- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Talán én is a 6S-t választanám. Ár/érték aránya jelenleg jobb, de az i7 tovább lesz támogatva és a későbbiekben vélhetően jobban kijönnek majd a különbségek. Azért csak van 35%+ a prociban és kapott egyéb hasznos hardveres fejlesztéseket is. Igazából ezt neked kell tudnod, én most 6S-t mondok.
-
Ed Parker
nagyúr
ahhoz először azt is kellene tudni,hogy mik a szokásaid és azután lehet ajánlani tárhelyet.
én évekig elvoltam 16gb tárhellyel, most 256gb van, nem azért mert ekkora kell, ez volt akkor kapható.
ha felhőbe tudsz menteni, esetleg van oda előfizetésed, akkor azon lehet spórolni.
ha szeretsz mindent telefonon tárolni, zene kép játék stb,akkor célszerű legalább 32gb-es tárhellyel venni vagy 64gb, de ahogy írtam ehhez azért neked is mesélni kellene picit,hogy mire lenne igény.a force touch egy nagy parasztvakítás, emiatt ne vegyél 6S-t vagy hetest, ha viszont más tetszik a nagyobbakból,ami az SE-ben nincs, akkor érdemes azt venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged