- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz talamasca #3911 üzenetére
Mondjuk.... jut eszembe... a 8plus kamerájával kapcsolatban...
Ami nem tetszett benne,az a videó rögzítés. Konkrét példa:
Nem olyan régen,XX.kerben voltunk tánc bemutatón (Red1 év végi gála),ahol a nagyobbik lányom fellépett (az egyik táncstúdió tagja ) és ezzel a készülékkel készítettem a videókat. Nagyon hiányzott az optikai képstabi a 2-szeres zoom-nál... kb.a tizedik sorban ültünk és onnan videóztam,kellett a zoom. Sajnos a hiánya érződik a videón. A fényviszonyok sem kedveztek a lencséknek,de az még vállalható minőség lett. A kézremegés kiszűrése nem sikerült.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz talamasca #3900 üzenetére
Én amúgy azért nem vettem i8-at mert untam már a formavilágot, i6 óta ugyan az, ezért csak az X jöhetett szóba. X-nél meg ugye ott volt az ára, mert az vicc volt, főleg az elején, most már azért elég szépen beesett.
Várni meg persze ilyen alapon mindig lehet, mivel minden évben lesz egy újabb jobb, viszont ha tavasszal jön a frissített változat az még elég messze van, én addig nem tudtam volna meglenne egy i7-tel, de egy i8-cal sem. -
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz talamasca #3886 üzenetére
Azt értem nem akarsz X-et, és erről magadat akarod meggyőzni, de ha a legjobbról beszélünk alma vonalon, ahhoz semmi szépítés nem kell hogy az X-et mondjuk, azaz abszolút kicsit sem erős kijelentés, hiszen hardveresen ez tudja a legtöbbet, ez teljes kijelzős, és ez OLED, szerintem magyarázni se kell.
(#3883) frankweber:
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz talamasca #3885 üzenetére
A plus-szal neki mertem vágni a második napnak töltés nélkül. Ezzel nem,de felrakom tölteni este. Ennyi...
Összességében jobb a X,ezért is használom inkább ezt. Az i6 óta nem volt változás a külsőben és a kijelzőben. Uncsi.... A X nem az. Szép,jó a méret,jó a hardver és most már az ára is kedvezőbb. Végre valami változás,innováció![ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz talamasca #3874 üzenetére
Szerintem 8+ról nem éri meg váltani, persze ez szubjektív, inkább 7-től lefelé menve gondolkodnék én ezen. Már ha nem úgy gondolod, hogy a legjobb kell az almából, vagy mert jobban tetszik ez kinézetre, ez elég gyakori egyébként. Mivel az X tud újat mutatni formailag, még a 8 már a negyedik rókabőr ugyanarról a formáról. A kijelző meg... nos azért az IPS panelnek sem kell szégyenkeznie, csak a fekete gyengébb, és a kontrasztarány.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
veterán
-
markknight
veterán
Én bírtam a plussokat, négy éve tartott már ez a kapcsolat, meguntam. A display-body aránya, nekem már nagyon elavultnak tűnik, meg alig várom a nyarat, hogy az X-et simán zsebre vágjam, na plusnál ez nehezebb volt. Kéthavonta mentek tönkre a fülesek, mert pontt ott ér a zsebhez a vége ahol meg tud szakadni. Vannak hiábi, meg zavaró dolgai ennek is, de nem mennék vissza plus-ra.
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem 1x volt pluszom (2 hétig), de már az is régen, így személyes tapasztalatot nem tudok mondani főleg i8+ról, viszont személyesen 2 embert ismerek akik i8+-ról váltottak, és csak annyit mondott mindkettő hogy ezt kellett volna venni egyből. Illetve aki megvette az előző X-em neki is i8+ volt, beszéltem utána is vele, ő is ezen a véleményen volt. Persze van akinek nem jön be biztos, azt hiszem itt is volt 1 ilyen ember aki visszaváltott, de olyan is volt aki onnan jött és szintén tetszik neki. Azokból viszont rengeteg van akik pluszt használnak, X sose volt nekik és úgy fikázzák...
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz talamasca #1335 üzenetére
Nem tudom, hogy a 120Hz-es kijelzőnek mi értelme van egy telefonban?
Különösebb hasznát nem látom. De, még ha valaki hardcore gamer akkor talán. De, arra meg ott a Razer telefonja. Játékra kiélezve.(#1337) Ateszpapa: S8-nál nem kis réteg volt érintve, hanem elég sok! Max. neked nem tűnt fel, mert kevéssel találkoztál. Sajnos sok volt a "selejt" azokból a kijelzőkből.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz talamasca #1328 üzenetére
Elég fura a számomra, hogy a szürke szín az X-en miért zöldes?
Nem a konkurenciát akarom összehasonlítani, hanem az Oled kijelzőt:
Note 8-on semmi baj a szürkével. Írja HAndrás, hogy inkább zöldes, csíkos, stb.
Nem lehet, hogy alul van kalibrálva a kijelző vagy esetleg egy olcsóbb Olded darabot választottak?Az, hogy rózsaszínesedik a kijelző az sajnos az Oled hibája, az, hogy túl van szaturálva az Samsung probléma.
De, az, hogy a szürke inkább zöld meg csíkos?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz talamasca #1328 üzenetére
Az OLED-et eddig is tudtuk, hogy nem tökéletes telefon terén még mindig. A FaceID viszont nagyon is jó attól, hogy Handrás előbb teszi vízszintes állapotban be a tartóba, mint mielőtt feloldaná tökéletesen működik. Lehet rajta csiszolni még igen, hogy úgy is működjön, de akkor is jobb, mint bármelyik más gyártók által forgalmazott valamint én szerintem a TouchID-t is simán oda veri praktikusság szempontjából.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz talamasca #846 üzenetére
Csípető mozdulattal meg lehet növelni a képet, igaz úgy egy kicsit levág belőle. Azért a két kijelző a képen láthatóan is más minden terén. Nekem csak pozitív véleményem van 7 Plus után eddig. Legalábbis hirtelen nem jut eszembe negatívum.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok