Új hozzászólás Aktív témák
-
orsacchiotto
tag
válasz
trobi28 #5208 üzenetére
Teszteltem, sajnos maradt a jelenség. A munkahelyem, egy "betonbunker" és a céges
flotta miatt, a 70 -es hálózat van erősítve (az enyém 30 -as, i8).4G -n egy jel van, amivel nem tudok hívni és hívást fogadni, vagy "nincs szolgáltatás".
3G -n kettő, három jel van, használható a telefon. Elvétve jelzi, hogy nincs térerő.Remélem, nem egyedi a problémám.
-
-
-
Norbi.
őstag
válasz
trobi28 #5052 üzenetére
Néha iszonyat lassan tölt be a messenger, csak pörög a karika, és hatszor előveszem a telót meg visszairok, mire betölt az órán.
Viberen valóban jobb a helyzet, de néha ott is eljátssza, igaz azt kevesebbet is használom.
Ha ezeket megoldanák imádnám az órát, így csak szeretem. -
Cilindrik
aktív tag
válasz
trobi28 #5048 üzenetére
Köszi a válaszokat, én is a 8 felé hajlok a korszerűbb mivolta miatt, amugy nekem a gesztus vezérlés bejön (ipad-en is többet használom már mint a home gombot)
Android vonalon az s10e a hasonló méret miatt és pont a samsung mivolta miatt kellene: Órát mindenképpen veszek, vol samsung órám és nagyon szerettem (gear sport) de más telóval (HTC) és a teljes funkcionalits csak samsung kelülékkel használható ki pl hívás fogadása, nem csak elutasítás.
Apple vonalon viszont mőködne a pay az órával szóval valószínűbb ez a verzió, csak most képbe jöttek az új modellek és a kivezetések, mivel ha most megveszem a 8-at és kb egy hónap mulva leviszik a hivatalos árát a mostani 7 árához én "tökön lövöm" magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest