Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Nem nyilván, nem azt mondtam hogy árat kell csökkenteni, de ha most egy i7 240k kb, nem tudom, az i8 meg alsó hangon 300, de legalább 280k, csak mert kijött az új és van rajta jack dugó közkívánatra
Joey:én a külföldi árakat nézem, az i6s 735€ Volt, az i7 789€, Sztem ez áremelés.
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #3197 üzenetére
„csak mikor mellé indokolatlanul árat is emelnek, miközben csak a kötelezőt hozzák,már gáz.”
Ezzel elég jól összefoglaltad a lényeget....
De sajnos túl sokat nem várhatunk, ma ez van. Holnap se valószínű, hogy jobb lesz. Pedig szívesen látnám pl. az i8 mellett a 180.000 Ft-ot 300 helyett
-
zola96
senior tag
VR-hoz igen kell, de még oda is kicsi. Többször is kipróbáltam Gear VR-t, nem csak ilyen itthon ülős félét, de pixeles. Sajnos pixeles még és engem például ez zavart. Persze az élmény ott volt főleg mikor hullámvasút volt és még a székek is mozogtak alattunk. Ott ledobtam kicsit a láncot a Samsung-nak
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #3194 üzenetére
Lehetséges, hogy kissé „sz@rul” fogalmaztam
Nyilván nem csak az Apple csinálja/csinálta ezt, ám az Apple csak ezt csinálta mindig.
Na mindegy, így se érthetőbb...
(#3193) joey04: Erről én mennyit pofáztam már...
De azért sokan harcolnak a QFHDXXX+ kijelzőkért 6891 ppi -vel 5" -on ....
-
Ed Parker
nagyúr
Ja tényleg
Elfelejtettem hogy neked nem korlátlanElfogytak az ellopható ötletek?
Egyébként ez nem Apple dolog, a világon sok mindent feltaláltak és pl:Japán csak tökéletesítette, azt ami már rég létezett. Csak nézd meg Kandó Kálmán villanymozdonyát és a Sinkanszen-t, ami elmúlt 50éves.
-
zsnorbi21
tag
Osztom a véleményed, igazából mindenre elég csak annak nem aki VR-ban gondolkodik. Egyébként itt van még az S6 is, néha előveszem, de nem olyan egetverően jobb a képe. Persze látszik a felbontáskülönbség, de nem hiányzik. Az egyetlen ami nagyon-nagyon kellene belőle, az a gyorstöltés.
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #3185 üzenetére
Persze, mindkét telefonnal wifiről ment a skype. 4G -ről meg se próbálom, elfogyna a net..
Mr.Silkó: Igazából az alma mindig ezt csinálta. Nem kitalált valamit amit más még nem, hanem a már létező dolgokat gondolták át és valósították meg egy sokkal szerethetőbb, jobb formában. Most már persze ez is ritka, de azért korábban igaz volt ..
-
Mr.Silkó
veterán
Innováció innováció hátán!
Viccet félretéve, inkább az a hiba, hogy az Apple és jópár felhasználó innovációként hirdet bizonyos funkciókat, szolgáltatásokat, pedig általában nem az övék az érdem a feltalálásért, viszont sokszor az alma ülteti át a leginkább használható módokon a fejlesztéseket a készülékeikbe.
-
Ed Parker
nagyúr
Itt ugye wi-fi kapcsolatról beszélünk, mert 4G-n menne az lejjebb is.
Ennek a felbontás dolognak lehetnek üzleti okai is.
Ahogy az Apple tárgyal, nem biztos hogy "annyiért" tudnak nekik gyártani olyan minőségben és akkora mennyiségben ahogyan azt ők szeretnék.
Mert szinte minden mobilban ott van már a qhd ráadásul olcsóbb végfelhasználói áron, csak hát ugye akkor kevesebb lenne a profit. -
zola96
senior tag
válasz
zsnorbi21 #3182 üzenetére
Persze most lehet mondani, hogy iphone-s betegség de nekem nem is hiányzik a nagyobb felbontás. Nyilván egy S7ről átpillatnva kicsit a tűélesség elmarad, de tökéletes. Bár én örülnék, ha legalább a Plus képsűrűségét megkapná a sima is. Attól félek, hogy azért nem növelik a felbontást mert akkor nagyon zabálná az akksit és még ennyi üzemidőt se lehetne belőle kicsikarni. (egyéni szocális véleményem)
-
-Ben-
veterán
Egész egyszerűen annyi a különbség, hogy míg az asztalon hagyva semmi nyomás nem éri a víz alatt, addig a szőrös segged kamerázása közben biztos, hogy éri... Arról nem beszélve, hogy asztalon hagyva talán még egy monszun esetében se éri annyi víz, mint egy kádban/medencében. Egyébként nyilván kint hagyni az asztalon sem rendeltetésszerű használat. Elvégre ez a cseppállóság nagyjából annyit jelent, hogy egy esetleges balesetet simán kibír. Pl. ráömlik a csésze kávéd, vized, esetleg szakadó esőben kell elővenned, hogy telefonálj.... Ettől függetlenül természetesen sokkal vízállóbb, de egy esetleges beázás esetén ugrik a garancia.
-
nbware
senior tag
hááát egy teljes nap nyomkodással és netezéssel se merítette le a telefont, még mindig 40%. Isten császár ez a 7es teló, nem is értem miért szenvedtem én ennyit android és wp alatt... Egy állat volta, mostantól csak iPhone és semmi más.
Valaki próbálta már, tényleg megy a víz alatti felvétel is? -
dvdbackuper
őstag
ott csak cserélik a telókat
mindig hozzák a genius bar által kinyomatatott papírt, h a telefon javíthatatlan, mindig jót kacagok rajta. egy nagyobb repair center, mindenféle telókat javítunk
a hangerőgombra annyit tudok mondani, h ha belemegy a kosz, akkor lehet az egyik puhább, a másik keményebb, a gomb körül van egy kis gumigyűrű [link], de az semmit se ér. a 7-nél gondolom másabb a dolog, mivel vízálló elvileg. azt a fém lemezt lehet még hajtogatni kicsit, h jobb legyen a nyomáspont.
-
zola96
senior tag
válasz
dvdbackuper #3161 üzenetére
Apple store meg minden?
-
nbware
senior tag
Na meg is van az első kérdésem
Hol lehet a kameránál a felbontást állítani mind a fotó és videónál? -
Ricardo
titán
válasz
dvdbackuper #3164 üzenetére
A processzor "sziszegése" kapcsán van már valami? Mennyire általános? Garanciális probléma?
-
-Ben-
veterán
válasz
dvdbackuper #3164 üzenetére
Engem nem zavar annyira, ha kicsit lötyög, csak ne csörögjön-zörögjön.. Viszont az miért lehet, hogy a hangerő állító gombok nem egyformák?
A lefele gomb szinte teljesen néma és „puha”, a felfele meg elég hangos és kemény. Van ott valami tömítés esetleg?
(iPhone 7)
-
dvdbackuper
őstag
újonc vagyok még itt
De komolyra fordítva, a némító gomb volt itt a legnagyobb fájdalom, az sajnos olyan, meg lehet csinálni,h ne lötyizzen, de csak pár hétig tart, használattól függően. Karcolódás, festékleverődés, ennek próbáltam utánanézni, de nem igazán találtam semmit, elég ködös a technológia, hátha később majd kiderül valami.
iTunes frissítésről annyit, csak full restoreamúgy rengeteg szoftveres anomália keletkezik... Párom i6-ja már a videókat sem játssza le, OTA frissített, mióta megvan neki vagy 1,5 éve. Én mondtam neki, h nem lesz jó, de annyi szar van a telefonon, mire mindent visszatölt a backup... hát nekem mindegy
i5-i6S+ -ig javítok jelenleg, a 7-est még cseréljük, de hamarosan azt is javítjuk, hardware-s kérdésben tudok esetleg segíteni, a 7 felépítése is hasonló. -
-Ben-
veterán
válasz
dvdbackuper #3162 üzenetére
A hozzászólás szerkesztéséről hallottál-e már?
-
-Ben-
veterán
válasz
dvdbackuper #3151 üzenetére
Arról beszélek, hogy akik iTunes -on keresztül frissítgetik a telefonjaikat, azok többször szívják meg
Csak olvasgass fórumokat.
Egyébként nem akarlak XDXD megbántani XDXD de ilyen komoly XDXD „szakemberhez” XDXD szívesen vinném XDXD a telefonomat, ha gond akadna vele.. XDXD
-
-
válasz
expendables #3156 üzenetére
Kamera miatt nem.
-
expendables
aktív tag
Üdv srácok.
Bocsi ha hülyeséget kérdezek de a 6S szilikon tokja jó a 7-hez ? -
zola96
senior tag
válasz
dvdbackuper #3151 üzenetére
hool dolgozol?
-
ateszapa748
aktív tag
A nettel volt a gond. Pontosabban a wifivel lehetet probléma (pedig net azon is volt!). Ahogy a másik telefonomról megosztottam a wifit a laptopra, sikerült a frissítés. Jó kis tanuló lecke volt, mire minden hibát kizártam és rájöttem a problémára beleőszültem
-
-Ben-
veterán
válasz
ateszapa748 #3147 üzenetére
Nyugodtan húzd le, hangerő le+power gombbal hard reset, ezután ha iTunes-t kér, akkor DFU mód és visszatölti a szoftvert az iTunes.
Egyébként mielőtt bárminek nekiállsz, frissítsd a gépet és az iTunes -t is, ha szükséges, továbbá dugd másik USB portra a kábelt.
és ami még segíthet: Apple
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
válasz
ateszapa748 #3143 üzenetére
Hanyas hibakod? Amugy szerintem inkabb az iPhone szakmai topikot keresd fel
-
Ed Parker
nagyúr
Dehogy borul
A hype fenntartja ezt a helyzetet és megfogják azt is venni.
Lesz puffogás, mint most is, azt minden megy ahogy menni szokott.Azért kell átalakító, mert abból is van pééz.
Ateszpapa: vedd le és hard reset.
Home plusz lock hosszan.
Ha nem oldódik meg akkor vissza a boltba és csere, soha nem láttam ilyet, hogy hibakód. -
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
S.O.S segítségre lenne szükségem. Ma vettem újjonan egy Iphone 7-et. Rá duktam gépre felismerte és felajánlotta a frissítést. Engedélyeztem megjelent a csík és az alma, aztán egyszer csak kiírta hogy nem lehet frissíteni meg valami hiba kódot és azóta csak az alma alatta a csík ami el sem indult. Nem merem lehúzni
Valami ötlet?
-
Ed Parker
nagyúr
-
-Ben-
veterán
-
Gsx-rr
veterán
En altalanossagban beszeltem.
Amugy en Zenbook-ot vettem.
Sajnos a MacBook nem volt opcio. Nem fut a ceges programom Os-en.
Tudom lehetne Windows-t is ratenni de akkor meg minek?Zetape7: Szerintem nem tulzas ,mert ennel a nagy semminel amit dizajntervezes gyanant csinal az Apple, mindenki tobbett var!
Ujjitasok teren is le van maradva! -
-Ben-
veterán
Jó azért ez is túlzás kicsit.
Inkább azt mondanám, hogy unalmas az iPhone design. Az SE is szép és az i7 se csúnya, főleg a 2 fekete színben. Írom ezt úgy, hogy nem szimpatizálok az i6 dizájnnal. Mint írtam, inkább az a gond, hogy nagyon lerágott csont már ez a design. Amikor jött az i6, akkor még többnyire azok az emberek is örültek, akik szerették az i4, i5 dizájnt, mostanra viszont alig akad ember, akinek ne lenne vele tele az a bizonyos. Megjegyzem: jogosan. De az túlzás - szerintem - hogy lassan minden telefon szebb..
-
Egyrészről jogos amit írsz,másrészről akinek telik 1milla egy MBP-ra,annak valószínűleg lesz pénze egy 10dolláros kábelre is.Most csak a MBP-iPhone kompatibitást megoldó kábelről beszélek,a többi átalakító más téma,főleg hogy nem kifejezetten olcsóak.
Persze attól még nagy tasli az Applenek a semmivel se kompatibilis méregdrága laptopért. -
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Gondoltam kipróbálom a Gmail appot. Átettem a fetch beállításokat kézire (mivel az új Gmail appban van push). Most, ha a gmail-es naptáramba írok egy bejegyzést (számítógépen) csak akkor fogja megjeleníteni, illetve csak akkor fog a találkozó előtt jelezni a gyári naptár, ha elindítom a gyári e-mail appot, vagy a naptárat és leszinkronizálja, vagy ez ettől függetlenül működik?
Köszi -
-Ben-
veterán
„de még mindig nem tudott a konkurencia szintjére esni.”
Szerintem túl sokat nem kell már erre várni.
Amit mostanában az iOS művel, az is külön fejezet.... Ennyire szétesett, rosszul sikerült iOS még nem volt, mint a 10. A degenerált irányelveik meg egyenesen hihetetlenek. (népszerű csatlakozók elhagyása, stb...)
(#3114) Ed Parker: .....
-
nbware
senior tag
Ma megkaptam az iPhone 7es telot és kész megváltás a wphez képest.
-
válasz
Ed Parker #3112 üzenetére
Érdekes gondolat, én is mostanában mikor gépvásárlás előtt álltam, látva a reklámokat majdnem elcsábultam egy Asus zenbook felé. Leírás alapján milyen jó kis minőségi gép, szerencsére mielőtt megrendeltem volna megnéztem egyet élőben és döbbenetesen csalódtam a kivitelezés minőségében egy MacBook prohoz képest. Nem igaz még az sem, hogy annyival olcsóbb mint amennyivel olcsóbbnak hat.
Valóban nem hozza már az Apple azt a minőséget amit régen, de még mindig nem tudott a konkurencia szintjére esni. -
Titi76
aktív tag
Valaki rendelt kínai olcsó 3D curved tempered glass fóliát [link] de akkor még 1.27$ volt. Én is rendeltem, meg is érkezett tegnap.
Itt van pár fénykép:http://www.kephost.com/image/vpz1
http://www.kephost.com/image/vpzQ
http://www.kephost.com/image/vpRA
http://www.kephost.com/image/vpRF
http://www.kephost.com/image/vpRS
http://www.kephost.com/image/vpRc
http://www.kephost.com/image/vpRv
http://www.kephost.com/image/vpRw
http://www.kephost.com/image/vpR0
http://www.kephost.com/image/vpRB
http://www.kephost.com/image/vpRE
http://www.kephost.com/image/vpRJ -
-Ben-
veterán
-
-
Drp81
aktív tag
válasz
Ed Parker #3094 üzenetére
Nekem csak annyi bajom van a hanggal, hogy nagyon kihallatszik, hogy mit beszélgetünk a másik féllel. Nagyon le kell venni a hangszóró hangját beszélgetés közben, hogy más ne hallja. És így meg én nem hallom annyira a másikat
Lehet azért van ez, mert most ugye egyben hangszóró is a beszédhangszóró.
-
szemi92
újonc
Sziasztok !
Lehet hogy rossz helyen teszem fel a kérdést, de olyan problémám lenne, hogy az instagram alkalmazás telepítését követően, nem jelenik meg az instagram az beállítások- értesítések alatt, így nem kapok semmilyen értesítést. Miét van ez, hogy nem tudom ezt a telefon értesítései között beállítani, sőt egyáltalán miért nincs ott ? Válaszotok előre is köszönöm ! -
zsnorbi21
tag
Üdv!
Beléptem én is a klubba, 2 napja van meg egy 32-es fekete.
Galaxy s6-ról váltottam, egyelőre nagyon tetszik a telefon,bár kicsit még szokni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest