- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ferke66 #3435 üzenetére
Ha nem nagy érvágás a pénztárcádnak,akkor a helyedben december 5 előtt előrendelném,mert csak előrendelésnél ennyi az ára,dec 5 után 14k felett lesz.
Ha majd egyszer itthon is lehet kapni,szerintem lesz vagy 20-25k a magyar xiaomi fülesek árazásából kiindulva...
Ha tesztre vársz,főleg magyarra,az szerintem 2017 első pár hónapjánál előbb tuti nem lesz,tulajdonosi tapasztalat is szerintem elvétve lesz.
9k-ért én elővételben látatlanba is rárepülnék,ha nem jönne be,akkor is tovább lehetne adni itthon beszerzési áron,szóval szerintem bukni nem nagyon lehetne vele,bár kétlem hogy rossz cucc lesz.
Ha nem kéne most az autóra költenem egy nagyobb összeget,már előrendeltem volna.Mr.Sikló:
Nálam max 100-120k amit hajlandó vagyok sufniban telóra kiadni,efölött csak hazai hivatalos garis telót veszek.
A legtöbbször 60-80k közötti telókat vettem sufniból,ezeknél nem féltem attól hogy ha bukom a garit,akkor egy vagyon lesz zsebből fizetni a javítást.Ezek főleg olyan telók voltak amikhez aránylag olcsón lehetett alkatrészt találni.
2 féle teló van amit ártól függetlenül csak hivatalos forrásból vagyok hajlandó használni,az egyik a Samsung cuccai,a másik pedig az Apple termékei.Én használt telóktól sem irtózom,ha van rá gari (főleg gyártói),független és nem feltűnően olcsó,akkor nagy gond nem lehet.Persze nagyon észnél kell lenni,de eddig a használtan vett telóimmal se volt soha gond,pedig a 61db-ból volt pár használt.
-
Zsa_Ti2
csendes tag
válasz
Ferke66 #3381 üzenetére
Szia,
Nem füles, hanem egyfajta megoldás, hogy akár ugyanazt a fülest tudd használni bluetooth, sőt kocsiba is jó, amikor a navi miatt úgyis töltőn van a telefon (kicsi, sokáig bírja):
http://www.banggood.com/BlitzWolf-Bluetooth-V4_1-Car-Handsfree-Music-Receiver-3_5mm-AUX-Audio-Adapter-p-1051628.html?rmmds=search
Nekem még nem érkezett meg, én egy Sony sbh20-assal próbáltam ki a fülesem és ugyanúgy szól ezzel, mint a lightning-jack átalakítóval.
A Blitzwolfnál nagyon írják, hogy fúúú micsoda chip, de nekem csak egy számsor. Valahol utánakerestem és azt jelenti, hogy elvileg tudja az akksiinfót küldeni a telefonnak, ami mutathatja a százalékot, mint az óránál. Ha megérkezik kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Politika
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest