Új hozzászólás Aktív témák

• Dzsuri89

őstag

Ha már úgyis témánál van a nép itt a topikban, akkor beömlesztem az én szaromat is a közösbe. :DDD
    Adott egy iPhone 8 Plus, amit megjelenés után a harmadik héten szereztem be, nem emlékszem milyen iOS 11 verzió volt akkor. A lényeg annyi, hogy akkor olyan hibát produkált, hogy full random naponta kb 1-2x ilyen ultrabrutál laggtenger lett a telefon, de amint kikapcsoltam a kijelzőt majd vissza meg is szűnt a hiba. Teljesen nullàra gyalultam a kédzüléket iTunes-szal majd újként állítottam be a mobilt és úgyis produkálta a hibát.
    Eltelt pár hét mire kijött egy nagyobb volumenü javítás és ez a hiba totál megszűnt, viszont jött helyette a kijelzőfeloldáskor dadogó animáció. Tök random jön elő ez a fajta akadás, van hogy 10 feloldásból 1x, de van hogy 5x-6x, szóval a hiba létezik és rohadt irritáló.
    A telefont nem raktam direkt újra megint iTunes-ból még, várom a nagy csodát, hátha sikerült eltakarítani a dadogó animációkat Almáéknak Itt is, illetve más mobilos oldalakon is olvastam, hogy előjött ez a hiba néhány embernél, de más típusú készülékek esetében is.

Amire kíváncsi lennék az az, hogy aki hasonlót tapasztalt a készülékén, annak egy teljes formázás megoldotta a hibát vagy ugyan úgy akad, dadog továbbra is az iOS animáció? Érdekel, hogy van-e értelme elcsesznem az életemből feleslegesen x órát a szeánszra. :D

Köszi előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák