- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Tény hogy van ahol az 5s kép jobb, gondolom ezt az Applenél is észlelik, és javítani fogják.
Mivel pár helyen tényleg kritikán aluli a képminőség. Vagy garanciás probléma van a háttérben, nincs i7-m, nem tudom megítélni.
(#2445) Ed Parker, igen, és sajnos van olyan főleg kis hazánkban aki tényleg ezért veszi meg, de ez persze egy pici töredék ami minden más márkánál is jelen van, és ebből általánosítanak. Ez van.
(#2446) ben5001, K+F-el együttvéve, minden más költséggel együtt az egy telóra eső profit az brutális, mivel a költségek 120K-s bolti árat feltételeznének. De ilyen ez a prémium szegmens, azzal hogy 220-t fizetsz érte, érzed hogy ez bizony drága, jó cucc, és ebben az Apple marketingstratégiája zseniális. A többiek ebben a marketingben csak követni tudják, ki jobban ki kevésbé, de az Apple is kicsit rákapcsolhatna a konkurencia láttán.
(Mondjuk kamerában, kijelzőben egy AMOLED már nagyon hiányzik, a felbontással viszont továbbra sincs semmi gond.) Viszont tény ami tény, hogy szűk keretben értelmezve nincs konkurenciája, mivel csak ők árulnak iOS-t futtató termékeket.
-
jilian
addikt
Helló!
Csak a két feketének fekete az előlapja?
A home gomb ugyan akkora mint a 6- osén, meg az első hangszóró?
(Tehát jó e rá a 6-os üveg) -
Nagytoll
senior tag
Hello! Milyen tempered glass ajánlott a telefonra, illetve ki honnan rendelné? Eddig csak ebayen vettem mindig, de most jó lenne ha kicsit hamarabb ideérne.
Ja és, mivel itt is lekerekített a telefon eleje, van olyan ami lehajlik vele? OP3-on mindegyik elenged a széleken. -
istibond
tag
Meg egy kerdes:
Kedden vettem a telot de most eszleltem hogy az earpods kozepso gombja nem tokeletes.
Felso reszen jol benyomhato kattogas is eroteljes,kozepen mar gyengebb de benyomhato viszont ha mar lejebb megyek akkor nem is tudom szinte benyomni.(amivel zenet valtasz,hivasokat fogadsz)
Ilyenkor garancia hogy van pontosan? Istyleba cserelik? Tanacs?
Vissza is vihetnem de akkor gondolom az egesz telot meg mindent vissza kell adni..
Letezik kulon fules csere? (Media markt)
Meg van meg a jack dugos earpods azon mindenhol tokeletesen be lehet nyomni a kozepso gombot.
Koszi -
Mr.Silkó
veterán
Nem gondolnám, hogy túlélesített volna az S6, szerintem elképesztően részletgazdag képeket lehetett lőni vele és nagyon korrekt, folyamatos videókat, nyilván egy telefonhoz, és nem egy profi fényképezőgéphez mérten. Gyakorlatilag mindig éles képek születtek. Most ugyanezt érzem az i7-nél.
-
Ed Parker
nagyúr
Te nem tudom miről beszélsz, csak az utolsó házas képet nézve a 7-esnek sokkal jobb a dinamikája, a vonalélesség, csak nézd meg a füvet, a ház alapjának a tégláit.
5s-nél egy csomó részlet elveszik.
Én mondjuk retina kijelzőn nézem.Az órás 2-es képen is jobb a dinamika, nézd az árnyékot.
A parkos képen az 5S ki is égett ahol a nap süt, továbbá abban a vonalban levő fa levelei eléggé alexpós, a levelek mosottak.
A 7-es mindhárom képen simán veri az 5-öst.
-
istibond
tag
Sziasztok!
Valaki hasznal hatlapi fóliát?Erdemes? Ha igen hol vette?
Koszi -
zola96
senior tag
-
Hát nem tudom.Az én tapasztalataim szerint elég komoly előrelépés.
I6-hoz képest is látom a fejlődést,i5s-hez képest meg pláne nagy.Munkahelyemen az egyik kollégám 5S-ét hasonlítgattuk össze az i7-emmel,ugyan arról készítettünk képeket és elég nagy a különbség az i7 javára. -
zola96
senior tag
Ma csináltam jó pár képet összehasonlító képet az 5s és 7 közöt.. és elég elszomoritó lett a végeredmény.. Nem tudom, hogy csináljam újra mert lehet zsíros volt a lencse a 7-en de ennyire nem kellene megfognia.. Vagy igen?
-
kchris78
veterán
En kikapcsoltam az akksiban a % kijelzest. Szerintem ha le tud szokni errol az ember akkor sok ranezegetest lehet megsporolni
. Regen is volt a Nokia 2110esen 3 palcika azt csao...
Mellesleg 7plust meg mindig nem kapni egyik APR-nel, 7esbol se nagyon van JB se de van mas is.. Kivancsi vagyok 7plus mikor lesz rendesen..
-
Mr.Silkó
veterán
Na, a napokban nekem is jelentkezett a "fantomképes" kamera bug, bár mindig elindul a kamera, csak először egy tejfehér felület fogad, utána egy villanásra az utolsó fotónál látott élőkép, aztán indul a kamera. Az egész kábé 2-3 másodperc és nem minden kamera indításkor jelentkezik.
Várjuk a 10.1-et és benne a javítást.
-
600700
senior tag
A 32GB változat belső memóriasebessége tényleg lassabb , mint a többi változaté?
-
zola96
senior tag
Ma megint újratöltötte magát a SpringBoard... Gg. Alig várom a hivatalos 10.1-et...
-
ben5001
tag
válasz
mugencivic #2435 üzenetére
Horváth Jánosnak javaslom, maradjon a horgászásnál. Mindannyian jobban járunk.
Amúgy - komolyra fordítva a szót - H.J. valószínűleg leragadt a V.V. szinten, ezért fogalma nincs arról, mit jelentenek azok a fogalmak, hogy K+F, termékfejlesztés, gyártásfejlesztés...
-
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
-
-Ben-
veterán
válasz
mugencivic #2435 üzenetére
.... Nem lep meg, az istyle FB oldalán naponta vagy 10 ilyet olvasok. Valószínűleg van több is, csak azokat törlik.
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #2431 üzenetére
azon még a régi szép felület volt, vagy a mostani minimál dizájn?
Úgy emlékszem a régi verziókkal nem volt az ennyire lassú.Már az összesen a „minimál” dizájn van. Még az i4 -re is az iOS 7 a legutolsó OS, amit kiadtak. De természetesen a maguk idejében (i4, i4s) még a régi felülettel kerültek piacra.
5S-től kezdve jött a „csicsamicsa” ...
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #2428 üzenetére
Kevés volt az idő?
Lehet, hogy poénos, de tényleg volt olyan eset, amikor kevés volt az idő a vacakolásra...
Összességében meg baromi idegesítő volt, hogy 10 másodperc elteltével, ha újra megnyitottam egy appot, ismét újra kellett töltenie.
Még egy nyamvadt alap alkalmazást is.....
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #2426 üzenetére
Az i4 a mai napig nagy kedvencem. Ha hasonló üveg és acél kombóval jön az i8, akkor valószínű benevezek rá.
Csak a hardver felett járt el az idő.
Nekem ne mondd.... másfél hétig kénytelen voltam egy 4S-t használni... Azt gondoltam jól megleszünk, majd türelmesebb leszek. Nem jött be.
-
-
Ed Parker
nagyúr
Ez szokott fordítva is lenni, a szép telefon ott a tokban, telemegy porral, ami finoman csiszolja, miközben a nadrágból ki be van rakva.
Csak kivéve látszik, hogy ütődéstől megvédte, de a festéket meg megkarcolta több helyen.
Cégnél van pár ilyen eset, ugyan nem i7, de a lényeg ugyanaz. -
foresz
tag
Tényleg az a gáz, hogy veszek egy prémium telefont prémium anyagokból és soha nem találkozom vele mert egy műanyag tokot fogdosok. Néha leszedem, hogy kitisztítsam alatta és olyankor lepődöm meg, hogy milyen szép is.
-
foresz
tag
Ez volt már?
-
Mr.Silkó
veterán
Megértelek, nekem viszont jobban fájna a szívem, ha ripityára törné egy esés a kijelzőmet.
Meg amit még preferálok ezekben a típusú tokokban, hogy a kamera síkban beljebb van jóval a tok felületénél, így nem csak a zafírbevonatos védőüvegre bízom a kamera épségének megőrzését.
Bódi Erik (#2404)
Nyilván a szépségen nem érdemes vitatkozni, hiszen erősen szubjektív.
-
-Ben-
veterán
azt az érzetet adja elsőként ha kézbe fogom magában, hogy mindjárt kicsúszik a kezemből és pofára ejtem
Ez igaz, ezt én is érzem... de akkor is „fáj” tokba tenni.
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem - legyen bármilyen szép és prémium a készülék burkolata - azt az érzetet adja elsőként ha kézbe fogom magában, hogy mindjárt kicsúszik a kezemből és pofára ejtem.
Egy szükséges rosszként tekintek a tokokra, mondjuk én mindig ilyen masszív, elméletileg katonai szabvány szerint ütésálló darabot igyekszem választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest