- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
PlayMax #5526 üzenetére
Én nekem nem MAX-om van. Így arról nem tudok nyilatkozni. üzemidő rohadtul más világ. Kijelző ismételten más világ. hardveresen is teljesen más világ a 2 eszköz. nekem most csak ipad-em van amiben az i11pro hardvere lapul és megérzem a 2 eszköz közti sebesség különbséget. Persze nem eget rengető de amikor hozzászokik az ember valamihez akkor a visszalépést megérzi.
Kameráról nem nyilatkozok nem amiatt vásárolok telefon. felőlem lehetne még mindig 2megapixeles kamera benne
Viszont ha elolvasod mégegyszer az írásom a formát és méretet én is kiemeltem. az vita tárgyán felül áll. viszont miután hozzászokik az ember a 12,13,14 formavilágához utána ismétcsak furcsa lesz a x,xs,11 formavilága
-
pepetech
őstag
válasz
Morgenstern #5515 üzenetére
Mint ex 11 pro tulaj mondom, hogy hatalmas az ugrás.
Viszont az első hónapok szenvedősek voltak.
13 pro-t vettem méretben jóval nagyobb fogásban nagyon kellemetlen volt 11 pro után.
Viszont most 1,5 évvel később azt mondom hogy szerethető telefon a 13 pro de már a 11 pro ici pici hozzá képest.Annó én is aksi cserén gondolkoztam sőt több üzletet felkrestem Miskolcon de akkor senki sem tudott gyári aksit adni nekem de ha lett is volna 50-60 ezreket mondtak rá amire még rá is bólintottam. De sajnos nem lett belőle semmi 2 hónapot vártam a szervízekre hetente telefonáltam hogy na mikor jön meg hozzá a gép amivel ki tudják cserélni de semmi.
így maradt az áron alul eladás és vettem egy 13 pro-t ami aksi terén a dupláját hozza és azóta amik nálam voltak töltők kábelek mind szanaszét vannak céltalanul
-
pepetech
őstag
válasz
sbernardo86 #5503 üzenetére
Nekem apple watch 5 Nike series van. Nagy suttogva viszi az 1,5 napot úgy vagyok vele hogy minden este felrakom tölteni. Így a tuti
.
-
pepetech
őstag
Igaz már régóta 13 pro tulaj vagyok de meg nem mondom a pontos fórumot hogy hol írták de állítólag az iOS 16 agresszívabb a kijelző cserélt iPhone-ra azaz ahol nem a hivatalosan előírt formában cserélt, szóval előfordulhat hogy sufni cserés volt a kijelző.
-
pepetech
őstag
válasz
Tibee86 #5458 üzenetére
én 11 pro-ról tértem át 13 pro-ra. Az aksi kegyetlen ilyen téren de a 11 pro már 84%-os volt nekem. De a telefont este 8-kor néha 45%-on rakom fel tölteni
Most 61%-on vagyok 3 óra SOT-val. ami több mint jó. ja és reggel 6-kor veszem le töltőről
Annyi, hogy egy régebbi 5W-os töltővel töltöm. -
pepetech
őstag
válasz
HoppMaster #5442 üzenetére
Szia! Akár jó lehet a love mei tok: [link]
Viszont hatalmas lesz tőle a telefonod.
Amit linkeltem sima pro-hoz van! ha Maxod van meg ne vedd!!!
-
pepetech
őstag
válasz
Pietro 22 #5424 üzenetére
Az a baj, hogy a telekom a kérdésre ad választ.
A kérdést pedig ügyesen kell feltenni, hogy okosabbak legyünk.Ha hibát keresünk nem fognak találni abban az esetben ha nem hiba áll fennt hanem azon a területen éppen fejlesztések vannak.
Párom Cigándi és még tavaly volt 1-2 hét amíg haldoklott a telekomos hálózat Cigándon és vonzás körében.
Szóval ha nem régóta áll fenn a hiba érdemes várni hátha csak fejlesztések vannak arra. Illetve ha független a telefon megpróbálni más szolgáltatóval is.
-
pepetech
őstag
válasz
Snoop27 #5398 üzenetére
Hangsúlyozom!
Nem a készülékre kell fújni!
Kis mennyiség a fogkefére és úgy 1 irányba kifelé sepregetni a koszt ha körkörösen dörzsölöd csak befelé nyomod a dzsuvát.
Nem 100%-os a tisztítás ilyenkor. Ha már eleve van betömődve kosz akkor ahoz szervíz kell mindenféleképpen.
Kisebb szenyeződés esetén néha elég sima vízzel benedvesített fogkefe is.
-
pepetech
őstag
Hidd el ha ilyen hibával viszed be a szervízbe ugyan ezt alkalmazzák
.
Azért említettem párom nővérét mert ő pl 1 hónap alatt telerakta a felső hangszóró rácsot sminkkel...
Előfordulhat. Semmi sem lehetetlen. 2 nap alatt úgy bekoszolom hogy csak pislog az ember
. amúgy ha félősek az emberek akkor nedves fogkeve és kész.
Én anno simán vízbe folytottam a 11p-t de sokan féltik annyira hogy akár ablaktisztítót sem spriccelnek rá
.
-
pepetech
őstag
válasz
stuckart #5373 üzenetére
Akkor csak szimplán elkoszolódott. Fogkefe / féktisztitó. Ne legyenek illúzióid a szervizek is így csinálják. Menyasszonyom nővére is újonnan vette és a sok smink betomitette a felső hangszórót. Én pucoltam ki neki. Az én régimet is így takarítottam ki. A lényeg hogy a fogkefére fujd a féktisztitót és nem kell sok belőle.
-
pepetech
őstag
Nos kis írás azoknak akik az akku állapotát nézegetik. 80%-os aksi 4:32 óra SOT-t csinált mai nap
. De átlagban 3-4 óra között mozog de minden nap kibírja az ágyba fekvést és csak akkor rakom töltőre.
-
pepetech
őstag
Nekem 11 Pro van 80%-os akuval és a napot bírja ahogy eddig. nem veszem észre hogy kevesebbet bírna. igaz előtte xs-em volt ami ennyit sem bírt mint most ez 80%-os akuval
. így én azt mondom hogy bajom nincs vele. 1,5 napot még 1 telefonom sem bírt soha . pedig voltak nagy akkus telefonjaim is.
-
pepetech
őstag
Az enyém most 83%-os és köszöni szépen jól van 😃. Picivel bír kevesebbet csak mint párom vadonat új 12-je. Állapotot kell venni. Ha használt telefon van 100%-on azt csak igazolt számlával venném meg hogy eredeti qksit cseréltek e. Egy használt eredeti aksi jobb mint egy új olcsó gagyi.
-
pepetech
őstag
válasz
eventus #5227 üzenetére
Nekem 84% illetve már kiírja hogy kémiai öregedés miatt csökkent az aki teljesítménye. De a telefon vígan hozza a 5 óra sot-t nálam így full frankó. Én már csak akkor cserélek gyári alakít ha tényleg bajom lesz vele.
Aki meg a %-ra bukik az egy 🐒. Soha nem értettem ezeket a dolgokat. de ha sufni gsm-be 10ezerért rakok bele egy semmirekellő de legalább 100%-ot mutató akksit ami nem bírja fél évig sem mivel jobb mint az esetleg 88%-on lévő társa ami még így is lehet jobb mint az utángyártott kínai ipari hulladék...
-
pepetech
őstag
válasz
Astor22 #5220 üzenetére
Szervíz... Leveszik a kijelzőt aztán a kijelzőről leszerelnek minden olyan dolgot ami a rácshoz vezet és kitakarítják. Én a gyurmát sem javaslom senkinek... Fogkefe amire ráfújsz egy kis féktisztítót és át dörzsölöd a rácsot. Olyan lesz mint az új.
Nem is értem az embereket hogy hogy mernek ilyen dolgokkal próbálkozni.
Nekem a sógorasszonyom vett spéci gyurma (inkább takony) feleségét és úgy megtakarította a billentyűzetet a laptopjában hogy még lehetett rendelni az új billentyűzetet
-
pepetech
őstag
válasz
kchris78 #5181 üzenetére
a bedugós bőrtokok jók de a ki és bedugáskor a porszemek lerendezhetik a telefont. ezt már nagyon rég megtanultam. Az a baj, hogy van olyan porszem ami van olyan kemény hogy legyalulja a kijelzőt. és még az olyan tokokat sem szeretem amik kinyithatóak. Szóval marad a szilikon hátlap fólia nélkül
.
Legyünk azért öszinték is. 6 év alatt nem kevés dzsuva mehetett abba a tokba és lehet azért karcol ha karcol.
-
pepetech
őstag
válasz
PlayMax #5174 üzenetére
Jogos amit mondasz. Én úgy 4-5 éve adtam fel a kijelző védelmet. Ha amikor nem volt rajta hajszálkarc akkor sem tudtam eladni árba ha volt rajta akkor is annyiért adtam el. Na ekkor döntöttem úgy hogy nem fogok a jövőbeli tulajdonosnak vigyázni a telefonjára
. Így megkapom a tervezők által kitalált érzetet és nem műanyagot vagy valami rossz üveget tapogatok.
-
-
pepetech
őstag
Gondolom olyan speciális réteg van a kijelzőn ami miatt jobban tapadnak rá. Bár én 100%-ig fólia ellenes vagyok. Havonta/fél évente cserélni amíg a gyári kijelző sokkal masszívabb anyagból van. Törés ellen pedig nem mindig a fólia a lényeg első és legfontosabb megtanulni rá vigyázni
. Második egy minőségi tok. Mondjuk ha otthon vagyok vagy a meló helyemen az asztalomnál akkor mindig kiveszem a tokból. Jobb úgy fogni
.
-
pepetech
őstag
Sajnos erre még én sem jöttem rá. Én androidnál kattantam rá a gyári billentyűzetre. Meg is örvendtem, hogy elérhető ios-re is
.
Mondjuk a Messenger részt nem értem nekem ott mindig ez jelenik meg. Néha jelszavak beirásánál jön elő a gyári apple billentyűzet. Beállítottál mindent rendesen? A gboard lett a fő billentyűzet?
-
pepetech
őstag
válasz
PlayMax #5160 üzenetére
Nem szabad rajta hagyni. A fogkefére vagy egy ecsetre ami rövidre van vágva hogy durvàbb legyen picit ráfújsz és sikamika. Nekem van műanyag nagyon ügyes fogpiszkálóm azzal megkapargqttqm az alsó jukakat óvatosan aztán újra sikamika. Nem tartott órákig a takarítás pár perc alatt készen volt nekem a felső hangszóró recsegését is megszüntette mert csak a dzsuvától recseget...
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
Igen az más hogy ez az ár azokra vonatkozik aki eladni akár haszonnal
. Vagyis a tiéd de ha felpattintok egy jofogast ott nem lesz sok ilyen árban. Mert ha te most vettél 2 db-ot azt gondolom tovább is adod jó árban mert nem hiszem hogy 195-ben adod tovább
. De értem a logikát csak az az ár mégsem az az ár
.
-
pepetech
őstag
Én Huawei Mate 40 Pro-ról váltottam. Nem a Google hiánya miatt hanem mert becsípődött az iPhone nálam 😁. Mondjuk picit többet használtam 4 napnál
. Alapból iPhone 11 Pro-t akartam csak akkor nem volt készleten így megvettem azt. De hát milyen az ember... Ha kell valami nem tudja elengedni
.
-
pepetech
őstag
Még egy kérdés!
Ha nem ide való töröljétekSpotify előfizetésem van. Viszont eddig (csúnya - nem csúnyaí) androidon előszeretettel használtam a vanced youtubot. Olvastam olyanról, hogy van youtube++ ios-re egyszerű ennek a telepítése ? vagy inkább hagyjam a fenébe? nem akarok plusz egy előfizetést csak azért hogy youtubon ne legyen reklám
. Nézem eleget TV-n és PC-n a reklámokat hogy támogassam a kedvenc videósaimat
.
Privátban is jöhet az infó ha úgy van.
Előre is köszönöm.
-
pepetech
őstag
Sziasztok! Új vagyok és első körben kérdezném hogy jó helyen járok vajon? iPhone 11 pro tulaj lettem de fórumot nem találtam neki külön. Ha pedig jó helyen vagyok rögtön kérdeznék: használ valaki esimel 11 pro-n? Drasztikusan merül a single simhez képest? Megcsináljam nyugodtan az esimet a céges kártyára vagy inkább dobjam be egy régi telefonba?
Ha nem vészes a 2 kártya kezelése akkor nem aggódom 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged