Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ferke66 #3435 üzenetére
Ha nem nagy érvágás a pénztárcádnak,akkor a helyedben december 5 előtt előrendelném,mert csak előrendelésnél ennyi az ára,dec 5 után 14k felett lesz.
Ha majd egyszer itthon is lehet kapni,szerintem lesz vagy 20-25k a magyar xiaomi fülesek árazásából kiindulva...
Ha tesztre vársz,főleg magyarra,az szerintem 2017 első pár hónapjánál előbb tuti nem lesz,tulajdonosi tapasztalat is szerintem elvétve lesz.
9k-ért én elővételben látatlanba is rárepülnék,ha nem jönne be,akkor is tovább lehetne adni itthon beszerzési áron,szóval szerintem bukni nem nagyon lehetne vele,bár kétlem hogy rossz cucc lesz.
Ha nem kéne most az autóra költenem egy nagyobb összeget,már előrendeltem volna.Mr.Sikló:
Nálam max 100-120k amit hajlandó vagyok sufniban telóra kiadni,efölött csak hazai hivatalos garis telót veszek.
A legtöbbször 60-80k közötti telókat vettem sufniból,ezeknél nem féltem attól hogy ha bukom a garit,akkor egy vagyon lesz zsebből fizetni a javítást.Ezek főleg olyan telók voltak amikhez aránylag olcsón lehetett alkatrészt találni.
2 féle teló van amit ártól függetlenül csak hivatalos forrásból vagyok hajlandó használni,az egyik a Samsung cuccai,a másik pedig az Apple termékei.Én használt telóktól sem irtózom,ha van rá gari (főleg gyártói),független és nem feltűnően olcsó,akkor nagy gond nem lehet.Persze nagyon észnél kell lenni,de eddig a használtan vett telóimmal se volt soha gond,pedig a 61db-ból volt pár használt.
-
Zsa_Ti2
csendes tag
válasz
Ferke66 #3381 üzenetére
Szia,
Nem füles, hanem egyfajta megoldás, hogy akár ugyanazt a fülest tudd használni bluetooth, sőt kocsiba is jó, amikor a navi miatt úgyis töltőn van a telefon (kicsi, sokáig bírja):
http://www.banggood.com/BlitzWolf-Bluetooth-V4_1-Car-Handsfree-Music-Receiver-3_5mm-AUX-Audio-Adapter-p-1051628.html?rmmds=search
Nekem még nem érkezett meg, én egy Sony sbh20-assal próbáltam ki a fülesem és ugyanúgy szól ezzel, mint a lightning-jack átalakítóval.
A Blitzwolfnál nagyon írják, hogy fúúú micsoda chip, de nekem csak egy számsor. Valahol utánakerestem és azt jelenti, hogy elvileg tudja az akksiinfót küldeni a telefonnak, ami mutathatja a százalékot, mint az óránál. Ha megérkezik kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Windows 10
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest