- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
PlayMax #5526 üzenetére
Én nekem nem MAX-om van. Így arról nem tudok nyilatkozni. üzemidő rohadtul más világ. Kijelző ismételten más világ. hardveresen is teljesen más világ a 2 eszköz. nekem most csak ipad-em van amiben az i11pro hardvere lapul és megérzem a 2 eszköz közti sebesség különbséget. Persze nem eget rengető de amikor hozzászokik az ember valamihez akkor a visszalépést megérzi.
Kameráról nem nyilatkozok nem amiatt vásárolok telefon. felőlem lehetne még mindig 2megapixeles kamera benne
Viszont ha elolvasod mégegyszer az írásom a formát és méretet én is kiemeltem. az vita tárgyán felül áll. viszont miután hozzászokik az ember a 12,13,14 formavilágához utána ismétcsak furcsa lesz a x,xs,11 formavilága
-
anita67
tag
válasz
PlayMax #5142 üzenetére
Bevittem hivatalos márkaszervízbe, de elutasították a garanciás javítást, mert találtak a kijelző sarkán egy karcot, ami alig látható, de körömmel érezhető, talán 1 mm-es sincs. Hová lehet fordulni másodvéleményért, vagy hol lehet panasszal élni. Ahogy utólag hallottam, az iPhone nem arról híres, hogy bevállalja a(z ingyenes) garanciás javítást.
-
pepetech
őstag
válasz
PlayMax #5174 üzenetére
Jogos amit mondasz. Én úgy 4-5 éve adtam fel a kijelző védelmet. Ha amikor nem volt rajta hajszálkarc akkor sem tudtam eladni árba ha volt rajta akkor is annyiért adtam el. Na ekkor döntöttem úgy hogy nem fogok a jövőbeli tulajdonosnak vigyázni a telefonjára
. Így megkapom a tervezők által kitalált érzetet és nem műanyagot vagy valami rossz üveget tapogatok.
-
pepetech
őstag
válasz
PlayMax #5160 üzenetére
Nem szabad rajta hagyni. A fogkefére vagy egy ecsetre ami rövidre van vágva hogy durvàbb legyen picit ráfújsz és sikamika. Nekem van műanyag nagyon ügyes fogpiszkálóm azzal megkapargqttqm az alsó jukakat óvatosan aztán újra sikamika. Nem tartott órákig a takarítás pár perc alatt készen volt nekem a felső hangszóró recsegését is megszüntette mert csak a dzsuvától recseget...
-
Ngtx
aktív tag
-
Ngtx
aktív tag
válasz
PlayMax #4909 üzenetére
Pontosan. Jó kis népbutítás a 8 ezres fólia díszkivilágításban..
Az asszony úgy eszi a fóliákat, mintha muszáj lenne aztán nem tudja mitől repedezik meg neki a széle. Mondom attól, hogy bele erőszakolod a zsebedbe, meg hajítód a táskádba és a több száz másik tárgy a táskában szépen megkezdi.Ha itthon kellene mindet megvenni akkor a "telefonos boltok" milliomosok lennének mi meg csórók.
Fél évente veszek 5 darabot 1500 pénzért aztán viszontlátásra. -
Navaren
aktív tag
válasz
PlayMax #4896 üzenetére
Úgy értettem, hogy az egyébként magában is tényleg katasztrófa iOS 11 (iOS mércével nézve) óta, amelyikben asszem debütált a szoftveres lassítás (és botrány után került bele az akku-állapot kijelzés is talán), kétlem, hogy tudatos lassítást egyáltalán csak megpedzegetné az Apple bármelyik generációval, mert a sokévnyi sejtés után mikor kiderült, hogy tudatos dologról van szó, nagyon sok savat kapott miatta a cég, és azóta mikroszkóp alatt is vannak emiatt.
Nekem megjelenés óta i11 Pro-m van és nem érzem/látom lassabbnak, 12 Pro mellé téve sem (több kollégám is frissített), benchmark pontszámok is klappolnak.
Nem tudom, mire gondolhatsz, lehet velem van a baj. -
Navaren
aktív tag
válasz
PlayMax #4866 üzenetére
Én nem hiszem, hogy ez valós, az iOS 11 (és az azóta is tartó iPhone 6-6S throttling perek) óta a szándékos lassítás kizárt, mert konkrétan nagyítóval nézik a versenyhivatalok - na és persze az egész szakma - az Apple-t ebben a kérdésben.
A rendszer, a firmware, a legújabb build lehet sz@r (itt-ott az is), az adott 3rd party app lehet sz@r (némelyik olyan is), mert ilyen sokszor volt már, most is van 1-2 baki (pont a facebook messenger elég szedett-vetett, a fájlmegosztásos paráktól a random force quit-ig), de tudatos, rendszer szintű 'throttling' nem hiszem, hogy lenne.
Az iOS 13 pedig szerintem 11 óta a legbénább iOS rendszer volt - érdemes beleolvasnod ennek a topikban az első 500-1500 hsz-ébe, hogy kinek milyen parái voltak -, és bár az iOS 14-gyel is vannakbosszantó hülyeségek (pl nekem hívás végén, vagy közben a fülemtől elvéve nem mindig kapcsol be a kijelző, hogy valami mást is alkossak közben, és nem, nem a közelség szenzor rossz, teszteltük), viszont stabil - nem dobál hálózatot, BT kapcsolatot, nem 'felejt' el jelezi bejövő híváskor és minden értesítés is megjön időben (kivéve a nyamvadt Skype-ot, ahol az iOS kliens még mindig konkrétan hulladék, de ez így van nem is tudom, iOS 7 óta).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged