Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz
Reverting #4904 üzenetére
Azt, hogy bírod? Mire egy 5V 1A-es töltő feltölt egy ekkora akkut, az kész örökkévalóság.
Én szinte csak a 18w-al töltöm. Igaz vettem egy 12W-ost is az üzletbe, ha véletlen kéne akkor fel tudjam tenni tölteni. Bár nagyon ritkán használom. Fater tölti vele a hetesét... -
tboldi
nagyúr
-
dns86
tag
válasz
Reverting #4569 üzenetére
Én őszinte leszek: pont leszarom milyen SOT jön ki nap végére. Nem foglalkozom vele. Egy dolog érdekel: ahogy én használom kibírja nap végéig vagy sem.
5G be van kapcsolva, használatban is van, nem gondolom hogy számottevő a különbség. Ha valamiért esetleg jobban is merül akkor azt nem fogom pusztán az 5G-vel magyarázni, lévén eddig akku bajnok iPhone 11 Pro Maxot használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest