- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
<Lacy85> #4799 üzenetére
Kinek mi... én tiszta szívből utáltam a 6-os óta a lekerekített oldalait a telefonnak, amúgy is csúszik mindene mindegyiknek és még az oldalába se tud kapaszkodni a kezem. A 12-es nekem megváltás ebből a szempontból. (amúgy tényleg vésővel csinálták a dizájnt, az 5-ös sorozat kicsit szemrevalóbban lett téglatest.)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
<Lacy85> #4257 üzenetére
Jókat lő, ez nem is kérdés, de ismerem magam, a kisördög egyből motoszkálna a fejemben, hogy cseréljem le az újabbra. Így legalább egy évig nyugi lesz.
Már csak azt kellene eldönteni, hogy Max, vagy sima legyen majd. Az üzemidő a Max mellett szól, de a kényelmesebb használat meg a sima mellett.
Most átmenetileg egy Mi Mix 2S-t használok, mert a Oneplus 7T Pro Mclaren-t eladtam és őszintén szólva felüdülés a kompakt méret a nagy 6.7 kijelző után.
Reménykedem benne, hogy ma mégis bemutatják, bár minden hír azt állítja, hogy csak október.. Megmondom őszintén, hogy elég türelmetlen típus vagyok ilyen téren! -
Navaren
aktív tag
válasz
<Lacy85> #4252 üzenetére
Egyébként itt van a lényeg ebben, amit mondasz.
Sokan tényleg csak egy marketing-buboréknak tekintik ezt az 'ökoszisztéma'-dolgot - és félre ne érts, tényleg van bőven több réteg PR, amit általában le kell hámozni az Apple cuccokról és funkcionalitásról, mire előkerül a lényeg -, de ez speciel tényleg nem az.Tényleg hasznos, és baromi kényelmes. És nem azért, mert valahogy ne lehetne megoldani konkurens platformokon, hanem mert a rendszer már így lett tervezve, alapból megy anélkül, hogy figyelned kellene rá.
A magától értetődő hasznossága is éppen akkor lesz igazán kirívó, ha hirtelen eltűnik, vagy le kell mondanod róla, különösen akkor, ha már hosszabb ideje megszoktad, és a napi életed/munkád rutinjának a része. -
-
kalimist
aktív tag
válasz
<Lacy85> #189 üzenetére
A Samsungoknál hagyományosan eléggé gyatra a gyári kalibrálás, ahogy a Xiaomi-nál is. Lehet, hogy ezért nem látsz különbséget. DisplayMate tesztekre sokat nem adnék. Pl. más tesztekben a Note10 meglehetősen pontatlan de a DM-nél dönti a rekordokat. Tehát vagy a gyári kalibrációnál vannak óriási eltérések vagy pedig kézzel válogatott és kalibrált készüléket küldenek a DM-nek. Én az utóbbira gondolnék.
-
doooo
veterán
válasz
<Lacy85> #189 üzenetére
Hát a Mi9 "6,39”-es Samsung AMOLED HDR10" panelje nem sejtet épp rosszat...
A laborteszteken kívül meg azért elég nehéz két (vagy ha odateszünk egy iPhone-t is, akkor 3) jó, feljebb pozicionált AMOLED között különbséget tenni (nem úgy a labortesztekben, de az más kérdés). -
kchris78
veterán
válasz
<Lacy85> #189 üzenetére
ez egy normalis hozzaallas. a kepminoseghez merni kell illetve tengeri turkizkek szineket meg hasonlokat nezegetni... viszont ezek a felarak mindenhol ott vannal ott vannak az autoknal, ott vannak a hifi cuccoknal... pro / top minosegnel a legkisebb plusz is mar extra felarral erheto csak el..
-
Viszlát
addikt
Pont erre igyekeztem én is rávilágítani, ezért tartom hibának a sommás, általánosító benyögéseket. Köbö ugyanolyan kapufa, mintha én a saját példámból kiindulva azt szajkóznám, hogy teljesen felesleges 64 GB-nál több tárhely és hozzátennék valami jópofának tűnő gúnyolódást, mert az milyen menő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fogyjunk le!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen routert?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest