- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Én most készülök Apple-t venni, szerintem már megvárom az októbert, hogy megtudjuk mit hoz a 12 széria. Félek,ha egy 11 Pro-t vennék, akkor a 12 Pro felidegesítene, amikor megjelenik.
Szerintem kamerában megint lesz egy komoly ugrás, már csak azért is megéri várni ilyenkor.
Ős-Android-osként eljutottam arra a szintre, hogy már nem érdemes Android flagship-et venni, hiszen már az árverseny sem indokolja. -
-
BabMester
senior tag
Nem, ugyanakkor eddig hibával nem találkoztam és a Zene app sem omlik már össze végre. Úgy overall sokkal stabilabbnak és kicsit gyorsabbnak tűnik az egész rendszer hiába béta.
A widgeteknek nem sok értelme van még, mert még csak pár gyári apphoz van, viszont jól néznek ki.
Az App drawert vagy itt minek hívják viszont remelem nagyon gyorsan kikapcsolhatóvá teszik, mert zavaró és felesleges nekem.
-
lo_jo
senior tag
A userek többsége nem is használ mellette mást, max egy match3 játékot, így nem igazán törődnek a problémákkal. Az olcsó fejlesztés ezzel jár sajnos. Vannak sokkal jobb platformok üzenetekre, csak ha külön regisztráció kell, akkor a legtöbben egyből be is zárják megnyitás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen digitális videókamerát?
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest