- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Pont ezt akartam én is kérdezni.
A kijelzőn a Nillkin CP+Max fólia van, de nagyon sajnálom, hogy egy ideje átálltak a hangszórórácsos megoldásra. Sokkal jobb volt, amíg ki volt vágva a hangszórónál a lyuk. Tök jó, hogy védi a portól a hangszórót, csak ami bejut az a két rács között marad. Egy év után cseréltem le először a fóliát, hát… volt egy mennyiségű szösz. Lekaptam pár napja a fél éve felrakott fóliát, hátha a dzsuva miatt halkabb, de sajnos nem.Azt próbáltam, hogy fogkefével és celux-szal megtisztítsam, de nem sokat számított.
Media Marktos vásárlást lehet közvetlen szavatossági igénnyel az Istyle-hoz vinni? -
pecccccccca
őstag
Inkább örülnél neki, hogy vigyáz a retinádra az apple... 🙂
Nekem sokszor napközben is be van kapcsolva a szemvédelem, ha kicsit sötétebb helyen vagyok.
Haver xs max telefonjára én pl rá sem bírok nézni. Ott nyomogatja mellettem és, ha odapillantok kb. fáj ránézni arra a kéken “visító” kijelzőre. Ráadásul még fel is tolja a fényerőt az állatja este is vagy egy sötét szobában. Felér egy halogén led sorral a plafonon, úgy bevilágítja a szobát a telefonja... Kizártnak tartom, hogy megéri az 50 éves korát szemproblémák nélkül... -
kchris78
veterán
egyetértek! Az hogy a fényes lecsapott szögletes oldala a telefonnak kiadja a teljes vastagságot túl vastagnak tűnik a telefon és nem is néz ki jól. A műanyag fake iphoneok fémszerű műanyag oldala nézett ki így... várta az ember... aztán kiderül hogy a matt illetve két oldalt élesen lecsapott sarkai az i5nek anno szerintem sokkal minőségibb kinézetett keltettek.. persze baromi sérülékeny volt.. de ez így tök bazári. de mint ahogy a kerekítettet ennek is lesz jópár éve mire megváltozik megint.
-
pecccccccca
őstag
-
rolandrepasi
tag
-
totopad
senior tag
Adom, mikor az X megjelent, akkor inkább a 8 Plus-t választottam, mert annyira nem tetszett a notch, tavaly beléptem a 11 Pro-mal, de én akkor fogok váltani, ha már nem lesz sziget.
Papiron jónak néz ki a 12 Pro-s széria, de nekem nem adna annyit, hogy most váltsak, inkább benevezek egy 6-os watch-ra, aztán majd jövőre, vagy 2 év múlva váltok, hátha , addigra megoldják a kijelző problémát és lesz végre 120hz. -
dud998
őstag
"Van egy olyan érzésem, hogy ez a telefon sincs teljesen és még mindig készen, de tovább nem tudták húzni időben..."
Na ezért nem kellene erőltetni az évenkénti új modelleket. Mi vagyunk a tesztelők. Nekem teljesen jó lenne 2-3 évente is, viszont akkor a hardver és a szoftver is patika lehetne. És lehetne több az innováció is, nem csak reszelgetnének.
-
dns86
tag
Teljességgel eltudom fogadni ha valami nem jó. Az Apple se hibátlan, sőt az én szememben elég mély süllyedésbe kezdtek főleg a software szempontjából nézve.
Számomra viszont sajnos még mindíg nem alternatíva egyik Androidos telefon sem (igen, próbáltam mostani csúcskészülékeket). Igaz, eléggé a szokások embere vagyok -
tibcsi0407
félisten
Nekem egy F10 van, remélem nem lesz gond vele, de BMW-k egyébként is főleg Apple ökoszisztémára vannak felkészítve. Ez is az egyik ok, hogy Apple-re váltok. (Android-dal a Deezer szereti eldobni a BT-t...)
Mondjuk a fedélzetit.NBT II Evo-ra fogom cseréltetni, mert most nincs Carplay. -
tboldi
nagyúr
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám, és nem is lehet.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
Muszáj lesz újat vennem, mert a XS Max elkezdte eldobálgatni a hálózatot, a javítás meg gazdasági totálkár lenne már gari nélkül.
szerk.: Gondolkodtam egy új SE-n is ideiglenesen, de ezt az ~1 hónapot már csak kíbírom. WLAN Call-lal amúgy is át tudom hidalni a problémát otthon.
-
-
tboldi
nagyúr
Így van. 410-ért vettem másfél évvel ezelőtt a 256-os XS Max-ot, és mikor a 11-es széria megjelent, akkor kb. 200-250-et kaptam volna érte, ha el akartam volna adni, pedig akkor még csak fél éves volt. Nem tudom, miért lett ez így, szerintem méltatlanul esett ekkorát az ára, annyival nem lett jobb a 11 Pro Max, hogy indokolná.
-
-
-
-
-
De 200 csak nem lesz😉 Amúgy mindegy is mivel én nagyon olcsón vettem, tehát annyira nem érdekel+akkora nagy újítás nem lesz a 12-ben, hogy megérje váltani, szerintem...sőt, se töltő se füles nem lesz hozzá szvsz...pont, hogy sokkal jobban megéri majd akkor a 11-es szériából venni valamit akinek nincs, persze aki elvakult Apple fan úgy is megveszi a legújabbat!
-
dns86
tag
Ezek szerint akkor a 120Hz-es képernyőfrissítés is benne lesz?!
Igaz mindenki azt mondja hogy idén nem lesz... ez a spec sheet a kiszivárgott információk alapján készült. Elhiszem hogy a srác aki ezeket állítja sokszor igaznak bizonyul, de ahogy többen is írták hivatalos az lesz amit a keynote-on majd bemutatnak. Minden más információ addig a pillanatig csak pletyka... -
"Nézd meg ki "írta" a cikket.
EverythingApplePro"Megnéztem még egyszer, azt nem látom, hogy ki írta a cikket (cikket sem látok a linken, csak egy specsheetet), és én nem látom hogy bármit is írt volna, úgy látom képet küldött ("image credit @EveryApplePro").
Neten rákeresve, Filip Koroy a srác neve, telefontokokat áruló webshopban érdekelt (https://phonerebel.com/), egyáltalán semmi kötődését nem találom az Apple marketingrészlegéhez mint "nagykutya".Tehát a szerinted hivatalos Apple információ, ami szerinted az Apple egyik marketinges "nagykutyájától" származik úgy tűnik, hogy egy telefontokokat áruló srác, és küldött egy képet az oldalnak. Érzed a különbséget.
De meggyőzhető vagyok, csak ezekből én nem érzem az infók hivatalosságát. Nem az a kérdés, hogy beválik-e a jóslat vagy sem, hanem hogy én ebben semmi hivatalosságot nem látok. -
Asbee
veterán
Itt te rúgózol ugyanazon. Nem nem az. Majd akkor lesz hivatalos ha az apple bejelenti. Nem jelentette. Így nem az. Pont. Minden évben szivárognak ki infók, amik nagy része pontos is szokott lenni. Attól még megjelenés előtt sosem volt hivatalos, ahogy most sem. Nem tudom ezen mi nem érthető. Legyen szó appleről vagy bármi másról....
-
FіkuszKukіsz
őstag
Csak előrendelhető. Remélheted, hogy nem járnak ide a Samsungtól olvasgatni és nem látják a beírásod. Megjelenés előtt értékesíteni telefont, nem szokott az ilyen tetszeni nekik. A nagykutya valszeg egy bemutatóra szánt készüléket adott el nektek.
A dizájn meg megegyezik a hátsó kamera kivételével a 10-es szériával. Volt olyanom és nem tűnt ósdinak mellette a Pro Max.
-
BabMester
senior tag
Mi a hightech csoda rajta? A kamera szoftveresen még mindig nem jó, nagy lapát, a kijelző ugyan az a Samu AMOLED mint ebben csak csutkazva van a szaturacio, az a pici toll meg pont női kézbe való. Legjobb barátom csak Note-ot vesz mióta létezik a széria (nekem ugye Galaxy S-sek voltak), tényleg érdekel mi vett le így a labadrol?
Szinte minden tudni az iPhone 12-ről, pont annyira ‘meh’ lesz, mint ahogy Samsungos szemmel unalmas ‘meh’ lett a Note.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem csak előrendelte? Tudtommal még hivatalosan nem kapható, majd csak 21 után. Egyébként nem tudom mitől ájultál el. Nem sok újdonság van a Note 10 után, ráadásul az egyik legkevésbé sikerült exynost rakták bele, az S20 tulajok tudnának mesélni mit szívnak vele (merülés, melegedés)
-
Navaren
aktív tag
Szerintem nagyon ne vedd Magadra.
Ez egy ilyen időszak, az emberekben még mindig mocorog a lezárások alatt felgyülemlett frusztráció, aztán keresik a célpontot, amibe bele lehet rúgni.
Nem kellenek ide droidos hittérítő úriemberek sem ("mert a droid akkor is jobban megéri, gyökér, nem érted?"), az iUserek éppen eleget cseszegetik most egymást is.
Múlt hónapban is, ami telefonteszt fórumába beleolvastam a MA-n, az mind valamilyen sehova sem vezető hisztibe fulladt pár tucat hsz. alatt.
Ez van.Tényleg nem bántásként az érintettek felé, de abban viszont van valami, hogy ha neadjisten valaki tényleg vásárlás kapcsán érdeklődni, tapogatózni téved be a topikba, akkor igenis jobban jár, ha egy alapvető, sokaknak meghatározó funkció kaotikus működéséről - és annak javítatlanságáról - olvas továbbra is, ami bizonyítottan valamilyen szinten többeknél jelen van, minthogy a negyvenedik ember belinkelt tokjait meg fóliáit meg a franc tudja még mijét bambulhatja, na meg hogy mikor érkezik meg a rendelése az országba. Az aztán a létfontosságú információ! Mégis helye van a hsz-ek között.
Az iOS 13 sajnos nem egy jól sikerült rendszer.
De nem lett az a macOS Catalina sem (istentelen sok hülyesége van, az ismertebb almás youtuberek elég jól bemutatják), sőt, még a watchOS 6-on is szokatlanul sok minipara van, a frissíthetetlenségtől kezdve a nem továbbított értesítéseken át a Spotify app rendszeres vacakolásáig (utóbbi legalább is nálam).
Ettől még az i11 Pro egy baromi jó, nagyon erős telefon tele tartalékkal, ami sokaknál kifogástalanul működik saját felhasználási szokásaik szerint. Pont.
Lekopogom, hogy az enyémnek sincs továbbra sem szoftveres nyavalyája.
Kis szerencsével pedig lehet, hogy Neked lesz igazad és legalább olyan jó és kiforrott lesz iOS 14-gyel, mint ezek szerint a Xs lett az iOS 13-mal (bár nekem ez a keynote-on prezentált vizuális "androidosodás" személy szerint annyira nem jön be, de meglátjuk, mi lesz) .Nem kell ezt túlragozni.
U.i.: Az újratöltés tényleg jelen van, de szerencsére elég gyorsan történik ahhoz, hogy engem ne zavarjon annyira.
Egyébként is személy szerint nekem ritkán kell demostazonnal valamilyen adat az egyikbazinagyappból, amit instant át akarok emelni a másikbazinagyappba, ahol ez tényleg bosszantó tudna lenni.
-
BabMester
senior tag
Csak nem sikerül megérteni, hogy nem azzal van baj h kritikát fogalmazol meg, hanem, hogy folyamatosan károgsz. Ha valami nem jó csinálsz egy visszaállítását, ha akkor sem beadod szervizbe, ha ők sem tudják orvosolni és ennyire zavar, hogy napokig veszekszel érte egy fórumon akkor eladod. De ha nem tudsz/akarsz rajta változtatni akkor minek károgni?! Hogy elvedd azok örömét akiknek jó és szeretik?
Olyan vagy mint a falusi helyi erő, aki heti hét nap veri a kocsmába az asztalt és nem ő helikopter, hanem mindenki más hülye.. igazából nem sajnállak, mert 5percbe kerülne megoldani (eladod) ezt az olyan súlyos problémád, hogy napokig veszekszel miatta idegen jó szándékú emberekkel, de nem akarod, élvezed, úgyhogy megérdemled, hogy szívjál.
-
pecccccccca
őstag
Kértél két olyan hsz-t. Kaptál....
Ez sem jó.
Na látod erről beszéltem amikor leírtam a problémát veled kapcsolatban... Neked semmi válasz nem fog megfelelni úgysem, hiába írok bármit is. 😂Istenkirály vagy!! Te vagy a legnagyobb arcz a topikban. Meghajlok nagyságod előtt.
-
pecccccccca
őstag
1
Illetve a részemről nemrég kifogásolható mondatod.De mindegy is. Rengeteg időm elment rád ahelyett, hogy dolgoztam volna.
Magyarázd meg ezt a hozzászólásomat is. Már nem érdekel.
Van egyfajta lekezelő stílusod ami nekem nem jön be. Az én hibám, hogy egyáltalán hozzád szóltam. Amíg nem kapod meg a kielégítő neked mindenben igazad van választ addig úgysem nyugszol...
De tovább nem vagyok hajlandó foglalkozni azzal, hogy neked megfeleljen bármi is abból amit leírok.
Off off... -
BabMester
senior tag
De amúgy tényleg, ha nem jó a telefon add el és vegyél másikat. Azzal, hogy irogatod folyamatosan egy fórumra, hogy neked milyen szar, attól semmi nem fog megváltozni. Idegesited magadat meg a többieket is, senki nem nyer vele. Add el, probléma megoldva. Mindenkinek jobb lesz, de főleg neked. Ezt minden jószándékkal mondom.
Én is most jöttem vissza iPhone-ra és igen kompromisszumos, de együtt tudok vele élni mert tudatos vásárló vagyok és tudom mit vettem, nem vitatkozok másokkal a szubjektív véleményem igazáért.
-
pecccccccca
őstag
Nagyon sok jó ötlettel, segítséggel álltál elő a topikban. Szó se róla. Talán még én is tudtam hasznosítani azokból a dolgokból amit leírtál ide. Nem véletlen kezdtem a legelső hozzád intézett hsz-em azzal, hogy minden tiszteletem a tiéd! DE! Mindez nem mentesít az alól, hogy sokszor kíméletlenül és durván fogalmazol, ha a hibákról van szó. Én annyit kérnék, ha lehet, hogy ezt a stílust hagyd meg más csatornákra, mert félrevezető lehet másnak aki beleolvas a topikba. Majd mindenki eldönti, hogy kukába való e a telefon.
Ennyi lett volna részemről!
Lapozzunk tényleg. -
Viper26
nagyúr
Ha valami számodra a saját bevallásod szerint használhatatlan, akkor miért nem válsz meg tőle, és használsz mást? Ennyi, problem solved. :-)
Ehelyett napi szinten kergeted be magad nyitott szájjal a f@szerdőbe, hogy használni próbálod a (számodra) használhatatlant, ezzel ráadásul ellentmondásba keveredve saját magaddal.
-
pecccccccca
őstag
Nézd. Nem érdekelnek a kitekert válaszaid. Jól bánsz a szavakkal csak feleslegesen. Azt hiszem kijelenthetem többünk nevében, hogy igen is ránk kényszeríted az elfogadhatatlan jellemedet. (Nem fogják ide írni, mert már elfogadták, hogy nem fog semmi változni.)
Persze vannak olyanok is akik isszák a szavaid.Mint már írtam, nem fogok keresgetni meg linkelgetni. Tudod te nagyon jól, hogy miről beszélek. És azt is tudod, hogy sosem fogsz semmit elismerni. Hogy mondjuk túllőttél egy két kijelentéseddel a tolerálható szinten.
Még erre válaszolnék aztán elengedem a dolgot.
“Ha egy telefon számomra használhatatlan, mert beszéd közben szakad, akkor az kuka. Mi olyan érthetetlen ezen?”Tudod mi az érthetetlen? Hogy még nincs a kukában ez a telefon amit annyira nem tudsz használni. Ellenben minden alkalmat megragadsz, hogy tudasd másokkal mennyire határtalan szar ez a telefon!!
-
pecccccccca
őstag
Na. Erre számítottam. Kikérted magadnak a hozzászólásomat. Várható volt, mert te mindent meg tudsz magyarázni. Nem fogok linkelgetni. Tudod te nagyon jól magadról, hogy semmi nem felel meg ami nem olyan tökéletes mint te. Csak ugye könyebb mást hibáztatni mindenért is, ahelyett, hogy magadba szállnál. Mindegy, hogy telefon, mindegy, hogy fórumtárs. Te megmondod a magadét, mert neked ez kijár.
A “minden tiszteletem a tiéd” kezdő mondatomat visszavonom. Nem érdemelsz tiszteletet. Azt érdemled, hogy szopjál a telefonjaiddal.
Ja és tudod mi a dedós? A mindenáron nekem van igazam és mindenki “leszophat” hozzáállás! Na az a dedós. Egy felnőtt értelmes ember elfogadja, ha téved, ha másnak más a véleménye és mérlegeli a dolgokat! Te erre sem vagy képes.Máskülönben. Mégis mi gond lehet, ha ritka az olyan mértékű akkumerülés mint amiről fröcsögsz? Tán nem a használt appjaid kavarhatnak be, ha sok más tulajnak semmi problémája nincsen? Ja, de persze az is a telefon hibája, mert nehogy már egy 450 ezres telefon ne legyen tökéletes... Persze nem tökéletes, de nem is olyan szar mint ahogy felvázolod nap mint nap!
Szánalmas a vergődésed, hogy neked kényszeresen szaroznod kell mindent ami nem ér fel abba a magasságba ahol te vagy!
De tudod mit? Ha te megengeded magadnak, hogy leírj mindig minden bánatodat a telefonoddal kapcsolatban akkor én meg megengedem magamnak, hogy írjak egy ellenvéleményt és idegesítselek vele. Mert a tököm tele a jellemeddel és a stílusoddal!!!
Minden jót. -
Tiger.
nagyúr
KB mint az s20-as fórumban, ott nem írhatod le, hogy mekkora egy nulla lett az a készülék, hogy fotozasban veri az s9+ is, mert ott fanatikusak vannak, és tiltást kapsz érte. Azt is megmagyarazzak, hogy az exynos jó, miközben a gyártó is elismerte, hogy rossz.
Mondjuk én megvagyok elégedve a 11 pro maxxal, de azt is elismerem, hogy attól még nem biztos, hogy jó,, nyilván amire használom arra jó, de lehet, hogy másban hibázik.
-
"mert ezt az okádé rendszert csak toldozgatják--foltozgatják, amivel semmi nem javul "
A 14-et sem nulláról írják újra, szóval az is a többi tovább foltozott verziója lesz....
Nem értem amúgy, hogy az Apple, aki kb. a világot megvehetné kp-ra, miután iOS 11-né f*szra szaladtak ezzel, újra elkövetik ugyanazt a hibát pusztán egy főverzióval később (hisz ott is az volt,hogy bevallották, hogy szar a 11 és a 12-re sokkal több időt fordíottak, hogy foltozzanak, erre 13-at megint elb*sszák).Bocsánat, kicsit "erős lett a hozzászólás", de a lényeg, hogy volna miből fejlesztésre költeni, ami nekik kb. apróbpénz befektetés lenne. Arról nem is beszélve, hogy a droidnak kb. 1000 készüléken kell jól mennia, addig az iOS-nek csak pár készüléken ugye.
-
pecccccccca
őstag
Nézd. Minden tiszteletem a tiéd. Biztos nagyobb tapasztalatod van az iphone-ok világában és az iOS-el kapcsolatban mint nekem, de nem lehetne, hogy nem hordod le a sárga földig minden harmadik hozzászólásodban a telefont és az iOS-t???
Nyilvánvaló, hogy egyedi problémátok van az üzemidővel kapcsolatban. Teljesen egyértelmű, hogy valamelyik szaros appotok szopja az akkutokat. Az is nyilvánvaló, hogy egy visszaállítással és újra belakással a problémás appokat kiszűrve helyre állna a rend.
Ennek ellenére ilyen csodás mondatokkal bombázod a topikot, hogy: “Alig várom, hogy a 11 pro max-ot az ios 13-al karöltve a kukába hajítsam.”Valaki benéz ide aztán azt hiszi, hogy a telefonnal vannak gondok közben csak a lusta tulajnak büdös, hogy a végére járjon a dolgoknak...
De tudom ezt a hozzászólást is kikéred majd magadnak. Te hibátlan vagy és neked meglehet a határozott véleményed az eszközről, mert az oviban is már Steve Jobs volt a jeled, és amúgy is más telefonokról is megvan a véleményed ezért megvan az egyensúly. Még csak megvádolni se lehessen, hogy húzol valamelyik oldalra. Egy dolog amiben biztos vagyok. Neked soha semelyik telefon nem lesz megfelelő. Az iphone 12 sem iOS 14-el!
-
pecccccccca
őstag
Én csesztem el. Utólagos szerkesztésben ráküttem’ valami efektet, de már nem érdekelt. A képi tartalom miatt kép ez a kép. 😁
tboldi:
Ne félj ez a kotla is rá volt ültetve a 15-ös alukra. A gumi pereme a sárvédő ív peremétől max 5mm-re volt. Az “eruo nyócas’” dízelről nem is beszélve... Volt vele munkájuk a KPM-nél a srácoknak, de valszeg egy kis csúzdáért megcsinálták neki.
20 tonnás prés alá kéne az ilyen “autókat” tenni. Nem műszakit adni rá... -
pecccccccca
őstag
Igazad van nem lenne hülyeség, ha ténylegesen optikai zoom lenne az optikai zoom, de sokszor csak félig az aztán közben digitálisan segítenek rá.
Nem is tudom talán a huawei vagy a samsung rúgott öngólt az optikai zoomjával?
Nem kerestem utána megint a cikkeknek szóval lehet nem pontosan emlékszem részletekre, de a lényeg az, hogy egyenlőre messze vannak még a tényleges optikai zoomos kamerák amik használhatóak is telefonban. Én egyenlőre fenntartásokkal kezelem az optikai zoom hype-ot. És addig úgy gondolom, hogy csak egy szépen csengő adat lesz az új telefonoknál eladásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged