- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
Cilindrik #5046 üzenetére
Ritkán szoktam tanácsot adni, mert mindenkinek magának kell eldöntenie az igényei és a pénztárcája alapján, hogy milyen készüléket vásárol. Én az utóbi időben cserélgettem a készülékeimet a teszt kedvéért, így leírom a véleményemet:
Ismét belekóstoltam az Android világába, volt Xiaomi, LG, Samsung készülékem és mind közül a Samsung az, amelyiket a legkevésbé ajánlanám ha az Android mellett döntenél. Jó hardvert csinálnak, de a mai napig NEM TUDNAK PROGRAMOZNI!
Iphonera visszatérve, volt 7-em, több darab is, majd vettem egy X-et. Nem akartam úgy elhagyni ezt a földi életet, hogy nem próbálom kiNekem nem jött be. Véleményem szerint az Ios rendszer nincs felkészítve ekkora méretű kijelzőre, gesztus ide- vagy oda. Röveden, nekem kényelmetlen volt a használata, pedig nincs kis kezem. Mivel 7-em volt már több is, így vettem egy 8-at. Te is leírtad, hogy mi a jobb benne a 7-hez képest, így ezt nem részletezném. Ha valaki 7-ről akar váltani, annak nem javaslom, nem éri meg a felárat. De ha most akar vásárolni, akkor a hosszabb támogatottság, újabb technológia miatt vegyen 8-at, azt javaslom
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Lexus, Toyota topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titan, független, karcmentes, patika állapot, garancia: 2026.11.20
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512GB
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest