- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz
Amarton #19781 üzenetére
Hát én pl. a Váci útiba vittem, zárás előtt 1 órával volt időpontom, de mondták, ha korábban viszem még aznap meglenne.
Szóval szerintem működhet, egy akksi csere nem nagy dolog, ha egy reggelre foglalsz időpontot meg kéne lennie délutánra lazán. Vagy telefonon elzárkóztak az aznapi javítástól? -
mateus
senior tag
válasz
thomson7575 #19530 üzenetére
Ennyiért valóban jónak számít még egy 3 éves modell 16 gb tárhellyel?
Szerintem drága, főleg itt hardverapron körbenézve, vadiúj 16gb-os van 85ert. -
mateus
senior tag
Külön ujjlenyomat olvasót lehet cseréltetni a 6S-ben ha nem működik? Vagy alaplappal együtt megy?
-
mateus
senior tag
A 2 és fél éves 6s-ben akkut cseréltetve érezhetően javult az üzemidő, simán kibírja a napot míg eddig nap közben már töltő kellett, meg random merült. Akinek ilyen baja van ajánlom a cserét, azért nem mai készülék már.
-
mateus
senior tag
válasz
eladogeppc #19017 üzenetére
Szerintem ha reggel bevittem volna, délután valószínűleg akkor is elhozhattam volna (de foglaltam időpontot a weboldalon)
Érdemes felhivni 1-2 helyet, hátha meg tudják mondani mennyi az átfutási idő, vagy mikor vidd h aznap kész legyen. -
mateus
senior tag
válasz
eladogeppc #19013 üzenetére
Idén még úgy tudom él, mi kb 1 hónapja cseréltettünk párom telójában, Váci utcán lévő iStyle-ban leadtuk egyik nap zárás előtt, másnap délután kész volt.
-
mateus
senior tag
válasz
univerzita #18880 üzenetére
Ezen az adott laptopon még nem volt felrakva itunes, a képeket syncios-al másoltam át mindig, ezért se értem mi a probléma, azt gondoltam simán tudok mentést csinálni.
A cloud-os biztonsági mentés teljesen egyenértékű az itunes-ossal? Az lenne a lényeg, hogy minél kevesebb dolgot kelljen újra vissazállítgatni egyesével az akksicsere miatt.
Erre a 3utools-ra még ránézek, köszi az ajánlást. -
mateus
senior tag
Akksicsere előtt szeretnék egy rendszer mentést készíteni.
Feltelepítettem az iTunes-t a laptopra, de amint rádugom a készüléket, azt írja, hogy "Az iTunes nem tudja olvasni az iPhone tartalmát. Lépjen az iPhone beállítások Összegzés lapjára, és az iPhone gyári beállításainak visszaállításához kattintson a Visszaállítás gombra".Mi lehet a baj? Legfrissebb iTunes és iOS van. Valami más alternatíva esetleg?
Köszi előre is. -
mateus
senior tag
Hogyan lehet megoldani, hogy a mostanában hozzáadott névjegyek feltöltődjenek a gmail vagy cloud fiókba?
Mindkettő aktívra van állítva, mégsem húzzák be az új névjegyeket, és nem érhető el máshol, csak a telefonon..
Köszi a segítséget. -
mateus
senior tag
válasz
martin1369 #18471 üzenetére
Ha valóban semmi baj nem lesz vele akkor nagyon jól jártál
-
mateus
senior tag
válasz
martin1369 #18463 üzenetére
Egyértelműen túl olcsó, nagy esélye van, hogy pár hónapon belül tiltva lesz törlesztőrészlet vagy számla nem fizetés miatt.
-
-
mateus
senior tag
válasz
lugosi #15659 üzenetére
Vagy az, vagy mégsem független
Nemrég itt hardverapron próbáltak átverni, egy állítólag független 6s-el, és egy pedig közel sem ennyire kecsegtető ajánlattal. Még szerencse, hogy másik SIM kártyával is sikerült kipróbálnom a személyes tali során, azóta már tiltva van a tag.
Szóval óvatosan. -
mateus
senior tag
válasz
Rerrietllub #15655 üzenetére
Ez kizárt, hogy nem átverés
Láttam már hasonlókat. A személyes találkozó előtt úgyis lesz vmi kifogás, ezzel csak a bizalmat próbálja meg kiépíteni. -
mateus
senior tag
-
mateus
senior tag
válasz
barmar #14985 üzenetére
Attól függ mi a cél. Bnőmnek 16GB-os van, szokott fotózgatni időnként, meg tolja a szokásos chatprogramokat (FB, viber és társai), akkor egy kis spotify, és még van 3-4 GB hely szabadon.
De ha játékokat, filmeket meg sok zenét akarsz rápakolni, akkor valószínűleg kevés lesz. -
mateus
senior tag
Ezt meg tudom erősíteni, egy volt istlye-os haverom mondta, hogy ez az előnye az ott (vagy az alább felsorolt hivatalos helyek egyikén) vásárolt készüléknek.
Apple hivatalos viszonteladók
Plusz úgy tudom, hogy az első évben történő meghibásodás esetén újraindul a gari
De nem biztos, hogy mindenkinek megér ~50e ft különbözetet ez. A gyári 1 év az összes újonnan eladott készüléknél kell hogy éljen, kivéve a gariban újként visszakapott és úgy árusított darabok. -
mateus
senior tag
A mobil adatforgalomhoz be lehet valahol állítani a ciklusidőt, és hogy mi legyen a fordulónap?
-
mateus
senior tag
Az mitől lehet, hogy nincs hang fényképezés közben?
Eddig volt, és nem találok sehol erre vonatkozó beállítást.Jav.: Be volt kapcsolva a Live mód, ha kikapcsolom van hang..
[ Szerkesztve ]
-
mateus
senior tag
Ezzel a Rise to Wake (emelés az ébresztéshez) funkcióval mik a tapasztalatok?
Tök jó, hogy fekvő helyzetből felemelve felvillan.
De mi a helyzet ha pl. táskában van mozgás közben? Akkor folyamatosan felébred? -
mateus
senior tag
válasz
Tibee86 #13095 üzenetére
Hát igen, így valóban meggondolandóbb lesz, főleg ha nem akar mellé biztosítást vásárolni az ember.
Egyedül akkor van gáz, ha nem kapcsol be a teló vagy a kijelző, mert akkor számlát kér az apple, és csak a hivatalos viszonteladóit fogadja el, máskülönben fizetős lesz a javítás. -
mateus
senior tag
Köszi a választ mindkettőtöknek!
Végülis ez a fetch is tökéletes, ne is merítse az akksit feleslegesen. -
mateus
senior tag
Ha a gyári email appban beállítom a gmail fiókom, az fog tudni push értesítést küldeni?
Vagy mindig csak manuálisan? -
mateus
senior tag
Ha USA-ban vásárolnám meg a telót, akkor ugyanúgy jár rá az itthoni hivatalos gari?
-
mateus
senior tag
válasz
Phoenix100 #12666 üzenetére
Én úgy tudom csak akkor indul újra az 1 év, ha hivatalos viszonteladótól vásárolta.
Ha ilyen kéz alól vett készülék, akkor 3 hónapot adnak amennyiben attól kevesebb volt már hátra az 1 évből.
Ha még fél év volt pl. hátra, akkor természetesen addig él a gari továbbra is.
De javítsatok ki ha tévedek. -
mateus
senior tag
-
mateus
senior tag
Egy 16GB-os verzión mennyi szabad hely marad a rendszer mellett?
És átlagosan hány MB-ot foglal egy fénykép max felbontáson?
Párom főleg fényképezésre használná meg a szokásos fb/messenger/viber/insta és képszerkesztők XD
Android telón 7 GB szabad helye marad ha leveszem a fényképeket, kérdés az ios-nél mennyivel méretesebbek átlagban a programok ha van egyáltalán lényegi eltérés. -
mateus
senior tag
Az akksija egy erőteljesebb használattal kibírja nap végéig? Vagy gyakran előfordul nálatok,hogy napközben rá kell tölteni?
-
mateus
senior tag
válasz
tsgkmr #12412 üzenetére
Én is nagy dilemmában vagyok, lehet az a plusz 1 év szavatosság és újrainduló 1 éves gari megérné azt a plusz pénzt a nem hivatalos eladók áraihoz képest.
Na meg köthető rá biztosítás is, a javítások árait nézegetve elgondolkodtató, főleg törés/lopás esetén kifizetődő[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest