- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
válasz
rsanyi20 #16497 üzenetére
Normális, 20%-nál bekapcsol a low power mód. Ha nagyon zavar, a beállítások alatt kikapcsolhatod. Leveszi az energiaigényes folyamatokat és a processzort is (iPhone 5s szintre), hogy tovább bírja a telefon akkumulátora a maradék energiát.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rsanyi20 #16413 üzenetére
"nyílván ha garanciás a telefon oda vinném"
Miért is? iSamurai-nál csinálod gari időn belül akkor ugrik a garid, utángyártott alkatrészek kerülnek bele, úgy mindent bármelyik GSM szervizbe. iStyle javít egyedül garivesztés nélkül, de ott horror árak vannak.
-
amoledus
aktív tag
válasz
rsanyi20 #15616 üzenetére
Az akksi alatt lévő ragasztócsík kiszedésekor elég megnyomni vele az akksi elektronikáját ami pont a ragasztó elején van , van amelyik csak felhevűl van amelyik hevül 20-30másodpercig majd elfüstöl,de magától nem robbanak fel,ahogy a Note7-nél is deformálódás volt a probléma , ennyire azért nem veszélyesek az akkuk még most 2017ben sem pedig kicentiznek mindent.Nekem is volt hogy elfüstölt,ahogy a ragasztó elejét felhúztam, pedig jópár éve a szakmában vagyok és kiszedtem párszáz akkut már
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rsanyi20 #15601 üzenetére
Te láttad hogy szakszerűen vették ki? Csak mert ugye az aksi alatt egy olyan ragasztó van, hogy egy kis fül segítségével ki lehet szedni alóla, de nagyon nehezen, ha ez a fül leszakad, ki kell szenvedni a telefonból, ami ahhoz vezet hogy csak deformálódva lehet ilyenkor kihalászni. Ha meg deformálódik, akkor nem furcsa jelenség utána ez az aksival.
-
rsanyi20
tag
válasz
rsanyi20 #14609 üzenetére
Még egy hülye kérdésem azért lenne... tegnap igaz hogy jobban bírta a telefon, de gépről is töltöttem fel a telót. Este már a saját (egyébként egy energizeres iphone töltővel) töltöttem, és mintha most megint nem bírta volna, az lehetséges hogy a töltő olyan állapotban van hogy tölteni tölti a telefont, egyébként viszonylag gyorsan is, de nem úgy ahogy kellene, ezért valamivel gyorsabban merül mintha gépen keresztül lassan töltené? Az a baj hogy eredeti apple töltőm nincs, van samsung gyorstöltőm, de azzal nem merem tölteni.
-
csabiks
senior tag
válasz
rsanyi20 #14583 üzenetére
nekem is így merült, sőt az i7 is így merül, szerintem teljesen normális.
Más: ismerősömnek TSMC-s procis 6s-e 6-7 órákat vígan elment, nekem akármit állítottam nem bírt többet 4,5-5 -nél. Nem akku hiba, hanem ez ennyit tud
Viszont amit meg kell emíltenem, ha fullos a térerő és olyan környezetbe vagy, +1,5 órával is megnövelheti a használatot (ezt pesten dolgozva vettem észre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Építő/felújító topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Autós topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest