- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expendables #4705 üzenetére
Beállítások -> Általános -> Tárhely és iCloud-használat -> Tárhelynél tárhely kezelés -> megkeresed a frissítést, belemész, és törlés.
Viszont egy idő után megint letölti, és ugyan ez lesz.
-
wolruf
őstag
válasz
expendables #4705 üzenetére
Szerintem sehogy, lévén az jelzi, hogy az adott app akar valamit.
-
Látnok
aktív tag
válasz
expendables #3821 üzenetére
Ja, az outlook, mint levelezőprogramra gondoltam. Tudod az MS office outlook, naptár, névjegy, feladatok, levelezés. a vállalati levelezésem fut rajta. az e-maileket persze a telefon is megkapja, csak ha pl az Office Outlookban egy levél miatt csinálok feladatbejegyzést, illetve naptárbejegyzést, elmentem a feladót a névjegyzékbe, akkor ezeket, hogyan tudom a telefonra átmenteni, illetve a telefonon megtett hasonló bejegyzéseket az office outlook programba.
Bocsánat, hogy szétoffolom a topicot, de még soha nem volt iphonom, és ez fontos lenne nekem.
-
Látnok
aktív tag
válasz
expendables #3819 üzenetére
Sajnos ez a fajta opció nekem nem játszik.
a online outlook-ot nem tudom szinkronizálni az asztali gép MS outlookjával.
nem is értem miért.....
-
-Ben-
veterán
válasz
expendables #3776 üzenetére
Lehetséges, hogy egy újabb „gyönyörű” iOS10 bug...
Elképesztő. Ennyire vacak iOS még nem volt, de még a frissítésekkel se sietnek túlságosan. Pedig vannak bajok..
Várj türelmesen, talán a 10.4-ben már javítva lesz, mint „hatalmas innováció”
-
-Ben-
veterán
válasz
expendables #3774 üzenetére
Hát akkor passzolom a dolgot.. 1 perc múlva ki kellene kapcsolnia a kijelzőnek. Csak egyszer csinálta vagy rendszeres?
-
-Ben-
veterán
válasz
expendables #3768 üzenetére
A beállítások>kijelző és fényerő>automatikus zárolásnál mit mutat?
-
-Ben-
veterán
válasz
expendables #3763 üzenetére
Ezt nem értem. Nálam lekapcsol a megadott határidőn belül. Nálad úgy maradt órákig?
-
-Ben-
veterán
válasz
expendables #3761 üzenetére
Igen
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
expendables #3419 üzenetére
Nem tudom elképzelni ki összefüggés lehet egy SIM kártyával, most vagy működik vagy nem, de olyan nincs hogy picit.
Pláne ha egy droidos telefonban meg tökéletes.
Ott a telefon a ludas. -
rosszfiu18
tag
válasz
expendables #3340 üzenetére
Persze. Sőt, másik két telefonban is. Egy Nexus 5 és ma egy P9-et nyúztam vele egész nap, hibátlan volt a hálózat. Tegnap délután konkrétan azt csinálta a telefon, hogy beszélgetés közben egyszer csak megakadt a hang és olyan volt, mint az Old Spice reklámban a csávó (7 másodpernél: https://www.youtube.com/watch?v=ISEq9_3vdww ), majd szétkapcsolt. Vicces, de egyben bosszantó is. 2 hét után cserélték ki a telefont egy újra, az a két hét "szervizben" eltöltött idő is beleszámít ezek szerint a garancia időbe?
-
-Ben-
veterán
válasz
expendables #3334 üzenetére
Mi nem világos?
-
-Ben-
veterán
válasz
expendables #3332 üzenetére
Másnak cserélték cicergésért is, pedig az se garis problem.
-
válasz
expendables #3156 üzenetére
Kamera miatt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest