- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
masssza29
csendes tag
Van egy 8 plus jól müködőtt, de ma reggel nem kapcsolt be. Már végig próbáltam az indítás i lehetőségeket de semmi. Mi lehet a baj?
-
i-sti
senior tag
Sziasztok,
Milyen minőségi tokot vegyek az i8-asomra?
Olyan kell ami kb golyóálló és a képernyőt is védi.
Jelenlegi G5 SE Ringke tok van. Ezzel elégedett vagyok viszont nem elég peremes. Egyre több repedés van az üvegfólián.Illetve ezt is keresek, üvegfóliát. Ebből is olyat ami az egész első részt védi nem amolyan olcsó kínai, hogy a szélek vége előtt már elfogy.
OFF: üdv Boldizsár itt is 😄
Novum Forum Siculorum
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Olyan autós tartót keresek iPhone 8-hoz, ami egyben Qi töltő is.
Nem szeretnék csillagászati árat fizetni érte, de szeretném, ha jó minőségű lenne.Illetve pontosan nem tudom, hogy az üvegre tapadós, vagy valamilyen csiptetős megoldás a beváltabb.
Köszi.
szerk.: ezt az iPhone topikba szerettem volna, bocs a duplikátumért
[ Szerkesztve ]
-
benczeb
aktív tag
Mit gondoltok, erdemes meg 2019-ben 8 Plus-t venni? Vajon meddig lesz tamogatott meg?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz benczeb #5012 üzenetére
Viccelsz?
SE 6S és onnan felfelé minden megkapja az IOS 13-t.
Szerintem 2-3 évig biztosan rendben leszünk.
Azt hiszem benevezek egy vaccsra is.
4-es széria Nike 44mm? Hmmm?
Valaki használ innen közületek ilyen vagy 3-as széria órát?Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
És jó?
Elégedett vagy vele?
Üzemidő ugye nem 1-2 napos?
Véded valamivel a kijelzőt, házat?
(Spigen tokot néztem rá)
A 8-as telefonnal szépen csússzannak együtt?
Köszi a választ - ha esetleg erős itt a topikban akkor privátban.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
tboldi
nagyúr
válasz Gábor-KJ #5017 üzenetére
Én imádom, talán ez a kedvencem az összes Apple cuccom között.
De, annyi, többet nem bír. Én mondjuk minden este töltőre rakom, akárhány %-on is áll, így másnap reggel mindig 100-zal indítok.
Csak egy Rock Hydrogel nevezetű fólia van a kijelzőn, semmi más. Tokot nem akarnék rá, túlságosan bumfordi. Az aluház amúgy sem olyan sérülékeny, a rozsdementes acél verziók hamarabb karcolódnak (bár ott meg a zafír tartósabb - valamit valamiért).
Persze, miért ne működne? Eleinte én is 8 Plusszal használtam, most XS Maxszal, egyikkel sem volt kommunikációs problémám soha.És szeretettel várunk az Apple Watch topikban.
(#5018) i-sti: Őszinte leszek, ha tetszik, ha nem - ez qrva ronda. Mondtam én, hogy Nomad Rugged Case.
[ Szerkesztve ]
-
bendi007
tag
Sziasztok,segítsen valaki aki tud.A kérdésem az lenne (új ios felhasználó vagyok) a hang nem valami jó minőség.Lehet valahol állítani,hogy VOLTe vagy más hangátvitel legyen?Köszönöm szépen
-
i-sti
senior tag
Keresek egy rendes üvegfóliát
Jelöltek:
Nillkin 3D CP+ Max
VRS DESIGN First GlassNovum Forum Siculorum
-
R19
senior tag
Gyenge lefedettségű területen milyen az iPhone 8 térerő?
-
tboldi
nagyúr
Mivel ugyanaz az Intel modem van benne, mint a X-ben, elég hasonlónak kell lennie.
Nekem soha nem volt térerőproblémám a 8 Plusszal és a Telekommal, egyedül a vonaton ülve, Kimle környékén ment mindig el a 3G és a 4G, de ott a lefedettségi térképen is van egy lyuk.
[ Szerkesztve ]
-
motkany91
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám... az alany egy Iphone 8, 64gb fekete. Vodafoneban vásárolt készülék, 1hónapos. 12.3.1 szoftver fut rajta, MQ6G2GH/A modellszámu.
Szóval a probléma a következő lenne, néha nem ébred fel a kijelző... homegomb rezeg ahogy nyomkodom, illetve a zárgombnak is van hangja, de képet nem kapok. Hardreset segít csak rajta, sima kikapcsolás se működik.
Teljesen véletlenszerűen jön elő, eddig 2x vagy 3x tapasztaltam.
Olyan mintha valami aplikáció akadna be... vagy pasz.
Másnál volt e hasonló probléma, vagy tapasztalt e ilyet?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Iphone topikban is feltettem a kérdést, köszi!PSN : motkany91
-
totopad
senior tag
Másnak is laggol az új rendszer? Ezidáig nem volt gondom az IOS 12-vel, de ez az új gáz,
Akadnak az animációk, tegnap meg csak mobilnettel volt hajlandó hivástinditani és az egész random összeomlik. -
Khelben
nagyúr
válasz Khelben #5034 üzenetére
BTW a mai az utolsó napom a 8-assal. Feleségem örökli, mert megázott az SE-je. Az utód egy S10e. XS-t szerettem volna, de nem vitt rá a lélek, hogy annyi pénzt kiadjak egy telefonért Az S10e pont feleannyiba lesz. De megfogadtam, hogy ha bármi szívás lesz vele, akkor még aznap veszek egy XS-t és azt fogom használni 10 évig
-
tboldi
nagyúr
válasz Khelben #5036 üzenetére
Előre szólok, hogy úgy is ez lesz a vége. Nekem elhiheted, ugye i-sti?
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
-
Khelben
nagyúr
Egyelőre itt tartok [kép]
Nyilván az S10e gyorsabb (értsd: 0,001 másodperccel hamarabb nyílik meg a facebook), az amoled panel szebb és nagyobb is. Android auto kicsit visszalépés a carplay után. A többi meg ugyanaz. Még nem volt gond vele, bár még nem vittem biciklizni meg a gopro sem csatlakozott rá, remélem ezek a dolgok is működni fognak rendesen. Ujjlenyomat olvasó ugyanolyan gyors, az elhelyezését meg kell szokni. Van hogy jobban kézre esik, de pl asztalon az i8-at könnyebb feloldani. A dual sim jól jött, mert a magán számomat is használom és eddig át volt irányítva a másikra, az meg pénzbe kerül.[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Khelben #5042 üzenetére
Szerintem maga az Android rendszer alapban gyorsabb, nem beszélve a személyre szabhatóságáról ami mondjuk egy Nova launcherrel maga a tökély + az osztott képernyő feature nagyon adja.
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
orsacchiotto
tag
Üdvözlök mindenkit, sziasztok!
Egy hete vásároltam az iPhone 8 -at. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Mivel a negyedik "almám", elboldogulok vele, de az aktuális szakmai fórumokat
mindig elolvasom.
Átlagos felhasználó lévén, néha vannak kérdéseim.További szép estét mindenkinek.
"Az érett búza, lehajtja a fejét."
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Kicsit dilemmában vagyok telefon vsárládssal kapcsolatban 7es és a 8as között vacilálok. A legtöbb portál azt írja hogy alig van különbság a 2 telefon között (vezetékmentes töltés, picivel jobb kamera, 4k 60fps) szóval ár érték arányban talán érdemesebb a 7. Viszont ugye nemsokára jönnek az újak és gyanítom a 8 átveszi a 7 helyét mint legolcsóbb model és az ára is lejebb megy. (vagy a 8at vezetik ki és marad a 7??) Ugyanakkor most lenne szükségem telefonra nem egy hónap múlva.
Az s10e is nagyon tetszik, olcsobb és korszerűbb mint a 8 és alíg drágább a 7-nél, viszont itt nem lehetne órával fizetni amit erste-s lévén eléggé vonz.
Szóval fogalmam sincs. 8plus XR kiesik a méret miatt, XS az ára miatt.
köszi ha elolvasod
-
trobi28
addikt
válasz Cilindrik #5046 üzenetére
Ritkán szoktam tanácsot adni, mert mindenkinek magának kell eldöntenie az igényei és a pénztárcája alapján, hogy milyen készüléket vásárol. Én az utóbi időben cserélgettem a készülékeimet a teszt kedvéért, így leírom a véleményemet:
Ismét belekóstoltam az Android világába, volt Xiaomi, LG, Samsung készülékem és mind közül a Samsung az, amelyiket a legkevésbé ajánlanám ha az Android mellett döntenél. Jó hardvert csinálnak, de a mai napig NEM TUDNAK PROGRAMOZNI!
Iphonera visszatérve, volt 7-em, több darab is, majd vettem egy X-et. Nem akartam úgy elhagyni ezt a földi életet, hogy nem próbálom ki Nekem nem jött be. Véleményem szerint az Ios rendszer nincs felkészítve ekkora méretű kijelzőre, gesztus ide- vagy oda. Röveden, nekem kényelmetlen volt a használata, pedig nincs kis kezem. Mivel 7-em volt már több is, így vettem egy 8-at. Te is leírtad, hogy mi a jobb benne a 7-hez képest, így ezt nem részletezném. Ha valaki 7-ről akar váltani, annak nem javaslom, nem éri meg a felárat. De ha most akar vásárolni, akkor a hosszabb támogatottság, újabb technológia miatt vegyen 8-at, azt javaslomBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Cilindrik
aktív tag
válasz trobi28 #5048 üzenetére
Köszi a válaszokat, én is a 8 felé hajlok a korszerűbb mivolta miatt, amugy nekem a gesztus vezérlés bejön (ipad-en is többet használom már mint a home gombot)
Android vonalon az s10e a hasonló méret miatt és pont a samsung mivolta miatt kellene: Órát mindenképpen veszek, vol samsung órám és nagyon szerettem (gear sport) de más telóval (HTC) és a teljes funkcionalits csak samsung kelülékkel használható ki pl hívás fogadása, nem csak elutasítás.
Apple vonalon viszont mőködne a pay az órával szóval valószínűbb ez a verzió, csak most képbe jöttek az új modellek és a kivezetések, mivel ha most megveszem a 8-at és kb egy hónap mulva leviszik a hivatalos árát a mostani 7 árához én "tökön lövöm" magam.
-
trobi28
addikt
válasz Cilindrik #5049 üzenetére
Az új modellek érkezésével csökken az ára, de a 7-es szintjére azért nem fog lemenni még 1-2 évig. A 6s-t még mindig lehet kapni, pedig nem mai darab.
Egy iPhone az órával teljesedik ki. Az Apple pay nekem is a kedvencem, csak azt használom fizetésre
Nekem is volt Samsung órám a telefonhoz, de közel sem volt olyan jól átgondolt a működése mint egy iPhone-Apple watch kombónálBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest