- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
E_Roland
csendes tag
válasz
perge666 #5923 üzenetére
Én is 13 mini-re váltottam annak ellenére, hogy a 8-as még tökéletesen működött (1-2 mikrolagg nagyritkán, ha megvolt nyitva 10 app), és szintén az első "aktuális" iphone vásárlásom.
Nagyon príma az extra akku meg a mérföldekkel jobb kamera, de azért a 8 még mindig egy túl jó telefon ahhoz, hogy a fiókba kössön ki.
Szóval új vásárlóknak mindkettő nagyon ajánlott. Mint ahogy a 8-as széria a 7es-nek lett a ráncfelvarrása, és ezért egy nagyon jól kipolírozott készülék, úgy a 13-nál is azt érzem, hogy a 12-es szériát rázták kicsit jobban gatyába. -
E_Roland
csendes tag
válasz
volandy #2738 üzenetére
A régi ios-hez képest a mostani kezelhetőbb, így értettem (pl nem kell már beállításokhoz belépni, ha mobilnetet akarok kapcsolni stb...). Olvastam, hogy most már itt is könnyen fel-le lehet másolni adatokat windows-os gépre egy program segítségével. plussz léteznek felhők, azóta ha sok a mobilneted, úgy is azon másolsz át mindent. Zenélni is tudsz spotify-on vagy az apple saját programján online.
Én is sokat filóztam, mert lépten nyomon azt hallani, hogy nem fejlődik ez a rendszer, míg az android fénysebességgel hasít, de azért erre nem vennék mérget
A saját felhasználási szokásaid alapján tudsz dönteni, szerintem egyik készülékben sem fogsz csalódni ilyen magas kategóriánál. Talán a prémium gari ami erre billentheti a mérleg nyelvét, ha egyébként nem tudsz dönteni.tboldi: Köszi!
-
E_Roland
csendes tag
Hello. Csatlakoztam a csapathoz egy sima i8-al.
Sokáig volt android, menet közben i5s-t is használtam, de ott kicsi volt a kijelző nekem, és most ismét ios vizeken evezek egy darabig. Úgy látom azért a rendszeren itt is fejlesztettek sokat, számomra kezelhetőbb ez a verzió az i5s-eshez képest (már nem emlékszem pontosan azon hányas ios volt).
Ha megosztana valaki számára jól bevált üvegfóliát és tok, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest