Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben5001
tag
Elvileg az alábbinak működnie kell:
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #3493 üzenetére
A legtöbb típus jó rá, igen.
-
Sziasztok!
Nem olvastam még vissza,lehet volt szó róla...inkább megkérdezem.
A 6-tos fólia jó a 7-re? Mert van egy bontatlan még régebbről és rárakatnám,ha passzol rá. -
válasz
Suribrrr #3491 üzenetére
Kicsit régi üzenetre válaszoltál denekem is hasonlóak az észrevételeim.😀
Én Samsung S7 Edge-ről jöttem és a 7 Plusom jóval jobban bírja szuflával mint a samsung.
Tesztek ide vagy ode de ez van!A lelkinyugalmam meg megfizethetetlen!Persze ehhez jól be kell állítani ezt is.
Bem bántom a "másik" oldalt hiszen androidos ciltam de ez teljesen más!Valahogy jobban oldottak meg dolgokat.Persze ez is tud merülni mint a balta ha odaver az ember neki de pl. Készenlétben jóformán semmit! -
Suribrrr
újonc
Érdekes, de hasonlóak a tapasztalataim. Huawei mate s röl váltottam, annak már dèlután 4-kor gondjai voltak. Most este 10 van ès az I7 42 százalèkon. Mèg azt sem mondhatom, hogy ugyanolyan használat mellett, mivel ezt mint új kèszülèket kicsit többet nyomkodom. Jó ötlet volt visszatèrni szifonra. Kevesebb (semmi) idegeskedès, szimpla hasznàlat.
-
TechN7ne
nagyúr
Ezeket az érintési rezgéseket nem lehet kikapcsolni ,home gomb kattanás maradhat ,a többit kiiktatni...?
-
csab2
veterán
Egy iPhone 7-esem van a legfrissebb szoftverrel. Az a gondom, hogy a hivó fél képét nem teszi ki teljes kijelzőre, csak kicsiben mutatja.
Másnál is így van? -
EczkE
veterán
Koszi sracok a segitseget, tovabbi jo hetveget!
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
Gyors kerdes, probaltam keresni, de nem talaltam. Mennyi szabad tarhely van a 32 gigas valtozaton? Elore is koszi!
-
Sur1G
aktív tag
-
Tomeeka28
aktív tag
Én most [ilyet] használok, sima (original) fólia annyi extra hogy rá hajlik a szélekre, elméletileg gyógyítja magát és lifetime garanciás. 3500 Ft volt, a Vodafone Alleeban vettem. Kb 3 hete van fent eddig bevált.
-
zola96
senior tag
válasz
TechN7ne #3459 üzenetére
Elvileg más a görbülete a két készülék kijelzőjének azért lehet ilyen.
Tibee86: én azért tettem rá mert másfél hét vigyázás után hajszálkarcos lett. És idegesített.... Tok is van rajta, mert ha el akarom adni 1. többet kapok érte ha nincs sz_rrá kopva és karcolódva 2. könnyebben is elviszik ha patika állapotú. És van olyan ami lefedi az eészet csak aminek normális a minősége az úgy 5k körül keződik.
-
válasz
Tibee86 #3471 üzenetére
Van olyan ami teljes kijelzős,az nekem az ütésálló tok miatt nem pálya,az annyira feszes,hogy feltolná a szélét.
Nekem már fel sem tűnik hogy nem túl esztétikus,i6/i6S/S6/S7 mind ilyen lekerekített kijelzős,azokon is ilyen üveg volt,már hozzászoktam hogy nem túl szép,fel sem tűnik.
Hogy esetleg másnak nem tetszik?Magamnak veszem a telókat,nem villantani,szóval ez sem izgat. -
fain89
csendes tag
Én is csatlakozom az Iphone 7-esek táborához Matt Fekete kivitelben!
https://www.amazon.de/Displayschutzfolie-IVSO-vorgerundet-Vollschutz-mit-ultra-St%C3%A4rke/dp/B01KOK8XVS/ref=pd_sim_107_5?ie=UTF8&psc=1&refRID=JPGAC7JSCZFPPC3B42MK
Én őt vásároltam rá! Eléggé jó üveg illetve ilyen lilás a sötét képernyő felett az üveg,számomra különleges.Láttam fórumtárs előző kommentben írta iTunes nem ismeri de telefont.
Windows 10nél telefont gépre csatlakoztatva eszközök menüben ugye megtalálható a csatlakozhatott telefon és a driverét újra kell pakolni és voala máris megy. Többeknél előfordult a Windows frissítése után! -
-Ben-
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TechN7ne #3459 üzenetére
Nekem is 6s fólia van fent a 7-en, csak magát a kijelzőt védi, nem az egész előlapot. Icipicit látszik a széle, de esze ágában sincs feljönni, anno a 6-on is ilyen volt, 1 év után is ugyanúgy tapadt a kijelzőre az üveg.
Egyébiránt létezik egész előlapot fedő üvegfólia is a 7-re.
-
TechN7ne
nagyúr
-
Mr.Silkó
veterán
Mondjuk szerintem eleve az a normális, ha az ember vigyáz a telefonjára, akár tokban tartja, akár nem. Igaz, hogy csak egy használati tárgy, nem több, de a laptopot vagy a kenyérpirítót sem dobálja az ember, jóesetben. Én legalábbis mindig igyekszem megőrizni a holmijaim épségét a lehető legtovább.
-
-Ben-
veterán
válasz
Mr.Silkó #3454 üzenetére
Egyébként annyira meg nem drámai a dolog, mint ahogy arról írnak.. A kettő között van az igazság. Ez ami nálam van, ez már kb. 2 hónapos, az antenna csíkok eleinte marha csúnyák voltak, mert nyomokban foltosodni kezdtek. De most már nagyjából mindenhol olyan, így nem csúnya. A fekete részen meg van összesen 4-5 db pár mm-es hajszálkarc, ami erős fény mellett látszik. Tehát ha ránézünk, akkor bőven szép még mindig. De ehhez az is kell, hogy a tulajdonosa vagy puha szilikon tokot tegyen rá, vagy úgy használja, ahogy én. Táskában, kulcs és éles tárgyaktól mentes helyen, illetve ha asztalra teszem, akkor csak valami puhább anyagra. Pl. minimum egy zsebkendő. De szvsz akit nem érdekel a formaterv és nem tok ellenes, az vegyen egy áttetsző szilikont, azt' kész
-
Mr.Silkó
veterán
Egyébként én pont a sérülékenysége miatt döntöttem a matt fekete mellett. Eredetileg a 128-as jetblacket néztem ki, ráadásul a Plus verziót, de pont nem volt a Telekomnál, csak a 32-es fekete, utána meg olvastam az első karcolásos panaszokat is. Igaz, izgultam is amiatt, hogy elég lesz-e a tárhely a 64-es i6 után, de elférek.
-
trobi28
addikt
És is sok telefont vásároltam az említett boltból, sose volt problémám vele. Téged sem ért kár. Kaptál egy jó telefont, számlát. Hogy valamelyik szolgáltatónak szánták aki végül nem vette át mert nem volt rá szüksége? Ez senkit nem zavar szerintem, engem biztos nem érdekelne.
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Én vásároltam kb másfél éve egy iPhone 6-ot az említett boltból. Minden rendben volt a telefonnal, előttem bontotta ki, megvolt az 1 év garancia, gyári tartozék stb... Aztán mikor el akartam adni az egyik érdeklődő lenyomoztatta a telefont az apple ügyfélszolgálatán és kiderült, hogy a telefon egy német hálózathoz tartozó telefon. Németországban (legalábbis a már ne emlékszek nevű szolgáltatónál) nem függősítik a telefont, bármilyen kártyával lehet használni, de szolgáltató függő és elméletben tiltható. Én nem hallottam igazából olyan esetet, hogy tiltották volna a telefont, de nálam ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy többet nem veszek se innen apróról telefont hivatalos számla nélkül (iStlye, MM stb...), se sufni GSM boltokból. Nekem megéri a felárat a nyugalom. Sőt eladásnál valamennyivel drágábban tudod eladni a hivatalos számlás telefont, tehát a pénz egy része visszajön. -
expendables
aktív tag
válasz
myself45850 #3441 üzenetére
Beállítások --> Térképek--> Parkolás helyzetének megjelenítése.
De persze bizonyos feltételekhez kötött. -
Leonard
tag
Sziasztok!
Dubai-ból lenne lehetőségem igen kedvezményes áron egy ilyen telefont behozatni. Eredeti, független és világgaranciás, ilyenekkel probléma nem lenne, viszont tudnátok nekm abban segíteni, hogy az ott árult telefonok itthon műszakilag használhatóak-e? Elnézést, ha butaságot kérdezek, frekvenciák meg ilyenekre gondolok.
Segítségeiteket előre is köszönöm! -
válasz
Ferke66 #3435 üzenetére
Ha nem nagy érvágás a pénztárcádnak,akkor a helyedben december 5 előtt előrendelném,mert csak előrendelésnél ennyi az ára,dec 5 után 14k felett lesz.
Ha majd egyszer itthon is lehet kapni,szerintem lesz vagy 20-25k a magyar xiaomi fülesek árazásából kiindulva...
Ha tesztre vársz,főleg magyarra,az szerintem 2017 első pár hónapjánál előbb tuti nem lesz,tulajdonosi tapasztalat is szerintem elvétve lesz.
9k-ért én elővételben látatlanba is rárepülnék,ha nem jönne be,akkor is tovább lehetne adni itthon beszerzési áron,szóval szerintem bukni nem nagyon lehetne vele,bár kétlem hogy rossz cucc lesz.
Ha nem kéne most az autóra költenem egy nagyobb összeget,már előrendeltem volna.Mr.Sikló:
Nálam max 100-120k amit hajlandó vagyok sufniban telóra kiadni,efölött csak hazai hivatalos garis telót veszek.
A legtöbbször 60-80k közötti telókat vettem sufniból,ezeknél nem féltem attól hogy ha bukom a garit,akkor egy vagyon lesz zsebből fizetni a javítást.Ezek főleg olyan telók voltak amikhez aránylag olcsón lehetett alkatrészt találni.
2 féle teló van amit ártól függetlenül csak hivatalos forrásból vagyok hajlandó használni,az egyik a Samsung cuccai,a másik pedig az Apple termékei.Én használt telóktól sem irtózom,ha van rá gari (főleg gyártói),független és nem feltűnően olcsó,akkor nagy gond nem lehet.Persze nagyon észnél kell lenni,de eddig a használtan vett telóimmal se volt soha gond,pedig a 61db-ból volt pár használt.
-
-
75romi
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék egy ilyen telefont vásárolni.A kérdésem az lenne,hogy pl. a PartNero GSM-nél érdemes megvenni,mennyire megbízhatók ezek a gsm boltok?
Köszi a választ! -
válasz
daniiel09 #3421 üzenetére
Nekem a Nillkin üvegek bejöttek.
Most sima 9H van,ez nem full kijelzős,nem is 2,5D-s,de extra olcsón jutottam hozzá.
Lehet kapni full kijelzőset is,meg nem teljeset 2,5D lekerekítéssel is.
Fóliáik is jók,jól bírják.
Ezen az árszinten szerintem nagyon jó minőséget ad a Nillkin.
Én Banggood-ot preferálom,gyors szállítás (szinte mindig 12-14nap alatt megjönnek a cuccaim),paypal-os fizetés,még ha kicsit drágább is mint mondjuk az aliexpress (nem számottevően).Az itthoni X-pro cuccok se rosszak,de annyit nem érnek mint amennyibe kerülnek.
A tuti cucc az amcsiktól a full kijelzős Cinder (cupert.com),de megkérik az árát... -
daniiel09
tag
Sziasztok! Ti milyen típusú fóliát raktatok rá, és honnét érdemes beszerezni? előre is köszi
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
expendables #3419 üzenetére
Nem tudom elképzelni ki összefüggés lehet egy SIM kártyával, most vagy működik vagy nem, de olyan nincs hogy picit.
Pláne ha egy droidos telefonban meg tökéletes.
Ott a telefon a ludas. -
expendables
aktív tag
válasz
rosszfiu18 #3415 üzenetére
Szerintem félreértettük egymást. Nem az a alényeg,hogy ezt a simet hány telefonban próbálod ki,hanem az iPhone-ba próbálj másik simet.
Nekem konkrétan 4G problémám volt. Androidos telefonokban ment rendesen a net de ha beletettem a simet az iPhone-ba ott nem volt jó. 2X cserélték a simet,mire jó lett.
Ezért gondoltam,hogy esetleg nálad is sim gond lehet. -
-Ben-
veterán
válasz
rosszfiu18 #3416 üzenetére
Baromi érdekes. Vidd vissza ezt is, kíváncsi lennék, mi lenne a 3. telefonnal. Egyébként én így se zárom ki a szoftveres hibát. Az, hogy a másik fél hall, de nullát mutat a számláló... elég érdekes.
Ne haragudj, véletlenül privátba ment először..
-
rosszfiu18
tag
válasz
expendables #3340 üzenetére
Persze. Sőt, másik két telefonban is. Egy Nexus 5 és ma egy P9-et nyúztam vele egész nap, hibátlan volt a hálózat. Tegnap délután konkrétan azt csinálta a telefon, hogy beszélgetés közben egyszer csak megakadt a hang és olyan volt, mint az Old Spice reklámban a csávó (7 másodpernél: https://www.youtube.com/watch?v=ISEq9_3vdww ), majd szétkapcsolt. Vicces, de egyben bosszantó is. 2 hét után cserélték ki a telefont egy újra, az a két hét "szervizben" eltöltött idő is beleszámít ezek szerint a garancia időbe?
-
nji
aktív tag
válasz
univerzita #3408 üzenetére
köszönöm
így már tudok felfelé suhintani
egy lépéssel közelebb kerültem egy iPhone- hoz
vagy az i7-en még nem működik ?
majd szóljatok, ha működik, mert addig nem veszek -
válasz
znagy69 #3406 üzenetére
Én minden telón a gyári billentyűzetet használom.Nekem ugyanúgy van,mint S7 Edge-n,meg úgy általában droidnál alapértelmezésben,szóval az ékezetekhez hosszan kell nyomni és ott kiválasztani.Ehhez szoktam hozzá,nekem így kényelmes,az ilyen full karakteres billentyűzetek számomra inkább káoszt okoznak.
Lehet hogy így lassabban lehet gépelni,de annyira nem rohanok sehova hogy egy-egy rövidebb szöveg megírásánál azok a plusz másodpercek olyan nagyon fontosak lennének.Ed Parker:
Az első linken besírtam,megcsinálta az estémet! -
nji
aktív tag
válasz
univerzita #3400 üzenetére
nekem nem is áll vissza a swiftkeyről a gyárira, pedig a beállítások / billentyűzetnél átállítottam, újraindítottam az iPad-et
hogyan kell normálisan visszaállni a gyári billentyűzetre? mert ez a felfelé suhintás nekem is jól jönne, ha működik -
znagy69
őstag
Megkérdezhetem ki hogy használja az ékezetes betűket a billentyűzeten. Droid után ez bánt csak. Bár a diktálás egy megoldás.
-
Fricy78
tag
válasz
Nekem sem i7-en
-
trobi28
addikt
válasz
Nekem ez nem így müködik iPhone 6 -on
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest