- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
pecccccccca #4900 üzenetére
pedig van difi. nekem most lesz egy éves lassan a promax11-em és nem szándékosan de 2 töltési módszert tartottam:
- lustaságból éjszakára sose raktam oda töltőre (illetve a komódon nincs töltő)
- ha töltöttem is sose volt idő 100%ra tölteni/ritkán
- nem töltöttem 20-30Wos töltővel hanem csak ami itt lóg a notebookból (5-10W) így sosem melegedik fel töltés közben
Így a telefon aksija még mindig 100%os. De ehhez az is kell hogy nem használom sose annyira a telefont hogy reggel délelőtt 50% körül van a telefon akkor ne bírná ki estig.. Plusz a Home Office, egyszeruen otthon van az ember bármikor töltheti.Az XR-em ugyanígy volt, de ott jobban 100%-oztam, el is indult lefele, 96%-on adtam el.
De hangsúlyozom hogy ezt nem kattanásból csináltam így hanem egyszerűen lusta vagyok mindig feldugni a töltőre mert 30-40% pro max esetében teljesen mást jelent mint egy normál iphone esetében
.
-
Reverting
őstag
válasz
pecccccccca #4905 üzenetére
30% korul felrakom toltore, es leteszem az asztalra...
Nem sietek sehova, de ha ugy lenne 30%-on meg boven ki lehet huzni egy fel napot, ha nem viszem tolzasba... -
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca #4861 üzenetére
Tudtommal nincs egyéb különbség.
Nekem semmi bajom a sima Próval így picivel több, mint 4 hónap után. Egyedül az agresszívabb memóriakezelés zavar egy picit, de azt ugye az iOS 14 műveli, a XS Maxon is ugyanezt tapasztaltam, meg anyum is a XR-én.
-
domerator
veterán
válasz
pecccccccca #4818 üzenetére
Szar es katasztrófa a 12 mini?
-
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca #4818 üzenetére
-
Ersekleon97
csendes újonc
válasz
pecccccccca #4778 üzenetére
Sajnos igazad lett. Kapásbol azt mondták hogy valami por, vagy a tokban lévő kosztól lett olyan. Érdekes mert eddig egyik Iphonom-nál sem volt ilyen.
-
Ersekleon97
csendes újonc
válasz
pecccccccca #4776 üzenetére
Még a tokra gondoltam, hogy esetleg az kezdte ki, de nem tartom reálisnak. Eddig sosem
volt bajom a Spigen tokokkal. -
Ersekleon97
csendes újonc
válasz
pecccccccca #4776 üzenetére
Igen az üveg alatt. Akkor valszeg elkell fogadnom, csak kicsit idegesitő egy 400k-s telefonnál, hogy külső behatás ellenére lett ilyen. :/
-
Ngtx
aktív tag
válasz
pecccccccca #4773 üzenetére
Ja hát az más. Én mióta eszemet tudom nem ejtettem le a telefont egyszer sem. Ne, hogy most kiabáljam el..
-
Lecs@
addikt
válasz
pecccccccca #4740 üzenetére
Nagyon baró progi köszi
Már meg is oldódott a Youtube fizetős verzája .
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
pecccccccca #4710 üzenetére
Baratnom 5S-e egy nyaralas alatt foltosodott be, nem erte viz, egyszeruen csak rohadt magas volt a paratartalom... Kellemetlen elmeny volt, de mukodesben nem okozott gondot, csak zavaro volt a foltossag.
Aztan lecsereltuk egy X-re, amikor kijott, annak meg 2.5 ev utan megdoglott az erintokijelzoje.
Szerencsere ez viszont szeria hiba volt es gariban csereltek ingyen egy uj X-re, amiben mar javitottak a problemat.Hogy kicsit on-topic is legyek, 11 Proval szemezek eppen, hogy a jo oreg 6s-t lecsereljem, de sajnos az eleg ritka vetel mostansag, legalabbis normalis aron.
Annak pont elfogadhato a merete ( mint az X) es az akkuideje is idealis lenne nekem. Na nem mintha HO-ban nem lenne mindegy, de azert... -
rolandrepasi
tag
válasz
pecccccccca #4710 üzenetére
Mondjuk ez elég gáz ha ennyitől be tud foltosodni.. nekem sokat van a nadrágzsebemben a teló munka közben. Azért előfordul hogy meleg helyre kell mennem és ott ügyködök. Volt már olyan hogy amikor elővettem párás volt a kijelzője. Akkor most kezdjek izgulni mikor lesz foltos a kijelzőm? Ha így járok biztos bevágom a boltjuk ablakján a telefont...🙄😅
-
joey04
titán
válasz
pecccccccca #4697 üzenetére
nem rágom
-
joey04
titán
válasz
pecccccccca #4691 üzenetére
-
válasz
pecccccccca #4693 üzenetére
Sajnos ez a dupla balszerencse.
-
rolandrepasi
tag
válasz
pecccccccca #4691 üzenetére
Ez kemény! De amúgy a garanciával nincs gondja. Beázott, illetve a nedvességindikátor elszineződött. Erre az apple se tud mást mondani mint hogy sorry. Akár hol vette volna ez a válasz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #4679 üzenetére
Nálam úgy van beállítva az XS max, hogy a fehér, az valóban fehér, nem pedig sárgás.
Tehát nem kékes hidegre, ha esetleg így jött volna le az írásom alapján. Pedig szeretem a meleg színeket, az oled tévém is inkább meleg 2-re van állítva, mint normál, de ennél a telefonnál túlzásba vitték, hogy így elsárgították, vagy, hogy a francba nevezzem.De ez mind mellékes lenne, mint írtam, ha ott lenne a lehetőség, hogy a számomra megfelelő színhűségre állítsam be, mert ez a (már túlzott) meleg szín kicseszettül messze van a valóságtól és az oled képminőség rovására is megy, egyszerűen szebb és jobb ránézni az xs kijelzőjére, mert ezáltal a fekete is jóval feketébbnek hat. Tehát ott a csúszka, csak épp a leghidegebbre állítva is még sárgás marad a kijelző. A fehér, az nem fehér emiatt.
Meg 612 ezerért hadd döntsem már el (ami szinte minden mobilnál alap), hogy ez a beállítás a legapróbb mértékig változtatható legyen. Remélem ezt orvosolják majd, mert már a sokadik feedback-et küldtem emiatt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #4555 üzenetére
Hát jah...
Én nem erre számítottam, 2020-ban ez már full gagyi, függetlenül attól, hogy ez a "jóárasított olcsó" mobiljuk.
------------
#4553rolandrepasiItt csak ez a kék volt kint, de ez még színben is gagyi, csak arra lennék kíváncsi, hogy kik azok az iDióták, akik azt mondják, hogy fúdekk.va jó lett, mehet piacra. Vagy mehet piacra, akármilyen ronda, úgyis megveszik. Inkább az utóbbira tippelek, mert sláger lesz ez is, mint eddig bármelyik, de azért illene már megütnie az Apple-nek a bokáját, amikor ilyen dedós játéktelefonnak kinéző izével kijön.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #4493 üzenetére
Elméletileg (és nyilván gyakorlatilag is) a leírás szerint a 12 pro gyengébb lesz aksi időben, de ez ilyen néhány órában mérhető, köszönhetően az A14 nagyon frankó fogyasztásának. Egy A13 nyilván már délutánra lezabálná, de a 11 pro max-ban meg szerencsére frankó az aksi teljesítmény.
Azért az Apple is elmehet ahova gondolom, én megvoltam róla győződve, hogy most muszáj lesz kijönniük valami "hájtek" miitoménmicsodával, de ez megint csak egy kisebb ráncfelvarrás. Hardverben mindekképp valami brutális lehet az A14, de a dizájn az megint pár farigcsálás volt inkább, ha nincs ott az oldalán végifutó fém. A 60hz csalódás, de a 120hz meg nyilván azonnal lezabálná a kisebb aksit.
Hogy Dolby Vision-ban tud felvenni, az viszont nem semmi, abba egy 865 plus foga is beletörne, függetlenül attól, hogy 6-700 ezres antutu fasságokat dobálnak már a droidon.
Hogy még bő 1 hónapot kell várnom, hogy átvethessem az 512-es i12 pro max-ot, az meg egyenesen nonszensz. Eddig mi lfszt csináltak amúgy...?
Van egy olyan érzésem, hogy ez a telefon sincs teljesen és még mindig készen, de tovább nem tudták húzni időben...
-
dud998
őstag
válasz
pecccccccca #4436 üzenetére
Köszönöm szépen, a tiéd is király lett!
-
tboldi
nagyúr
válasz
Aqua, de sok helyen kapható még (iStyle, iCentre, Speedshop, Extreme Digital, stb.).
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Az a pók brutális, tetszik.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca #4424 üzenetére
Felhőkbol, persze a 11 nagyon jó ebben, Huawei p40 prot is elveri.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca #4419 üzenetére
Ez erősen szerkeztett gyanús nekem.
-
válasz
pecccccccca #4409 üzenetére
De jó kép!
-
dud998
őstag
válasz
Nagyon király kép lett!
-
rolandrepasi
tag
válasz
Jól sikerült! Volt fogás?
-
Navaren
aktív tag
válasz
pecccccccca #3816 üzenetére
Viszont soha nem beszél mellé, sosem ír agyatlan hülyeségeket, nem "indít" hsz. dömpinget vmilyen troll-trigger, netről szedett 'baromsággal'.
Emellett pedig amellett, hogy évek óta tisztában van potenciális hibaforrásokkal, mindig mindenkinek segít is, aki kérdést tesz fel a fórumban.
És persze nem utolsósorban pedig arra is volt példa, hogy minden macera nélkül elismerte, hogy egy "vita" kapcsán nem, vagy nem teljesen volt igaza (pl. 11 Pro vs Xs hálózateldobás még tavaly ősszel, most én sem fogom visszakeresni).
Szerintem egy szakmai fórumba pont ilyen emberek kellenek.
"El kell viselnünk"?
A topik tényleg nem iPhone reklám, és akármilyen "gáz" is ez, a 13-mas rendszer kapcsán van is miről beszélni, nem egy ismert hibája sokaknál szeptember óta megvan, javítás nélkül - nem csoda, ha itt - ott elfogyott a tolerancia a rendszer fele.
Ugyanakkor valószínűleg Ő lesz az első, aki szól majd arról is, ha/amikor a BT probléma megoldódik egy javítás (vagy trükk) kapcsán - már persze ha lesz ilyen. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #3826 üzenetére
Komolyan beidéztél egy olyan hsz-t, ami majd 1 ÉVES! (mert mást nem találtál) amikor a telefont kiadták és volt elég sok gond még a szoftverrel? És az a fényerő gond, az nagyon is DURVA hiba volt.
A többieknek azért nem válaszolok, mert felesleges.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #3823 üzenetére
Kérlek, csak két olyan hozzászólást rakj már be, ami kíméletlenebb és durvább volt, mint amit te itt ma előadtál és próbáltál az én és más szájába belerakni, amiket én nem is írtam.
Mert ez továbbra is csak terelés így és megint olyat állítasz, ami nem történt meg. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #3819 üzenetére
OMG....Melyik szó kitekert és nem a lényegen van?
Most is csak terelsz, de bizonyítékod, mint olyan nem létezik, mert nincs ilyen.
Egyszerűen nem tudod elviselni, ha ezt a telefont nem Istenítik?
Lényegében ott van a "kukában", pontosan emiatt ha autóba ülök, akkor csak is Xs max, én sokat beszélek, mert ez mégis csak egy telefon, netezésre macbook, minden másra is meg van az eszköz. De a banki dolgokat és a google (szinten minden ami ide tartozik) a 11 pro-n intézem, mert azt villámgyorsan teszi. A telefon mai napig villám, ezt is írtam, engem a merülése sem érdekel, csak csatlakoztam a fórumtárs feltett hibájára. Csak is a BT, ami az egyik legfontosabb számomra, az nem működik, nem csak nekem, hanem sztráda szerte írják és már régóta!
Jól bánok a szavakkal? Ezt nem értem, talán személyeskedve kellene leírnom a hibáját, úgy, ahogy Te tetted, vagy szakmailag is megtudom fogalmazni, hogy érthető legyen?
Ha megyek az autópályán, akkor az autómban lévő BT rendszerrel fogok beszélni, nem külön fülessel, meg félreállok, mert az nekem pénz, ha közben megyek.
De a 11 pro-val ez képtelenség, mert megszakad, vagy megfog szakadni és utána egyszerűen nem találják meg egymást.
És ez csak ennél a telefonnal van, mert a feleségemnek is 11 pro max és három lányomnak is ájfon, de csak a 11 pro-val szakad.
Emiatt - és most jól figyelj- ez a telefon továbbra is kukába való számomra. És ezt még jó párszor fogod olvasni, amíg nem váltok 12-re, ha ismét szóba kerül.
Nem tudom a többieknek milyen autó típusnál szakad, de lehet, hogy semmi köze hozzá.
Csak egyszerűen jelen van és ennyi.Meg részemről is ennyi volt.
Ha nem mentél volna át személyeskedésbe és hazugságba, ahol olyan szavakat írtál, hogy ócsárlók, szarozok, holott ilyen nem volt, akkor ez lehetett volna egy frankó szakmai vita is, így csak simán dedó lett belőle.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #3816 üzenetére
El kell viselnünk? Miért írsz többes számban? Szerintem teljesen normálisan leírtam, hogy mi a gond, na hát ez rólad nem mondható el hsz-ed olvasva. Ha már vádaskodsz, hogy milyen szavakkal illette m nagyon nagyon sokszor csak ezt!!!!a telefont és mindig, ráadásul személyeskedsz minden hozzászólásodban , mert mást nem tudsz, mint írtam ezeket igazolni is illene, mert nem én fröcsögök, hanem te. Ha egy telefon számomra használhatatlan, mert beszéd közben szakad, akkor az kuka. Mi olyan érthetetlen ezen?
-
szecska24
tag
válasz
pecccccccca #3805 üzenetére
Eddig read only üzemmódban voltam, mert októberben váltottam iOS-re (és Mac OS-re ezzel együtt) és gyakorlatilag minden felmerülő kérdésemre (bár nem volt sok, mert szeretem magam felfedezni az adott rendszert, és emiatt akár napokat/heteket olvasok utána) itt a fórumban megtaláltam a választ.
De: egy szakmai fórum szerintem pont arról kéne szóljon, hogy a felmerülő problémákat SZÓVÁ TESSZÜK, és megvitatjuk mi lehet a megoldás rá. Ezek nem arról szólnak, hogy kuka az egész készülék/rendszer, csak nem dugjuk homokba a fejünket és elismerjük ha valami nem, vagy nem jól működik. Nyilván mindenkinek megvan a maga stílusa, de ezt egy értelmes ember tolerálja amíg nem megy át személyeskedésbe. Emiatt nem kell felkapni a vizet.
És hogy a hibákról is beszéljek:
Egyedül egy hiba érint (már amiről tudok jelenleg), viszont az eszméletlen bosszantó: az autós BT szakadás. Csak ott, és ugyan az a hibajelenség amit ΞΔGLΞ is írt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
És most pontosan mi nem tetszik?
Én nem tartozom azokhoz, akik benyalnak a terméknek, márpedig ez fórum tele van ilyen "tulajokkal".
Igen a telefonnal van gond, mert különben nem írnám/írnánk le. Ez nem holmi középkategória, hanem a legfelső és ezt ki is fizettetik veled. Mármint az ios fejlesztést legfőképp. Akkor elvárjuk/elvárható, hogy ne legyen benne semmi hiba.Az is nyilvánvaló, hogy egy visszaállítással és újra belakással a problémás appokat kiszűrve helyre állna a rend.
Te ezt honnan tudod, ez berögzött gugli kényszer, ios teljesen másképp működik.
Ha a rendszerben valami bugos, akkor az újrarakással is ott lesz. Ha meg egy app miatt csinálja, akkor főleg ott lesz, ugyanis ismét fel lesz rakva.Valaki benéz ide aztán azt hiszi, hogy a telefonnal vannak gondok közben csak a lusta tulajnak büdös, hogy a végére járjon a dolgoknak...
Nem büdös, többet tudok kódokról, mint te azt eltudod képzelni, de mint írtam, két olyan app is van, ami nekem feltétlenül fontos. Egy gyári visszaállításnál már nincs lehetőségem újra telepíteni.
de nem lehetne, hogy nem hordod le a sárga földig minden harmadik hozzászólásodban a telefont és az iOS-t???
Te még nem olvastál engem valamit a sárga földig lehordani, ezek hibák régóta!! tények és két dolgot tehetsz, vagy átgörgeted, vagy elfogod viselni.
Xs max-on ezek a problémák nem léteznek. ÉS emiatt nem is írok oda, mert minek, ha jól működik a készülék és a rendszer.
És ha azon fent lenne az app, ami nagyon fontos nekem, akkor már megcsináltam volna próbaképp egy FR-t. De látatlanban tudom, hogy ez nem változna és újból előjönne. Amíg az applikáció elérhető volt, többször is volt FR, a BT kapcsolat miatt, az sem javult, macrumors-on (is)a mai napig anyáznak emiatt.
Ha pedig ott kiakadnak a felhasználok, akkor az apple ios szoftver részlegen elkezdik tökön rugdosni a fejlesztőket. Emiatt várom az új telefont. HA jól emlékszem, az ios 11-es rendszer miatt nagyon sokat anyáztak itt is, nekem soha nem volt gondom vele, mégsem írtam be, hogy én nem szeretnék ilyenek olvasni és csinálj FR-t, mert már megtették, mégsem változott, hanem elismertem a létező hibákat.
És ezzel párhuzamosan a következő idézet:Neked soha semelyik telefon nem lesz megfelelő. Az iphone 12 sem iOS 14-el!
Akkor most kezd el beidézni az iphone 11 pro kívül az összes olyan hozzászólásom 10 évre visszamenőleg, ahol gondom volt a készülékkel. Na ilyet nem fogsz találni! Ha mégis, küldök egy láda pezsgőt, mert leginkább dicsértem és védtem a telefont, az apple-t, az ios-t az adott évben.
Általában a felhasználók és most jól figyelj, főleg problémákat szoktak egy topikban megemlíteni és most a rohadt idegesítő BT BUG melett csatlakoztam ehhez, eddig nem vettem észre, mert mint írtam, lényegében töltőn van a mobil, ha nincs a kezemben.mert az oviban is már Steve Jobs volt a jeled
Nem, emiatt főleg ez volt egy dedós komment. Szakmai rész, mint olyan nem volt benne, egyszerűen csak valamiért fáj neked, hogy vannak hibák is. Miért nem örülsz, hogy nálad nincs? Vagy, ha nálad nem létezik, akkor más valami hazug useerrorors idióta lehet csak?
Az állítsd vissza gyárira, az nem segítség, sőt az ios rendszerhez való hozzá nem értés jelenti legfőképp. A múltkor egyből beírtam, hogy megjavult a BT bug a frissítéssel, erre írták a fórumtársak, hogy náluk maradt minden rossz. ÉS nálam is csak véletlen volt, hogy Ulm oda-vissza alatt nem szakadt meg egyszer sem, azóta meg állandóan.De it most be is fejezem, mert egyrészt nincs időm ilyesmire, másrészt a tkm fog neked "magyarázkodni", a hibákat továbbra is lefogom írni, ha éppen ide tévedek és olyanom lesz, vagy valaki megemlít hasonlót, csatlakozni fogok hozzá. Nagyon sok apple terméket használok és csak a 11 pro-val van gondom. "kápis?"
Szép napot!
-
coolrider
tag
válasz
Nem is kellek en ide.. -
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca #3740 üzenetére
Sokkal több hely nálam sincs a két perem között, hátra egy darabka 7 mm-es laminált padló éppen befér, de nem lóg ki és nem is ér bele semmibe, ez a lényeg. A gyári felni kerek 1 centivel beljebb van (ET43 vs ET53), nagyon hülyén néz ki, azt nem is akartam.
De legutóbb konkrétan a gumimérettel volt bajuk, mert az B-oszlopon szereplő matricán csak a 175/65R14 szerepel, holott a Honda megengedi a 185/55R15-öt is, főleg, hogy a legmagasabb felszereltség eleve 15-ös kerekekkel jött. Csak meg kellett volna nézni a típusbizonyítványt, de még nekik állt feljebb, mikor megemlítettem. "Már 20 éve ezt csináljuk, ne te magyarázd meg, hogy hogyan kell..." - Ja, 20 éve szarul.
A rugó meg nem volt bejegyezve a forgalmiba, de szerencsére pont akkortájt indult a JSZP, amiből kiderült, hogy a honosításkor megszületett a hivatalos bejegyzés, csak a forgalmiba elfelejtették tollal befirkantani. 5 perc alatt pótolták a hiányosságot az okmányirodában, így ez sem jelenthet akadályt.
Az izzó már csak ráadás volt. Osram Night Breaker Laser H4-esek vannak bent Cool Blue Intense helyzetjelzőkkel (ami a nevével ellentétben nem is kék fényű), mindkettő E-jeles, el is vittem a dobozukat, de erre az volt a válasz, hogy kínai hamisítvány. A Lumenettől?Érdekes módon a következő helyen képben voltak, és plusz juttatás nélkül átment. Kora ellenére (2006-os) alig tértek el a kibocsátási értékek a gyáritól, csak néhány százados, ezredes különbségek voltak. Euro 4-es benzin - ezek szerint - jó állapotú katalizátorral és lambdaszondával.
A fék 99%-os volt, amit azóta kicseréltem még jobbra, pontosan EBC Yellowstuff-ra. Egyedül a hátsó lengéscsillapítók voltak a határhoz közel, de már tettem be új Kayabákat.(#3741) kchris78: Szerintem a nagyobb méretű modellekre mindig is kisebb volt az érdeklődés, én is a kicsi 7-est sokkal hamarabb eladtam, mint a 8 Plus-t.
Amúgy ja, én is maradtam a XS Maxnál, nem érzem akkora előrelépésnek a 11 Pro Maxot, és valószínűleg vannak még jó páran ugyanígy. -
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca #3737 üzenetére
Ennek adnak műszakit, velem meg baCakodnak, mert emelt fényerejű, de road legal Osram izzókat használok?
Az ültetésért is beszóltak, de az be van írva a forgalmiba, meg a kerekek mérete sem tetszett nekik, pedig gyári méret ez is (175/65R14 helyett 185/55R15).
Kíváncsi leszek, legközelebb mit fognak szólni a gyári spoilerért és a szintén gyári LED-es lámpákért.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #3737 üzenetére
Az igen.
Thörbóu dizl' :-D!
------------Mondjuk a piros színt (főleg) rendesen elcseszte a telód mindenhol.
-
joey04
titán
válasz
pecccccccca #3726 üzenetére
Alapvetően nem rossz dolog, hasznos (Bár ahhoz, hogy a 10x képek faszák legyenek, azért ki kell tartani rendesen, plusz egyéb dolgokra is figyelni kell, nem elég, hogy hogy közel hozom a madárszart és kattintok). De ugye ezeknél a kameráknál csak a 10x lesz optikai (meg p40 pro+ esetében a 3x) a többi az hibrid, digitális marad. Így nem látom nagy hasznát. Bár több játékra ad lehetőséget a 3x - 10x kombó, mint a sima 5x a sima pro-ban. Én ezért vagyok azon a véleményen, hogy legyen 3 "zoom" kamera, 2x, 3x, 5x. Ez lenne (mobilokba) a leghasznosabb. A Xiaomi van legközelebb ehhez, csak ott meg más bajok vannak. Sajnos az Apple sem ebbe az irányba megy.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #3726 üzenetére
Az optikai zoom "fejlődése" egy mobilban sosem hülyeség. A digitális, na az kb nettó parasztvakítás...
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca #3712 üzenetére
Engem jobban idegesít az amikor hívok valakit, és közben megszolal az ébresztő.
-
válasz
pecccccccca #3714 üzenetére
Teljesen mindegy milyen a kép. Remélhetőleg majd javítják.
-
válasz
pecccccccca #3710 üzenetére
Ezt nekem is csinálja a 11 pro. Elég idegesítő.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca #3710 üzenetére
Ez csak ficsor 😂😂
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #3708 üzenetére
Nem tudom, ébresztőt nem használok, a mobil(ok)meg lényegében mindig töltőn van(nak), amikor nincs a kezemben. De ez a zöldülés elég "frankó" bug lehet, ha létezik.
Véleményem szerint, mint írtam már, senki nem számítson újításokra, ezek amik vannak, csak verziószám emelés, esetleg pár apró biztonsági rés toldozásával és foltozásával elhitetik, hogy foglalkoznak (még) vele.
14-re gyúrnak, illetve ha van eszük, akkor csak azzal foglalkoznak, mert tavaly szeptember óta rengeteg anyázást kaptak világszerte és talán sosem volt példa, hogy egy ios bugos legyen, meg ne egyen valami kijavítva, mert nyilván nem lehet. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #3706 üzenetére
Mi az a mindenféle?
-
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca #3702 üzenetére
Azt hittük, már rég felraktad.
-
NemMo
őstag
válasz
Én semmi bugot nem tapasztaltam 13.5.1-en
-
válasz
Tedd.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #3696 üzenetére
De szoroz eladásnál, pont ezt írtam, ami legalább nem 98%, azt inkább nem veszik meg. Az Apple elb....ott hülyesége ez. Majd figyeld meg, amikor esik 1 %-ot, onnantól kezdve felgyorsul a folyamat. Lényegében 80% körül meg cserés a legtöbb.
-
hexup
kezdő
válasz
pecccccccca #3687 üzenetére
Nem nyugtat meg egyáltalán egyébként, de én mióta leszedtem a fóliát, azóta nem jelentkezik ez a jelenség
Hála az égnek. Bár a fólia alap dolog nálam szóval remélem nem fogja csinálni a következőnél. A sokak által dicsért Nillkin XD CP+MAX 3D lesz. De majd megírom neked mi újság azzal.
-
csab2
veterán
válasz
pecccccccca #3681 üzenetére
Hogy csinálod, hogy neked a 7 hónapos telefon aksija 100%-os?????
Az én telefonom most 8 hónapos és az aksija 94%-os.
Március vége óta itthon vagyok, direkt nem hoztam haza a vezeték nélküli töltőt, mert azt mondják, hogy az nem igazán kíméli az aksit (az íróasztalon azon szoktam tartani a telefont). Két és fél hónapja vagyok itthon, és itthon csak sima vezetékes töltővel töltöm, erre 94%.
Mondjuk nem a saját töltőjével töltöm, hanem USB-s elosztó-hosszabítóba dugom bele. -
hexup
kezdő
válasz
pecccccccca #3687 üzenetére
És olvastál valamit mi okozhatja? vagy kérdeztél körbe?
esetleg érdemben segíteni tudott is bárki? akár szervíz
-
hexup
kezdő
válasz
pecccccccca #3685 üzenetére
Hm, szerintem a fólia lesz a ludas, legalábbis az én esetemben.
Anélkül nem marad úgy. De még próbálgatom mielőtt megérkezik az új fóliám -
hexup
kezdő
válasz
pecccccccca #3683 üzenetére
Előfordul, de nem folyamatos. Ezért is érdeklődöm.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca #2940 üzenetére
Nálam új a SIM kártya, meg sem tökéletes.
-
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca #2721 üzenetére
A A12-es XS Maxom is hajlamos melegedni.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
pecccccccca #2644 üzenetére
Nekem egyszer az autós tartó bukott le a sebváltóra(fém). Azelőtt soha nem volt még példa rá. Pont az 1 órája vásárolt iPhone XS-em volt benne, amire kibontás után mindjárt rajtam is üvegfóliát... ez volt a szerencse! A fólia berepedt pedig nem gagyi volt! Még is jobb mint, ha a kijelző tört volna! Az ördög nem alszik!
-
válasz
pecccccccca #2622 üzenetére
Remelem igazad van. Egyébként semmilyen nagy teljesítményű alkalmazást nem használok , így eddig nem is vettem észre melegedest. Van esetleg olyan teszt Iphone-on amivel ki lehet deríteni, hogy Van e melegedesi probléma ?
Ez az első Iphone a kezemben 10 év android után és egyelőre nagyon elégedett vagyok
-
coolrider
tag
válasz
pecccccccca #2510 üzenetére
Hat az van,h probalkozom meg vele.
Igazabol most is a masik telomrol irok,az iphone-ban van a kartyam,es hotspotnak hasznalom.
Nem vagyok biztos benne,h megkedvelem.de evente mindig leirom a teloimat kisebb-nagyobb mertekben,ugyhogy ezzel sem lesz maskepp.
Amugy ha megjelenik valami LG,akkor tuti parkolopályara kerul.
De meg probalkozom megkedvelni.hatha.. -
coolrider
tag
válasz
pecccccccca #2508 üzenetére
Es amugy miert faj neked,ha lefikazom ezt a telefont?
Most sem latom jonak egyeb dolgok miatt.allitolag ez egyszerubb mint az android,kivancsi voltam ra,ezert vettem meg.tobb ilyet nem veszek,mert szerintem egy kesze-kusza menurendszere van az androidhoz kepest.
Meg pl.uzenetirasnal nincs olyan billentyuzet,ahol felul vannak a szamok,es az irasjelekert is kulon gombot kell nyomogatni.
Es egyebek..
Reszemrol a vitankat lezartnak tekintem. -
coolrider
tag
válasz
pecccccccca #2505 üzenetére
Aztan te vajon biztosan elsore tudnad,h baja van a kameranak ugy,h soha nem volt meg almas telod,es fingod sincs milyennek kellene lennie igaz?
Te csak beszologatsz itt,de okos dolog nem jott ki beloled.
Azt meghagytad olyan valakinek,aki esetleg ert is hozza. -
joey04
titán
válasz
pecccccccca #2505 üzenetére
biztos csak hirtelen felindulásból szidta a terméket. van ilyen 40+ is, nézzük el.
-
coolrider
tag
válasz
pecccccccca #2469 üzenetére
Szerintem te nem érted mi a probléma.
ez a topic arra való h az ember idejöjjön,es véleményt írjon.
es esetleg összevesse másik telefonnal.
en ezt tettem.lehet vele nem egyet érteni,de a flegmaskodas ami te előhoztal,annak semmi köze a telefonhoz.
raadasul úgy szóltál bele,h nem is veled kezdődött a beszélgetés.
ugyhogy ha itt valaki verèb lehet az te vagy. -
coolrider
tag
válasz
pecccccccca #2457 üzenetére
Aztán milyen alapon nez bárki verebek?
meseld már el!
plusz valami óvó bácsinak képzeled magad?
ki szólt hozzad?
megvadoltak valamivel,és én védekezzen,mert nem igaz.
te miért szólsz bele? -
totopad
senior tag
válasz
pecccccccca #2413 üzenetére
Meg az akksit se hagyd ki, de a többi az tényleg ugyanaz
-
D4ni
őstag
válasz
pecccccccca #2376 üzenetére
Én ugyan ezt érzem mióta rajta van a nillkin cp-s üveg, míg sima fólia volt rajta semmi gondom nem volt.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Nagyon sokszor használom a diktálás funkciót pl. mint most is. Egyszerűbb mint gépelni
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Használj SwiftKeyt.
-
válasz
pecccccccca #2373 üzenetére
Valamit benéztél az nem a lapka mérete hanem a fokusz távolság
-
pecccccccca
őstag
válasz
pecccccccca #2370 üzenetére
28-30mm2 körül vannak a kompaktokban a szenzorok. Szóval igen, mobilokban ezek nagyon jónak számítanak.
Ejj. Nem magamnak ment volna. Természetesen neked, Tiger.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca #2370 üzenetére
Ez jónak számít?
-
Fryskitt
addikt
válasz
pecccccccca #2364 üzenetére
Ne haragudj... most beszéltem a posta ügyfélszolgálattal.... bár nem mentség, de mindent megmagyaráz. Bocsánat.
170-es a vérnyomásom miattuk.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
pecccccccca #2361 üzenetére
Nem tudom, hogy neked miért nem tűnik fel, de nagyon jól láthatóak a te képeiden is. Nyilván nem ugyanúgy, mint mikor egy lámpába fotózol direktbe.
-
Fryskitt
addikt
válasz
pecccccccca #2361 üzenetére
Persze, lehet. De nem mindig lesz jó a kép, főleg nem egy egyszerű géppel. De legyen igazad, nekem nincs energiám vitatkozni a mindig mindet jobban tudókkal. Amúgy a nap és egy szar reflektor pontszerűsége között és úgy általában a fényviszonyok között jelentős különbség van, de tanácsold neki, hogy vigye vissza a telefonját. Neked meg gratulálok.
-
general
addikt
válasz
pecccccccca #2332 üzenetére
és a többieknek is válasz
Nem, nem hiszem, hogy a Face ID, mivel nem legyintek alulról, csak megemelem.... Tehát nem akarom feloldani. Az emelésre ébredést meg nem kapcsolom ki, mert azt folyamatosan használom, jó, hogy van. A koppintásra ébredés is véééégre van, legjobb. Csak az a vicces, hogy az 5 évvel ezelőtti LG-m már akkor tudta..
Hogy almáéknál mi tartott eddig könyörgöm...
És a zseblámpa miért kapcsol be néha ilyenkor magától?Van valami gesztus, amire az bekapcsol, és véletlenül csinálom? Mert egyébként ez baromi jó lenne. (ha tudnám mi az és tudatosan tudnám használni)
-
Tomace91
senior tag
válasz
pecccccccca #2332 üzenetére
Továbbá, ha hozzáérsz a kijelzőhöz.
-
Laca1212
őstag
válasz
pecccccccca #2276 üzenetére
Nem ront ez semmit, nem a lencsékre megy, hanem köréjük. Tulképp a lencsék közti részt védi. A vakunak és a mikrofonnak is ki van vágva a helye rajta. Legalábbis amit én vettem.
Ezen a linken is szerintem olyan van, igaz a fotók nem egyértelműek.
-
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca #2274 üzenetére
Nekem van a XS Max-on. Magamtól eszembe sem jutott ilyesmit venni, csak szembejött velem az Alin, nem volt egész $1 sem, úgyhogy kíváncsiságból rendeltem egyet. Kellemes csalódás, semmilyen romlást nem tapasztalok a képminőségben, így rajta is maradt.
Szükség igazából nincs rá szerintem, a 7-esem és a 8 Plus-om kamerájának sem lett semmi baja nélküle. -
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca #2203 üzenetére
Az érdekes, mert a minap mobilnetről frissitettem, csak akkor pampog, ha túl nagy a méret.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca #2200 üzenetére
Nekem is csak wifin keresztül frissít automatikusan, mobil nettel nem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca #2196 üzenetére
Nekem automatikusan frissít. Nálam inkább az van, hogy nem minden alkalmazasnal jelzi a frissítést.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #2165 üzenetére
Nekem nem kell sáomi, volt M9, de kihozott a sodromból, elég ha beleolvastok a topiikjába, kb én lettem ott az utolsó g..ci, mert minden nap írtam valami hibájáról, és az is frissítések után lett egyre ocsmányabb. iDióta apple fannak tartottak, mert mindig az xs-hez hasonlítottam. De elég is volt, 3 hónap után elajándékoztam. Nagyon utálom, mikor egy terméket a tulaj bevéd, ha azt birtokolja. Márpedig enneka fórumnak több, mint a 95%-ka bármi kritikára ugrik és megmondja, hogy márpedig az nem úgy van.
A note 8 pro-t viszont eléggé dicséri az ismerősöm és ő nem az a fajta, amit csak úgy dicsérni szokott.
Engem nem érdekel, hogy az apple mennyit két a telefonjáért, de akkor azon érezni is lehessen, hogy ott van mögötte az érték. A pro mögött lófütty sincs, megint hozzáteszem, hogy egy xs mellett. Én erről írtam.---------------
(#2166) PreikeStoleN
Ez pontosan így van, és zárom is ezt ezzel. Reméljük minden bugot kijavítanak. Januárban megyünk "Szószékre" az Inspire II mellett még akkora objektívokkal, hogy elképzelni nem tudom, hogy ne világszínvonalú anyagot készítsünk minden szempontból. -
válasz
pecccccccca #2162 üzenetére
Semmi gond. Nem látjuk egyformán.
Az biztos, hogy az ios már nem a régi megbízható rendszer. Egyre több a hiba. -
Tomace91
senior tag
válasz
pecccccccca #2094 üzenetére
Nálam sajnos továbbra is fenn áll.
Munkahelyemen álltam ebédlő közepén és sehol semmi, egy e-mailt nem tudtam betölteni, csak forgott full 4G-s térerő mellett. Telefon újraindítás után sem és Repülő üzemmód 15 másodpercig majd vissza után sem.
Voltam külső oktatáson másik városban ipari parkban ugyanez a jelenség volt.
-
válasz
pecccccccca #2094 üzenetére
A lényeg hogy megjavult.
-
pecccccccca
őstag
válasz
pecccccccca #2092 üzenetére
Na
Befejeztem a mobilinternet problémáimmal való traktálását a fórumnak. Nem tudom mi a magyarázat, de ma megint jó minden. Rendesen működik a mobilnetem. Rákérdezek majd a szolgáltatómnál is erre a dologra, mert egyre gyanúsabb, hogy valami szolgáltatói rendszerhiba. Nem hinném, hogy ilyen hektikusan működne a telefon.
Legközelebb akkor írok ezügyben, ha biztosan sikerül megállapítani, hogy mi volt a ludas. -
csab2
veterán
válasz
pecccccccca #2053 üzenetére
A telefonhoz adott töltőkábel nem visz át videójelet szerintem.
A Lightning csatlakozó ad ki videó jelet, de ehhez speciális átalakító kell. Nekem van Lightning-VGA és Lightning-HDMI is. Mindkettő tökéletesen működik.A monitorodon biztosan van HDMI bemenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged