- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
Cilindrik #5049 üzenetére
Az új modellek érkezésével csökken az ára, de a 7-es szintjére azért nem fog lemenni még 1-2 évig. A 6s-t még mindig lehet kapni, pedig nem mai darab.
Egy iPhone az órával teljesedik ki. Az Apple pay nekem is a kedvencem, csak azt használom fizetésre
Nekem is volt Samsung órám a telefonhoz, de közel sem volt olyan jól átgondolt a működése mint egy iPhone-Apple watch kombónál -
trobi28
addikt
válasz
Cilindrik #5046 üzenetére
Ritkán szoktam tanácsot adni, mert mindenkinek magának kell eldöntenie az igényei és a pénztárcája alapján, hogy milyen készüléket vásárol. Én az utóbi időben cserélgettem a készülékeimet a teszt kedvéért, így leírom a véleményemet:
Ismét belekóstoltam az Android világába, volt Xiaomi, LG, Samsung készülékem és mind közül a Samsung az, amelyiket a legkevésbé ajánlanám ha az Android mellett döntenél. Jó hardvert csinálnak, de a mai napig NEM TUDNAK PROGRAMOZNI!
Iphonera visszatérve, volt 7-em, több darab is, majd vettem egy X-et. Nem akartam úgy elhagyni ezt a földi életet, hogy nem próbálom kiNekem nem jött be. Véleményem szerint az Ios rendszer nincs felkészítve ekkora méretű kijelzőre, gesztus ide- vagy oda. Röveden, nekem kényelmetlen volt a használata, pedig nincs kis kezem. Mivel 7-em volt már több is, így vettem egy 8-at. Te is leírtad, hogy mi a jobb benne a 7-hez képest, így ezt nem részletezném. Ha valaki 7-ről akar váltani, annak nem javaslom, nem éri meg a felárat. De ha most akar vásárolni, akkor a hosszabb támogatottság, újabb technológia miatt vegyen 8-at, azt javaslom
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest