- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoes
aktív tag
Szia!
igen pontosan rakták fel deháf ugye így is plusz réteg van a szenzorok felett, nem akarnám levenni míg nincs baja a fóliának.
Olvastam külföldi fórumokon, hogy sokaknál problémásan működik a fényerő szabályzás. Nekem sötétben nem viszi le eléggé, manuálisan kell lentebb húznom.
Megnézem a Nillkin tokokat habár kép alapján nehéz megítélni, hogy megfelelő-e! -
-
PlayMax
nagyúr
400-500k s telefonoknál nem fogok le ragadni 8k miatt ,szeretek vigyázni a cuccaimra.
Az említett gyári 12w adapter meg nálam már bizonyított ,eredeti Japan kondik vannak benne ,és mióta használom egy telefon sem melegedett rajta és nem is csökkent a kapacitás sem.Nekem nem teszi meg sőt ,nagy ívben kerülöm a külső gyártókat ,
-
-
PlayMax
nagyúr
Gyári bőrtokot használok ,többi csak tartalék ,ismerem őket ,az egész boltban ők a legjobb minőségűek tapintásra ,belül meg puha anyaggal béleltek.
Fóliákat is szintén ,kiprobáltam már szinte összeset ,tok sem ér hozzá ,és téli kijelzős megoldás.Nagykereskedelmi áron vásárolom őket ,így sokkal olcsóbban jutnak hozzám.
-
PlayMax
nagyúr
Egy éves csúcs model ,ezek a telefonok sokkal többet tudnak mint amire képesek a 14.3 al ,direkt le vannak amortizálva hogy vegyél újat ,erről szól az egész ,és ez csak rosszabb lesz.
Jó példa ,mikor ios 10-11 el az iPhone 6s készülékek botrányosan teljesítettek a frissített rendszer alatt ,ki tört a botrány és az ios 12 t kiadva a készülék úgy hasított ,mint mikor megjelent az aktuális rendszerrel a telefon ,ez is meg mutatta hogy ezekben mekkora tartalék van ,csak nem feltétlen éri meg az Apple nek ha sokáig tudja a felhasználó kényelmesen kihasználni.
Egy 11 pro / max készüléknek egy évesen simán kéne úgy hasítani ,mint a mostani szériának ,
Kamera is romlott érezhetően ,anno a ios 13.1 el volt az igazi ,most a 14.3 nál direkt rontaniuk kellett ,hogy érezhető különbség legyen az i12/pro javára ,mert amúgy nem nagyon volt...
-
Ngtx
aktív tag
Mert szimpatikusabb, mint az alap.
pecccccccca: Nekem valamiért az e-fajta tokok olyan *bumszli* érzést adnak.. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen, kb ahogy írod és nekem már a 11 pro max melegebb színe sem igazán jött be, de még elviselhető volt, ha...
Nem láttam egymás mellett a kettőt. (xs max - pro max)
De ez már nagyon meleg, ami nem lenne baj, ha lehetne állítani olyan hidegre, mint az xs max-nál. Nem tudom és nem értem, hogy mi a lfszért kell minden évben valamit elvenni és ráerőltetni valami újat (ami nem jó) a felhasználóra. Ez nekem már túl sárgás és emiatt már el is cseszi, hogy ebben egy frankó oled kijelző van. A XS max mellett meg egyenesen, mintha nem is oled lenne...Aki erre még bekapcsolja a truetone-t, hát az már nagyon "meleg".
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem elég lenne egy mini, de kapja be az Apple, amiért rákényszerít egy ekkora péklapátra, hogy mindenből a legjobbat kaphassam. Legyen egy mini, ami, pl 50-70, vagy akár 100 ezerrel drágább, mert a jobb kamera, 6Gb ram van benne és létezik belőle 512-es is, amire egyszerűen régóta szükség van, mármint a 6GB ram-ra és akkor simán kifizetem. De ez így csak szopatás.
Egyébként nem vagyok oda ezért a melegebb színért (amit nem lehet állítani xs max szintű hidegebbre), az XS MAX-ot is emiatt szerettem leginkább és így összehasonlítva meg úgy érzem, hogy a 12-es pro max képe egyszerűen rosszabb, mint egy xs max-é.
-
Akuiwerting
csendes tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Németországban a mercinél, mikor vittem kötelező szervizre mindig mondták, hogy rengeteg ilyen hibát jelentettek náluk, illetve nem csak náluk, hanem a porsche, skoda, wolkswagen-eknél is. Hogy pontosan mi a lófütty gondja van a német autókkal szoftveresen a pro max-nak azt nem tudom, de az új autóm is német és ezzel teljesen stabil.
Az újjal majd a 12 fog szarakodni.
Akkor levideózom a hibát az autóban, majd az egyik Apple cég előtt nyilvánosan a földhöz b...om a telefont és sok helyre elhintem majd a hibát, de remélem ilyen nem lesz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
ΞΔGLΞ: Nem cserélek már még egyszer, de tételezzük fel, hogy mégis: mi van, ha az sem oldja meg a problémát?
Telefont felemel jobb kézzel fej mögé állásba, bal lábbal egyet előrelép és kitámaszt, majd erőteljes mozdulattal falhoz vág, miközben Tim Cook édesanyját emlegeted. :-D
Viccet félre, egyébként nagyon bosszantó hiba/bug ütötte fel a fejét nálad, ezért csodálkoztam, hogy egy xs max csak így megdöglik. De ezek szerint a mobil frankó.
-
Navaren
aktív tag
Nekem is van egy jó ultrawide - sztorim
.
Még tavasszal, a nagy leállások alatt kellet lefotózni a villanyórák állását, és az appon keresztül feltölteni.
Na most, a garázsét... hát, nem volt egyszerű.
Az egész egy ilyen valaha átlátszó, plexi burkolat alatt van (volt, azóta lecseréltem, újraplombáltattam), csakhogy sok évnyi UV hatására az egész bemattult és lóf*t sem lehetett látni.
Leszedni sem lehetett, mert akkor megsérült volna a plomba rajta.
Viszont! oldalt van egy kis rész, amit meg lehet nyitni, ami mondjuk 2 cm széles, ott éppen be tudtam csúsztatni a telefont, csak épp azt nem láttam, hogy mit fog be a kereső (na meg a gombokat sem tudtam nyomni rajta).
Ehhez kellett az Apple watch, na azon rá lehetett bökni arra, hova fókuszáljon - mert a kis kijelzőn is nagyjából látszott -, csak olvasni nem lehetett.
Kipróbáltunk mindent.
Normál lencsén esélytelen volt fókuszálnia, csak az ultrawide-on lehetett megoldani, hogy olvasható legyen a szám a digitális kijelzőről.
Szóval: telefonon fotó app elindít, ultrawide-ra vált, oldalt telefont bedug, jobb kézzel tartom.
Bal kézen óra, azon kamera app elindít, és a mellettem álló srác bökött rá a fókusz helyére, majd az elsütőgombra az órán.
Mission Impossible. -
<Lacy85>
addikt
Persze, ízlés kérdése
Én jobban szeretem tok nélkül a telókat. Az csak vastagítja, elrondítja.
A billegés meg nem zavar, mert asztalra rakva soha nem használom.Más:
RAW fotókat melyik progival éri meg lőni? Van különbség minőségben?
Lightroom van a telón, valamint megvettem a Pro Camera appot. -
dud998
őstag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én is csodálkoztam akkor rajta.
A mai napig többet használom, mint a pro max-ot, de ezt már leírtam. Ha autóban vagyok és beszélgetés közben a BT szakad, inkább nem írom le, milyen szavak hagyják el a számat.
Egyszerűen kicseszett idegesítő, na.
Gondolom, te is veszed most az újat, ha tavaly nem cseréltél. -
-
kchris78
veterán
nesze neked intel modem.. szerencsere ez a kerdes megoldodni latszik.. nekem is lett a pro maxon lett egy mikrokarc, tetettem is ra uvegfoliat... vagy en oregszem vagy az uvegek gyengek de hiaba a bugyi 3-4 havonta kap egy homokszemet ami mar egy hajszal kategorias karcot csinal vagy picit nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest