- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- USB, C típusú/Type C headset
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
válasz FIREBLADE78 #16916 üzenetére
Nem ezt írta, létrehozni lehet csak hármat, bejelentkezni akármennyivel lehet.
-
norbi2010
őstag
12W-os Apple töltővel lehet tölteni a 6s-t? Eddig is iPad töltővel használtam, de az csak 10W-os volt.
-
norbi2010
őstag
válasz consono #16713 üzenetére
Én igen.
iOS 10.3.3 béta 4-ről OTA frissítve nagyon bugos volt, merült, melegedett minden baja volt. Egy itunes-os visszaállítással iOS 11-re megoldotta ezeket. Maradt benne még néhány bug, pl app switcher nem mindig szereti bezárni az utolsó app-ot és valamiért nem működik a 3D touch-os app switcher megnyitása, ezeket leszámítva teljesen jó. Nem bugos szar, iPad-en is teljesen jól működik a 11.[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
válasz B-L-A-C-K #16436 üzenetére
Hát ha hamis akkor jó munkát végeztek vele, volt hozzá minden nedves törlő, száraz törlő, plusz még egy törlő, üvegfelszedő csíkok, hogy ha fel akarnád szedni az üveget, porszedő csíkok meg valami kék fólia, gondolom az is poreltávolítással kapcsolatos.
Eddig nem tűnik rossznak, az üveg nem olyan "csúszós" mint az előző, de legalább nincs is ott a csík a jobb oldalán ami miatt annó panaszkodtam. Viszont teljes kijelzőset többet nem veszek, nem tetszik hogy két darabból van összerakva, de most már marad ez, 6s-re már nem veszek újat.
-
norbi2010
őstag
válasz B-L-A-C-K #16234 üzenetére
Megjött az üvegfólia, bár én innen vettem majdnem a feléért. Pont két hét alatt ért ide, szóval csak ajánlani tudom az eladót. (Viszont a postát annál kevésbé, a postás csak átbaszta a kerítésen a csomagot ami így kb. két métert repült a betonra,
szerencsére az eladó többször is áttekerte bubi fóliával így nem lett baja. -
norbi2010
őstag
És milyet? Olyan kellene aminek a két végén van ilyen felrakó "szárny", mert mint látható nem nagyon tudom normálisan felrakni másképp.
-
norbi2010
őstag
-
norbi2010
őstag
Másfél év után lecseréltem az 500Ft-os sima képernyőfóliámat egy üvegre, amit nyilván sikerült 1mm-rel a képernyő egyik szélétől feltennem, így most van egy
szivárvány színű csíkom a telefon jobb oldalán. Valahogy le lehet venni és visszarakni anélkül, hogy kárt tennék a fóliában? -
norbi2010
őstag
válasz SeatLeon08 #10862 üzenetére
Spigen liquid armor, eddigi legjobb tok amit használtam.
Szerk.: nekem feketében van, az átlátszóról azt olvastam elszíneződik.
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Én igen, nekem őszintén szólva nem jött be amit eddig láttam. Van ami tetszik, pl. a zseblámpára 3D Touch lehetővé teszi a fényerő állítását, vagy a Raise to Wake(bár van még mit rajta finomítani). Control Center sem jön be annyira, ha pl. fényerőt akartam állítani, először mindig sikerült átlapoznom a másik oldalra, bár ez user error. De meg béta, ha finomítanak rajta ezt azt akkor jó lesz azért. Inkább visszaraktam 9.3.2-re.
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Másnak is "beakad" a control center zseblámpa kapcsolója? Néhány használat után megfagy a telefon és csak nehezen szedi össze magát.(9.3.1)
-
norbi2010
őstag
Pár napja felajánlotta a telefon, hogy frissíti a szolgáltatói beállításokat és azóta az LTE helyett 4G-re váltott. Tudom elnevezésen kívül nincs sok különbség, de nekem jobban esne, ha még mindig LTE lenne. Vissza lehet állítani valahogy? Telekom a szolgáltató.
-
norbi2010
őstag
válasz expendables #7886 üzenetére
Mivel kamu, nem is fog csinálni semmi hasznosat.
-
norbi2010
őstag
válasz tylerddd #7836 üzenetére
Amit linkeltem arra van egy év Hassle-Free garancia, szóval ha valami miatt elégedetlen vagy, küldesz nekik képet a problémáról és küldenek egy újat. (Maximum kétszer)
dension: lehet azért, mert aki gyári tokot vesz nem fog még mellé egy 110Ft-os tokot is venni(nyilván nem az ára miatt, de minek kettő?), és így nem is tudja összehasonlítani a kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Tudom mindenkinek tele van már mindene a tokokkal, de találtam egy olyat, amit nagyon tudok ajánlani. Caudabe Veil XT, szinte észre sem lehet venni, hogy rajta van a telefonon, nagyon pontosan vannak kivágva a nyílások és nem is csúszós. Ennél közelebb már csak valami skin-nel lehet kerülni a csupasz telefonhoz úgy, hogy a karcok ellen azért védve legyen. Egy hét alatt megjött az USA-ból. Lehet van valami ebay-es filléres tok ami ilyen, de nekem így is bőven megérte.
-
norbi2010
őstag
válasz #27813376 #6876 üzenetére
Köszi a választ, akkor vagy lesz tok nélkül vagy valami nagyon vékony átlátszó tokban, csak az utóbbiból nem találtam még olyat, ami ne keltene gagyi hatást. Most egy spigen thin fit a tokom van, de megrepedt, ami nem is lenne probléma, csak már nem tetszik. Előtte iCase becsúsztathatós tokom volt, de az meg túl szűk, nem nagyon van szerencsém tokokkal.
-
norbi2010
őstag
Valaki használt már innen full body fóliát? Mennyire valószínű, hogy lejön a szélénél?
-
norbi2010
őstag
Ebay-ről tudtok valami jó minőségi átlátszó tokot, ami belátható időn belül ideér? Tudom, rákereshetnék (amit meg is tettem), de olyanra vagyok kíváncsi, amit próbáltatok is.
-
norbi2010
őstag
Valaki rendelt már eBay-ről szilikon vagy bőr apple tok hasonmást? Nézegettem, hogy már kb. 900Ft-tól is vannak tokok, ezeknek van valamilyen hátrányuk(pl. befogják a telefont esetleg)? Nagyon csalódott vagyok az iCase Thin fit tokommal, ezért kell új...
-
norbi2010
őstag
válasz mr.tamasbiro #3154 üzenetére
Traffic Monitor. Widget-je is szép, meg jól is működik szvsz.
-
norbi2010
őstag
válasz Ra's al GHul #2776 üzenetére
Amúgy az Apple-nek 203 milliárd dollárja van, nyugodj meg, nem fognak lopni tőled.
Vírusirtó felesleges, és nincs is az App Store-ban.[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Ha már úgyis a tokokról van szó, 6s-hez tudtok olyan tokot ami tökéletesen illeszkedik rá(meg lehetőleg olcsó). Vettem még mielőtt megjött a telefon egy iCase Thin Series iPhone 6 tokot, azt gondolva, hogy az a plusz 1-2mm nem fog problémát jelenteni... hát de, sajnos csak nagyon ritkán tudom beletenni úgy, hogy ne nyomja be a power gombot/ ki tudjam belőle egyáltalán húzni.
-
norbi2010
őstag
válasz FIREBLADE78 #2345 üzenetére
Nálam nem.
-
norbi2010
őstag
válasz B-L-A-C-K #1478 üzenetére
Köszi, én is erre a celluxos megoldásra gondoltam, csak nem tudtam mi lehet ez, eddigi fóliáknál nem volt ilyen, nem is figyeltem rá.
(#1477) Quasi_modo: értem akkor mégsem a fólia a hibás, hanem én voltam a gyökér.
Cellux az hagy nyomot a fólia belsején?
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Szerintetek ezt a kör alakú valamit ki tudom varázsolni valahogy a fólia alól? Érződik rajta, hogy van valami a fólia alatt, ami alapból a fólián volt.
-
norbi2010
őstag
Még a délelőtt folyamán megjött, de csak most tudtam kibontani. Nekem TSMC-s.
-
norbi2010
őstag
Twitteren ezt írták nekem: @telekomHU: Már értjük, mi a gond, és elnézést kérünk. Az értesítést sajnos tévesen küldtük, az október 9-ei kiszállítás változatlan.
Előtte azt írták, hogy hamarabb kellett volna megrendelnem, hogy megjöjjön péntekre, erre azt írtam hogy 2.-nál hamarabb nem tudtam megrendelni.
-
norbi2010
őstag
válasz aprokaroka87 #1052 üzenetére
Döntsd el te. Jobbnak tűnik mint az előd.
-
norbi2010
őstag
válasz ToniSoprano #1007 üzenetére
Tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen processzort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest