- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
pepetech #5524 üzenetére
Mitől lenne hatalmas az ugrás ,nekem van mind a két típus (11pro max / 13 pro max)?
120Hz-es kijelző kivételével csak visszalépés tapasztalható ,sokkal könyebb és kényelmesebb a 11 pro max és szebb fotót sem csinál a 13 pro ,csak videót.
Az egyik egy fél tégla ,másik meg napjainkig eddig legjobban sikerült iPhone.
Vigyázok is rá rendesen ,IOS 15.5 van rajta… -
stuckart
csendes tag
válasz
pepetech #5380 üzenetére
ma hoztam el a szervizből. munkalapra természetesen tisztítást írtak.
továbbra is azt mondom, egy hetes készülék nálam nem tud elkoszolódni, hiszen becsúsztatós bőrtokban tartom. holnap kiderül, aztán ha nem lett jó, viszem vissza.
X-em három év alatt nem tudott úgy "elkoszolódni", hogy torz, dobozhangja lenne. -
kchris78
veterán
válasz
pepetech #5179 üzenetére
én is ezt tenném de sajnos az a tapasztalatom az 1-2 éves telókkal hogy hiába hordom bortokban, ugy is keletkeznek rajta mikrokarcok pedig kb az Xr illetve regebbieken nemigen.. Bortok ugyanaz 6 eve legalabb, es a hasznalati szokasaim sem valtoztak azota... Lehet jobban birjak az ejtest de emiatt rugalmasabb kevesbe kemeny a kijelzo..
-
PlayMax
nagyúr
válasz
pepetech #5172 üzenetére
Én nagyon vigyázok rá ,már csak ezért sem rakom kemény tokba + az acél keretet is megkarcolná ,elértem ,hogy egy év alatt halszálkarc mentes minden része ,nagyon szeretem ezt a telefont ő rá vigyázok a legjobban az összes széria közt.
Majdnem az összeset tok nélkül használtam ,az utóbbi sima 12-t is amit már dobáltam is sokszor és az alumínium kerete be is horpadt ,nem szerettem mert túl kicsi volt és egyszerűen semmibe vettem ,nem adta meg azt az érzést ,hogy vigyázzak rá.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
pepetech #5161 üzenetére
Ha befogom az alsó hangszórókat akkor nálam is hallhatóan recseg a beszédhangszóró, de valszeg akkor tényleg a dzsuva vagy legrosszabb esetben halálán van a hangszóró. Szerintem a szavatossággal fogok első körben élni, aztán ha garin túl jelentkezik ilyen probléma megy az általad írt praktika.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
pepetech #5156 üzenetére
Nekem most lesz 1 éves de patika állapot ,igaz legalább hetente áttörlöm tok nélkül és a kijelzőt meg naponta szoktam ,felső hangszórót meg az üvegfóliákhoz kapott matricával szoktam.
Teli keretes üvegfóliát használok ,viszont a hangszóró kivágás szabad - nem rácsozott.Am köszi a tippet ,vannak piszkos régi iPhone ok a háztartásban ,kipróbálom ezt a féktisztítót.
-
kchris78
veterán
válasz
pepetech #5128 üzenetére
nekem tetszene ha tenyleg milliomod mm-re sik lenne az oldala ezeknek a telefonoknak. de ranezve oldalt azonnal latszik hogy torzul a tukrozodott kep emiatt valami eszmeletlen gagyi hatast kelt, mintha egy femmel bevont friccsontott valami lenne.. nem birnek megbaratkozni vele pedig az 5-omet imadtam, de valahogy a matt oldal ferden lecsapva sokkal premiumabb erzest kelt ranezesre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest