- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Első az egy VPN gyakorlatilag, de korlátos mobilnetbe bekavarhat emiatt, mert nem tudja a szolgáltató monitorozni, mire használod, így egy benne foglalt adott esetben ingyenes viber, messenger stb. mégis ugyanúgy használhatja az adatmennyiséget.
Második meg elrejti a valós mail címedet a címzett előtt, ha akarod.
-
-
pepetech
őstag
Gondolom olyan speciális réteg van a kijelzőn ami miatt jobban tapadnak rá. Bár én 100%-ig fólia ellenes vagyok. Havonta/fél évente cserélni amíg a gyári kijelző sokkal masszívabb anyagból van. Törés ellen pedig nem mindig a fólia a lényeg első és legfontosabb megtanulni rá vigyázni
. Második egy minőségi tok. Mondjuk ha otthon vagyok vagy a meló helyemen az asztalomnál akkor mindig kiveszem a tokból. Jobb úgy fogni
.
-
BabMester
senior tag
Arról nem is beszélve, hogy ha ezeknek a telefonoknak van valami baja az már valószínűleg kibontáskor előjön, de az első hetekben biztos. Ha 2 év után összetöri az ember vagy beázik arra úgysem vonatkozik a garancia, más meg mi baja lehet?!
Ha meg gyártási hiba van vagy ők rontanak el valamit az Apple garancia időn túl is cseréli(visszahívja) az eszközöket... -
Tibee86
nagyúr
Nem tudom hány embert érdekelhetett vagy sem, nekem nincs erről ilyen pontos statisztikám, mint neked.
Egyébként eddig is az 1 helyett 2 év volt rá, ha hivatalos viszonteladótól vette az ember, ráadásul ha cserélték újra is indult.
Itt most pl a telenorról volt szó, ahonnan 306 ezerért el lehet hozni, ami szinte ott van a szürkeimportos gsm-es árnál.
De pusztán csak kijavítottam a kollégát, aki láthatóan nem igazán tudja, hogy van különbség a hivatalos és a nem hivatalos vásárlás között.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest