körébe!

-
Tibee86
nagyúr
válasz
üzenetére
Persze, ez a legjobb a megoldás. Csak ugye sokaknak még egy sima iPhone-ért is sok a 260, nemhogy egy X-ért 380, így jönnek a hardveraprós új telefonok, vagy a gsm boltok. Ezek közt pedig rengeteg lesz a "gyári független" ami valójában Telekomos függetlenített. Mondjuk eddig is sok gsm bolt árult külföldi szolgáltatótól származó független telefont gyári függetlenként.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem ha nem megy utána az ember akkor maguktól nem fogják utána se, de amúgy igen, hűség lejárta után díjmentes a függetlenítés.
anita67: SL feliratot ne keress iPhone dobozon vagy számlán, az droidos kiváltság, mint ahogy a szoftverbe való belenyúlás is.
-
anita67
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ez biztos? Kipróbálni nem tudom, mert nagyobb méretű a másik SIMkártya. Viszont sem a számlán, sem a teló dobozán nem találom az SL jelzést...
-
anita67
tag
Telenornál vásárolt iPhone X független lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Úgylátszik én vagyok lemaradva a 8-10 órás töltésnél. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rendeltem már vezeték nélküli tálcát, ami talán még jobban is fogja tölteni. Azt tudni kell, hogy én 24 órából 14-t munkában és úton vagyok és éjszaka eddig nem töltöttem a Huawei-t, csak abban az 1-1.5 órában, míg itt voltam a gépnél, de akkor a Mate 8 komoly naftát szedett fel. Annyiból változtatni kell a szokásomon, hogy éjjel végig töltenem kell a telefont. Az viszont sok jót vetítet előre, hogy 70%-n mentem el reggel 7-kor dolgozni és most 9kor 20%-n tettem fel töltőre. Simán érzem olyan jónak ezt az akksit, mint a Mate 4000-sét, sőt...

ez a generali biztosító honlapja amúgy.