- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandrepasi
tag
válasz pecccccccca #4710 üzenetére
Mondjuk ez elég gáz ha ennyitől be tud foltosodni.. nekem sokat van a nadrágzsebemben a teló munka közben. Azért előfordul hogy meleg helyre kell mennem és ott ügyködök. Volt már olyan hogy amikor elővettem párás volt a kijelzője. Akkor most kezdjek izgulni mikor lesz foltos a kijelzőm? Ha így járok biztos bevágom a boltjuk ablakján a telefont...🙄😅
-
rolandrepasi
tag
Hát ez kemény... az biztos. Elhiszem hogy a gutaütés kerülget. Mondjuk az érdekes hogy az ismeretlen eredetű folyadéktól foltos a kijelző. Egy jó pár telefont szereltem már, de hogy folyadéktól foltos legyen a kijelző az nekem új. Ahhoz hogy lásd a foltot a folyadéktól közé kellene szivárognia. Ha meg közé tud szivárogni olyan helyre hogy foltot okozzon az eleve problémás. Ezek az oled kijelzők állnak pár rétegből. A rétegek közé csak úgy nem tud bejutni a folyadék. Na nem idegelni akarlak, csak leírtam a gondolataimat. Azt nem tudod milyen folyadék ment bele? Amúgy az hogy hirdeti hogy ip 68 vagy akármennyi minősítése van és első adandó alkalommal vége a telefonnak az gáz. Én nem is engedném hogy használhassák ezeket a tanusítványokat csak akkor ha életszerű körülmények között tesztelik hogy megfelelnek-e.. Ezeket a zug gsm boltokat meg felgyújtanám legszívesebben. 🤮tudnék az üzletpolitikájuktól!
[ Szerkesztve ]
-
-
rolandrepasi
tag
válasz pecccccccca #4691 üzenetére
Ez kemény! De amúgy a garanciával nincs gondja. Beázott, illetve a nedvességindikátor elszineződött. Erre az apple se tud mást mondani mint hogy sorry. Akár hol vette volna ez a válasz.
-
rolandrepasi
tag
Sziasztok!
Az érdekelne hogy pc nélkül tudok saját szerkesztett csengőhangot beállítani? Illetve pc van csak nincs rajta usb c csati... Venni meg nem tudok hirtelen mert karantenban vagyok.. -
rolandrepasi
tag
válasz telefonmágus #4619 üzenetére
Akkor gondolom a gsm boltosok ezért szeretik a dual simes telefonokat.....😂😂
-
rolandrepasi
tag
válasz telefonmágus #4617 üzenetére
Értem, a sim2 meg használható tovább??
-
rolandrepasi
tag
Sziasztok!
Ugye e-sim képes a telefon! Telenornál vettem, tudom hogy függő. Mondjuk én arra gondoltam, hogy csak a fizikai sim része függő az e-sim pedig nem hisz a telenornál azt se tudják kis túlzással mi az. Erre azt is függősítették. Azért ez nonszensz hogy olyan funkciót vesznek el a telefonból amihez semmi közük, de legalább is kiszolgálni nem tudják. Kérdem én, hogy ez etikus így??? Nem gond ha függő, de akkor tessék szolgáltatást is adni mellé! -
rolandrepasi
tag
-
rolandrepasi
tag
válasz pecccccccca #4409 üzenetére
Jól sikerült! Volt fogás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Prime Video
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest