- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
totopad #4814 üzenetére
Lehet, hogy már kicsit későn reagálok erre, de eddig nem olvastam ezt a topicot.
Az kevésbé számít, hogy gyári töltővel töltöd-e, az sokkal fontosabb, hogy hogyan töltöd. A li-ion 50% környékén érzi a legjobban magát, akkor van a legkevesebb stressz alatt. Érdemes az élettartam szempontjából úgy tölteni, hogy 20-80 között töltöd, vagy ha megteheted 30-70-ezel. Ekkor az ionok mindkét rétegben ugyanannyi időt töltenek el, kevésbé fárad el az akksi.Az én 11 Pro-m céges, nagyon valószínű, hogy az előző tulaj aki 4-5 hónapig használta nem törődött a töltéssel, le is ment 96%-ra. Nekem 3 hónap alatt 30-70% közötti töltéssel meg is maradt azon.
Egyébként ha ezt az életviteled nem engedi meg és mondjuk csak éjszaka tudod tölteni, akkor érdemes elfogadni hogy az akksi olyan, mint autón a gumi, fogyó/kopóalkatrész. Lemegy 80%-osra, szervizben kicserélik és mindenki boldog. A telefon van érted és nem te a telefonért.
-
pecccccccca
őstag
válasz
totopad #4858 üzenetére
Hmm. Éredekes.
Nekem a 11 pro max akkuja 1 év után 97%-os volt. Két nap még mindig megvolt vele vagy egy nap 7-8 óra kijelző idővel. Igaz azóta már cserélték a szervizben egy “új” készülékre, megint 100%-os.
TechN7ne: Érdekes amit írsz. Semmi lassulást nem tapasztaltam 14.3-as verzióval.Egyébként valami különbség az akkun és a méreten kívül még lehet a pro és a pro max közt? Mert ahogy érzékelem a sima pro-val kapcsolatban több a panasz...
-
GalaxyS9
tag
válasz
totopad #4814 üzenetére
Engem elsősorban az iOS 14 darabossága basz fel nagyon.
12 mini-n az összegyűjtött hibák:
-Bekapcsolás után laggolva adja be a zárképernyőt
-Az Apple Music eddig se volt a legsmoothabb rendszer, de most amilyen ronda, fps bugok vannak benne, az hihetetlen.
-Kamera megnyitás jó nagy döccel
-Görgetés sok helyen darabos
-Widgetek görgetése laggos
-Alkalmazásváltó használata ugyanúgy laggos
-Játékteljesítmény egy 0
-Bluetooth eszközre nem jön meg az értesítés
-Néha magától újraindul
-Egyszer át is rendezte a főképernyőmetOké, hogy még csak a 14.3-nál tartunk, de semmilyen hibát nem oldott meg nálam a 14.1 óta. Falra mászok tőle, hogy olyan, mintha egy Samsung-ot használnék.
-
Sify
senior tag
-
Fryskitt
addikt
válasz
totopad #2359 üzenetére
Nem bug... a lencsétől és a fény leképezési útjától függően alakul ki, minél hosszabb a fókusz, annál kevésbé. Persze, lehet, hogy szoftveres algoritmus el tudja tüntetni, de amit elírt, az fizika. Semmiképp se bug, persze feltételezve, hogy nem hardverhiba (értsd hibás a lencse, vagy valamin a belső szerkezeten csillan a fény), de valószínűbb, hogy nem az. Amúgy sem kell fénnyel szemben fotózni. Ellenfény, ugye. De olvassatok utána.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
totopad #2346 üzenetére
Ez a legrosszabb bug és a 13.3 hemzseg ezektől az "alvó bogaraktól".
Csak példa: Elég hozzá egy karakter leütés és/vagy letöltött applikáció "kereszteződése" és máris feléledt(ek). Van aki soha nem tapasztalja meg, ezért értetlenül nézi az ilyen hibák leírását, de a többségnél bizony előjön.
Ezeket kiirtani, szerintem már nem lehet, nyilván nagy erőkkel melóznak rajta, mert több usa fórumon is megy a k anyázás, de jelentősen csökkenteni lehet. Soha nem gondoltam, hogy az Apple-nél sikerül ilyen trágya rendszert egyszer (meg)alkotniuk. Szóval, reméljük, hogy a 13.4-ben jelentősen korrigálnak majd mindent. Legfőképpen az ios árát kell megfizetni, szóval ez most enyhén szólva is ultra gáz... -
válasz
totopad #1252 üzenetére
Mivel a kijelző 19,5:9 arányú,így amikor 16:9-es videót nézel vagy levág a tetejéből mivel gyakorlatilag ilyenkor belenagyít,vagy fekete sáv marad a szélén ha eredeti képaránnyal nézed.
Sajnos ez ilyen márkától és típustól függetlenül az újabb nyújtottabb kijelzős telóknál.
Mindig maradni fog egy kis fekete csík ha nem vág le a tetejéből.
A korábbi i8Plus-od kijelzője 16:9-es volt,így ott ilyen nem volt.
Egyedül rendes mozifilmeknél ,ahol amúgyis van egy fekete sáv felül,nem fog a látható képből levágni nagyításnál,de pl yt videóknál,16:9-es sorozatoknál és a telóval felvett 16:9es videóknál lefog vágni a tetejéből és az aljából valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest