Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Nem vettem észre, hogy "ujjlenyomat mágnes" lenne. Na persze annak biztosan, aki nem mos kezet egész nap, de annak minden eszköze úgy is nézhet ki... Az biztos, hogy az üvegnél sokkal jobb, mert az üveg sokkal jobban gyűjti az szennyeződéseket, zsírt, port és még törik is.
-
pepetech
őstag
Én Huawei Mate 40 Pro-ról váltottam. Nem a Google hiánya miatt hanem mert becsípődött az iPhone nálam 😁. Mondjuk picit többet használtam 4 napnál
. Alapból iPhone 11 Pro-t akartam csak akkor nem volt készleten így megvettem azt. De hát milyen az ember... Ha kell valami nem tudja elengedni
.
-
SharpSA
veterán
-
MaxFecky
csendes tag
Valószínűleg az icloud volt az alaphelyzeti tároló, mikor új névjegyet mentettél. Pc-n bejelentkezel az icloud-ba és bal alul a beállítások ikonra kattinva van olyan lehetőség, hogy vcard exportálása. Lementi a fájlt. Majd google-->contacts, bejelentkezel és látni fogod a gmail-es kontaktjaid, itt pedig baloldalt az importálásra katt, megadod az előbb lementett fájlt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Olvasva a netet, Az éjszakai a tesztek alapján jobb, de amit én lőttem vele nappal és monitorba belenagyítottam (iMac Pro 27 Late 2017 MQ2Y2) az ugyanolyan, sőt még most is azt mondom, hogy az XS max is tud ilyet lőni nappal. nincs itt már olyan mértékű fejlődés, hogy évente hanyatt vágd magad. Szerintem most a HDR - Dolby Vision videó felvételekre gyúrtak, ami elképesztően néz ki egy oled tévén (dolby vision).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az biztos, hogy az XS (max) szebben tud szólni, mint a pro max, de erről beszéltünk is tavaly.
Ezt csak akkor hallani, ha egymás mellett próbálod, egyszer ezt, egyszer másikat.
Szóval, én már nem várok semmi jót ezzel kapcsolatban, ha meg jobb lesz, akkor kellemes meglepetés lesz. De ezt a saját hangszóró funkciót, én is nagyon ritkán használom.
De hol van még, mire a 12-es pro max-ot kézbe foghatom. -
Elég lesz nekem az a 4x is, csak lenne már a kezembe!
Tegnap tovább adtam a 11 Pro Max-on, hát telefont nem sajnáltam ennyire eladni az 5S óta, mint ezt...
Most egy Nokia 8800-val nyomom, de hihetetlen mennyire rá vagyunk kényszerülve a technikára, muszáj lesz vennem valamilyen iPhone, mert se az óra nem működik így se a kocsiban a dolgok, Apple TV meg már csak ráadás extra... -
tibcsi0407
félisten
Nem szoktam szolgáltatótól venni. A Telekom árulta a korábbi 7T Pro-mat is (bár nekem McLaren volt), de nem támogatták a VoWifi-t ennek ellenére sem. Rengeteg térerőproblémám van a dolgozószobámban, így leszűkült a kör a Telekom által támogatott készülékek listájára. Onnan pedig az Apple és a Samu maradt.
Egyébként a Oneplus például kamerában állandóan alulmarad, számomra pedig fontos, hogy legyen egy mindig jól teljesítő kameratrió is a telefonban. Szerintem a 12 Pro még f@szább lesz ezen a téren. -
dns86
tag
Próbáltam az S20 Ultra-t.
Kettőt küldtem vissza mert nem tudtam elfogadni azt a melegedést amit produkált. Lehet hogy másnak ez természetes aki előtte is Samsungot használt, nekem iPhonehoz képest nem éreztem biztonságosnak.
Utána egy Oppo Find X2 Pro-t próbáltam. Teljesítménnyel, sebességgel nem volt probléma, nem is melegedett lévén Qualcomm processzor van benne, ellenben az egy nap az én felhasználási szokásaimmal nem volt biztosítva. Ugyan feltölt 40 perc alatt 100%-ra, de nem óhajtok töltővel szaladgálni mindenhova.
Így maradt az iPhone 11 Pro Max és valószínűleg amikor kijön a 12 Pro Max, azt is elő fogom rendelni. -
tboldi
nagyúr
-
Navaren
aktív tag
Szerintem a voice command kép lövésére is létezik már iPhone-on, és az valamit talán segített volna, de a gond igazából az (is) volt, hogy nem látszott, hogy éppen mit fogott be a kereső a matt plexi mögött, ergo hogy épp mit fotóztam
.
Muszáj volt látni, ergo a 'távirányítón' kellett volna, hogy legyen egy kis kijelző is, ami tükrözi a telefon képét.
(És ez így együtt már gyakorlatilag épp az apple watch, de ez mellékes)
@Lugosi: Na ezt nem is tudtam.
-
szabeska
addikt
Egy normális gesztusvezérlés sem ártana már, sok esetben csak a bal felső sarokban lévő kis nyíllal lehet csak visszalépni nyújtózva, gesztusnál is csak egyik irányba működik a húzó mozdulat, ez wtf??? és ehhez is nyújtózni kell, mert az emberek többsége balkezes. Oké, végre van widget (nem tudom hány év lemaradással), meg sokszázadik kakis-pisis rajzocska, hurrá. De miért nem az alap dolgokat kezdik el rendbetenni (használhatóbbá)? 5s óta először van iphone a kezemben, és jön megint a sok apró bosszantó dolog droid után, amit nem tudnak normálisan megcsinálni. Azóta sem értem, miért
A fájlkezelésről, egyebekről nem is beszélve. Tetszik a telefon, de nagyon sok dolog gáz az ios-ben, és ezt nem vitakirobbantás miatt mondom, hiszen én is pro max-ot használok...
-
Ha a képernyőfotó valós akkor marad a notch méret.
mit pakolhatnak bele ami vàltásra ösztönözzön egy 11 pro tulajt?
a 120hz kijelző egy sokadrangú generált igény, nem érzek számottevő javulást eddig amivel tapasztalatom akadt droid fronton.
lidar szkenner? Hát nem is tudom.
persze erősebb lesz meg A14, de nagyon vérszegénynek érzem előre ezt a keynoteot.
aztán majd kiderül lesz e One more thing... -
Navaren
aktív tag
Őszinte leszek, én továbbra sem értem a specifikáció-vadászat lényegét, nekem kifejezetten szimpatikus, hogy Almáék általában nem mennek bele értelmetlen stasztika - és fícsörháborúkba, hogy jól nézzen ki a dobozon és néhány YouTuber 'tesztelő' összehasonlítgassa a konkurenciával.
Elég nagyot lépett elő pont a tavalyi modell az előzőhöz képest éppen fotózásban, biztos én öregszem ki ezekből a kérdésekből, de engem jobban érdekel, hogy milyen képet csinál (és szerintem ezen a téren nem nagyon lehet panasz), mint az, hogy hogyan, milyen zoom-mal.
Nem mondom, hogy ne lehetne fejlődni, mert vannak nagyon komoly fotós képességekkel megáldott telefonok is bizonyítottan valamivel szebb képekkel, mint az iP, de ha van valami, amit még a mostani Note 20 Ultra tesztjeiből is láthatunk, hogy a lassan 10x annyi megapixeles szenzorral - is - felszerelt csoda sem lő érdemi mértékben jobb (sőt...) képet, mint a 11 Pro (persze vannak kivételes körülmények).Ugyanakkor azt is megértem, hogy Neked ez fontos, azt hiszem éppen Te voltál azon is fennakadva, hogy valamilyen benchmark tesztet elbukott a telefon, mert csak 4 GB RAM van benne
.
-
Navaren
aktív tag
Azért még ne vonjunk le végleges következtetéseket.
A tesztkütyük elvileg így vannak kint:Egyébként meg most teljesen őszintén, mi van akkor, ha nem lesz 120 Hz fixen?
Kis túlzással az iPhone-ok talán az idei szériával kezdtek el először végre értékelhető üzemidőt produkálni.
Ha ez már ennyire 'alap', akkor szerintem minimum adaptív legyen, de nem vennék mérget arra sem, hogy ha alapból 60 Hz-re állítva szállítja a telefont az Apple, a userek 70%-a az életben nem jön rá - vagy nem is érdekli -, hogy be is lehet ilyet kapcsolni (és most értelemszerűen nem a PH! olvasókra, vagy hasonló geek közösségekre gondolok)."Nem lesz értelme megvenni."
Anyám, borogass.
Mert most a high refresh rate a 'trendi'? Mert a ppi-vadászat után most épp ezzel próbálnak egymásra licitálni a droidos gyártók?Kellett ez Neked, most aludni sem fogok tudni a keynote-ig, hogy lesz-e, nem lesz-e 120 Hz.
-
NemMo
őstag
-
kchris78
veterán
persze... de telefonnal talán ha egy valamivel játszottam amikor tojásokat kellett eladni és a tyúkokat kellett nevelni
. Amit írt ΞΔGLΞ hogy lassabb a programok betöltése pont ebből van: alacsonyan pörög a frekvencia és NEM tud olyan gyorsan felpörögni a freki mikor ráböksz egy app ikonra hogy ne vedd észre hogy ennek a lassító hatását. (a lassú mag kipörög 100%ra ezt feldolgozza az app és ad még rá kakaót) Viszont cserében ott a készenléti idő-nyereség...
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kb ugyanazt tudom írni, mint Icecave fórumtárs, márciusban rendelt 50db minőségi ffp3 maszk az országba érkezett április 28-án! Azóta itt rohad, vagy is ott valahol a vámon és remélem, hogy velük együtt azok is, akik csücsülnek rajta. Mert engem már nem is érdekel az 15 ezer forint Talán a második hullámra ideér...És miért a Nillkin-t akarod b@szkurálni emiatt, ő megtett mindent. A csomagolása alapján, meg nem szoktak ezek sérülni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Legyen már szeptember, soha ennyire nem vártam az új iPhone-t.
És mivel ezek a gyártók jóval előbb tudják a méreteket, emiatt kb mire megjelenik, szinte rögtön fel is tudom rakni.
De...
Nem olyan rég láttam egy reklámot, valami speciális üvegfóliáról. Bármikor leszedheted, felrakhatod, lemoshatod, kimoshatod, diót törhetsz vele etc... semmi nem látszik, sőt oldalról direkt elcseszi a betekintési szöget, ezért más belepillantani sem tud.
De a lényeg, hogy emiatt egyszerűen nem lehet elcseszni a felrakását sem.
Ha jól emlékszem, egy youtube reklám nyomta az arcomba és direkt pro és max mobilokra szólt a hirdetés.
Mindegy, ha lehet rendelni, akár Nillkin, akár máshonnan, előtte írok a support-nak, hogy gyors postával küldjék, ami nyilván drágább lesz, mint maga a termék, de hónapokat biztosan nem várok ilyenekre... -
Fryskitt
addikt
Az utóbbi szállításra vonatkozó hisztijeimmel annyit értem az Alin, hogy a normálisabb eladók megírták, hogy Magyarországra 45-60 nap a szállitás. Sajnos ez nekem már túl van a tolerancia küszöbön, szóval hiába drágább Amazon és eBay lesz belőle.... nem bírok két hónapot vagy többet várni. Basszus ősz lesz, mire megjön az amit most rendeltem.
-
tboldi
nagyúr
Jailbreak, most jelent meg 13.5-re.
Én is ezt próbálnám most, de az AltStore telepítése nem akar összejönni, Windows-on és Mac-en egyaránt kilép hibaüzenet nélkül a telepítő. Pedig korábban már használtam az AltStore-t, csak amikor ez történt, akkor nem telepítettem újra, és most bukott ki a történet. Valószínűleg ott lesz a probléma gyökere, hogy nem új telefonként állítottam be, de szerintem hagyom a francba. Kíváncsi lettem volna rá, mert sosem jailbreakeltem még, de ennyi plusz macerát nem ér meg nekem, hisz eddig is elvoltam nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest