Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
HoppMaster #5609 üzenetére
Ha Győr vagy Budapest jó neked, akkor Almárium-Pro:
Almárium-Pro Apple Szerviz
Cím: Budapest, Váci út 30, 1132Telefonszám: (06 1) 474 0305Almárium-Pro Apple Szerviz Győr
Cím: Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 24., 9021Telefonszám: 06 20 570 4996 -
pepetech
őstag
válasz
HoppMaster #5442 üzenetére
Szia! Akár jó lehet a love mei tok: [link]
Viszont hatalmas lesz tőle a telefonod.
Amit linkeltem sima pro-hoz van! ha Maxod van meg ne vedd!!!
-
SharpSA
veterán
válasz
HoppMaster #5203 üzenetére
Ha arra gondolsz, amit a médiában raknak a készülékre, akkor szerintem jó. Eleinte kicsit tapad a felülete, de szépen "bejáródik". Mivel lágyabb anyag, ezért be lehet nyomni, de jó hatására visszahúzódik és nem törik, mint az üveg. Nálunk mindenki készülékén az van kezdetek óta és teljesen jó.
Egyenetlenséget sosem éreztem. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
HoppMaster #5203 üzenetére
Az egy sz@r, 1 napig bírtam rajta elviselni (-6K), másnap letéptem. Közelében nincs egy minőségi Nillkin üvegfóliához. Egyrészt egyenetlen, másrészt az ujjad nem úgy csúszik rajta, mint egy TG-n, amint szinte siklik. És legfőképp elb...sza a képminőséget is, pontosan azzal, hogy nem tükörsima felülete...
(saját vélemény) -
Lecs@
addikt
válasz
HoppMaster #5088 üzenetére
Használtan. Első tulajtól vettem. Akkor holnap hívom Magentát, lehet manuálisan kell beírjak valami LTE APN t.
-
Lecs@
addikt
válasz
HoppMaster #5086 üzenetére
Tegnap került hozzám a készülék.
-
tboldi
nagyúr
válasz
HoppMaster #4936 üzenetére
Ém tuti, nem bírtam volna ki.
-
Ngtx
aktív tag
válasz
HoppMaster #4936 üzenetére
Muszáj volt! Előző munkahelyemen csak össze lett volna b*szva. Most már nincs ilyen veszély.
-
kchris78
veterán
válasz
HoppMaster #4889 üzenetére
az meg a másik, Facebook kifejezetten lassan indul el, töltöget, gondolom minden esetben mikor újraindul nem cache-ből hanem újratölt még mindent is a netről... indul elég lassan ahhoz hogy ezt is megcsinálja...
-
tboldi
nagyúr
válasz
HoppMaster #4640 üzenetére
-
BabMester
senior tag
válasz
HoppMaster #4479 üzenetére
Mielőtt vettem átnyálaztam a Redditet oda-vissza, kb minden 3. Pro defektes lesz 1 éven belül. Cserélik.
-
válasz
HoppMaster #4475 üzenetére
Sirocco, az ezüst változat!
Pontosan azért adtam el időben! -
kisselandras
senior tag
válasz
HoppMaster #4448 üzenetére
Én tudok küldeni de nekem senki nem tud küldeni sms t minden megvolt kikapcsolás stb
-
general
addikt
válasz
HoppMaster #4328 üzenetére
és dud998 Köszi az infókat!
-
dud998
őstag
válasz
HoppMaster #4328 üzenetére
A zajszűrésre nagyon rá lehet kapni. A múltkor úgy voltam vele, hogy fejhallgatóval megyek dolgozni. Egy Sony, jó meg minden csak nincs benne zajszűrés. Na akkor jöttem rá, hogy milyen jó ha van.
-
BabMester
senior tag
válasz
HoppMaster #4324 üzenetére
Nem, még a Sony Wf-1000xm3-asával sem, pedig ahhoz szivacsot is adnak, nem csak gumit. Már elfogadtam.
-
dud998
őstag
válasz
HoppMaster #4315 üzenetére
Van értelme frissíteni, mert a térhatás most már elérhető. Ha folmet nézel akkor nagyon király, én Netflixen teszteltem. Nincs egyetemleges módszer rá. Én úgy csináltam, hogy kivettem a bogyókat, egy fél percre elindítottam valami zenét, közben a töltőtok és a telefon is legyen töltőn. Szóval a bogyókat vissza, de ne zárd le a fedőt. Ja és mindezek előtt a fülérzékelést arra az időre kapcsold ki. Elvileg kb egy perc alatt frissíti.
-
Navaren
aktív tag
válasz
HoppMaster #4313 üzenetére
Maga az AirPods nem "frissül"
, az iOS Bluetooth vezérlés frissül(t). Mostantól a kütyük érzékelik, melyiken bambulsz épp tartalmat, és ha a füledben van AirPods, akkor automatice ahhoz a kütyühöz csatlakozik, amelyiket éppen nézed
.
@Szabeska: A gesztusvezérlés szerintem elég jól működik, natív iOS appokban mindenhol, 3rd party appoknál talán nem, Te hol találtál anomáliát?
Bár a file-kezelés még mindig nem android szintű (de nem is hiszem, hogy Apple valaha engedne fájkezelőt a rendszerfájlokhoz hozzáférni), azért 5s óta elég sokat fejlődött a dolog, a saját fájlkezelője is egyszerű felülete ellenére elég sok mindent tud, natívan kezel pendrive-ot, csatlakozik NAS-hoz (SMB 1-hez nem), integrálja a Google Drive-tól a Dropboxon keresztül az MS One Drive-ig a legtöbb felhőszolgálatást is,, én nem hinném, hogy ennél sokkal több kellene, mi hiányzik?Messze nem tökéletes a telefon, sok hülyesége van és még hány másik bug fog kiderülni a most következő hetekben/hónapokban, de ezt az 'alapdolgokat fixálni' kéne hozzáállást nem értem, csak azért mert másik platformról máshogy szoktad meg és itt nem úgy van.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
HoppMaster #4266 üzenetére
Majd kiderül. Kíváncsi leszek. Az A14 már 5nm, lehet a fogyasztás is tovább csökken.
-
Jaded
őstag
válasz
HoppMaster #4200 üzenetére
Ilyen egyszer talán volt nekem is. Nem tudom mi okozhatja, de remélem az iOS a ludas.
-
Snoop-y
veterán
válasz
HoppMaster #4115 üzenetére
Mint meg paran rajtunk kivul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest