Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
McNamara #2114 üzenetére
Én is szeretem. Meg az AirPods tokjukat és az Apple Watch szíjukat is.
[obligát felvágós kép] -
jose999
senior tag
válasz
McNamara #1993 üzenetére
Én Alzán vettem zöld gyári bőrt, még volt kupon akció, 13 körül volt postával. Ezen kívül én is egy Spigent használok, szinte mindenen az volt ,Ultra Hybrid volt a bevált, kemény hátlapú átlátszó szilikon széllel. Mikor vettem a 11 prot, nem volt a Speedshopnál, helyette ezt vettem, nagyon tetszik ez is : [link] Pitaka tokot nem ismerem, sokan dicsérik azt is.
Szerk: kijelzőn is Spigent használok -
pecccccccca
őstag
válasz
McNamara #1985 üzenetére
Szia. Nekem 64 GB- os pro max van. 46-49GB-om jelenleg is szabad. Azért vettem 64-est, mert az előző telefonjaimnál sem tudtam soha 10-20GB-nál többet elhasználni. Számomra felesleges is lett volna a nagyobb memóriás. Ha meg nagyon muszáj akkor ott a driveom amin 100GB tárhely van.
-
D4ni
őstag
válasz
McNamara #1957 üzenetére
A fater mai napig 6S-t használ , emlékeim szerint 1 év 8 hónapos korában megadta magát az alaplap. 1 hétig volt bent az istyle-nál, kapott egy újat ( értsd refurb). El is mondták neki, hogy újra indul az 1 év jótállás és ezzel együtt a szavatosság is. Sajnos meg kell jegyeznem azt is ,hogy az icenterben már korántsem voltak ilyen informáltak .. szóval ha szerviz nekem csak istyle, esetleg almárium. Jah, a teló telekomos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest