Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Ha már úgyis témánál van a nép itt a topikban, akkor beömlesztem az én szaromat is a közösbe.
Adott egy iPhone 8 Plus, amit megjelenés után a harmadik héten szereztem be, nem emlékszem milyen iOS 11 verzió volt akkor. A lényeg annyi, hogy akkor olyan hibát produkált, hogy full random naponta kb 1-2x ilyen ultrabrutál laggtenger lett a telefon, de amint kikapcsoltam a kijelzőt majd vissza meg is szűnt a hiba. Teljesen nullàra gyalultam a kédzüléket iTunes-szal majd újként állítottam be a mobilt és úgyis produkálta a hibát.
Eltelt pár hét mire kijött egy nagyobb volumenü javítás és ez a hiba totál megszűnt, viszont jött helyette a kijelzőfeloldáskor dadogó animáció. Tök random jön elő ez a fajta akadás, van hogy 10 feloldásból 1x, de van hogy 5x-6x, szóval a hiba létezik és rohadt irritáló.
A telefont nem raktam direkt újra megint iTunes-ból még, várom a nagy csodát, hátha sikerült eltakarítani a dadogó animációkat Almáéknak Itt is, illetve más mobilos oldalakon is olvastam, hogy előjött ez a hiba néhány embernél, de más típusú készülékek esetében is.Amire kíváncsi lennék az az, hogy aki hasonlót tapasztalt a készülékén, annak egy teljes formázás megoldotta a hibát vagy ugyan úgy akad, dadog továbbra is az iOS animáció? Érdekel, hogy van-e értelme elcsesznem az életemből feleslegesen x órát a szeánszra.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest