- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
válasz
rolandrepasi #4715 üzenetére
Köszi, így már működik.
lugosi épp ez az, hogy csak esim esetében működik a hotspot, a fizikai sim-mel nem. -
válasz
rolandrepasi #4715 üzenetére
Ez talán a kezdeti időkben így volt (a 12.1 2018 őszén jött ki), jó ideje nem így van, működik a hotspot esim esetén is.
-
pecccccccca
őstag
válasz
rolandrepasi #4711 üzenetére
Szerintem ne aggódj. Csak ráncosodik tőle a bőröd... ☺️
Én is rendszeresen szoktam ablaktisztító folyadékos papírral áttörölni a telefonom, nem szeretem, ha egy kis maszat is van rajta, de eddig semmi gond nem volt. -
pecccccccca
őstag
válasz
rolandrepasi #4705 üzenetére
Iphoneoknál egy minimál nedvességtől foltosodik a kijelző.
Fatti 5S-ét anno egy kicsit nedvesebb ablaktisztító folyadékos papírtörlővel törölte át, még csak nem is a telefonra fújta, beszivárgott a hangszóró és az érintő üveg mellett. Elküldte szervizbe ugye azonnal vissza is b@szták, hogy beázott. Hozzá kell tennem, hogy az apu azonnal észre sem vette, hogy foltos és nem tudta összekapcsolni a nedves törölgetéssel. Na aztán egy iphone szervizbe bevitte (régi haveré a szerviz) és ő magyarázta el, hogy iphoneban a kijelzőn valami 7-8 réteg fólia van. Hármat négyet le is kellett húznia, annyira beszivárgott.
Amúgy anno én is lőttem nem kevés fotót Mate 10 Pro-val víz alatt. Semmi baj nem lett belőle, továbbadtam és a mai napig használja haver felesége a telefont minden hiba nélkül. -
NFX
újonc
válasz
rolandrepasi #4692 üzenetére
Ebből már jól nem...
Az UJGSM néven futó semmirekellő bolt volt az első hibám!Kb 24000forinttal volt olcsóbb mint a következő bolt a Telekom! Na ott tuti rábeszéltek volna egy plusz készülékbiztosításra! A második hibám neve" iphone"!
Egyébként amilyen hangnemben beszélt velem az ujgsm azt nem minősíteném! Az iphone szelíden lerázott és nyiltan elmondta, hogy csak labor körülmények között vízálló az iphone 11!!
Most megpróbálom Pécsen egy ismerősnél megjavíttatni, egyébként a telefon működik csak folt van a képernyőn!
Csak azt nem értem ha az olaszok már elmeszelték az Iphone t e miatt akkor Magyarországon miért nem teszi meg ugyanezt valaki!!A fogyasztóvédelem egyébként az e mail re amit írtam a mai napig nem válaszolt.!
CSAK A PLUSZ KÉSZÜLÉKBIZTOSÍTÁS VÉD AZ ILYEN ESETEKBEN! -
Jano_023
őstag
válasz
rolandrepasi #4702 üzenetére
Nekem is p30 pro volt és tengerbe, kádba, menedceben is volt. Szerintem mértékkel de lehet ezeket vízbe vinni.
-
pecccccccca
őstag
válasz
rolandrepasi #4692 üzenetére
Igen. Ha az indikátor elszíneződött akkor eleve bukó.
És sajnos a bolt részéről sem számíthat semmire...Nekem az utóbbi egy hónapban kétszer tört össze a telefonom. Először csak a kijelző, visszaért a szervizből és 3 nap múlva teljesen sikerült ripityára törnöm. 66 ezer forintomba került a két javíttatás. Másodjára egy “teljesen újat” kaptam. Még az imei is változott.
Én pl nem is vásárolok olyan helyen ahol még biztosítást sem tudok rá kötni. -
csabiks
senior tag
válasz
rolandrepasi #4629 üzenetére
a garageband-al tudsz készíteni: [link]
-
telefonmágus
senior tag
válasz
rolandrepasi #4618 üzenetére
SIM2 egy ajándék,azt nem veszik el tőled
-
telefonmágus
senior tag
válasz
rolandrepasi #4615 üzenetére
Nincs olyan,hogy az 1es függő a 2es független
Bár a szolgáltatók ezt szeretik mondani,de nem így van
Röhögni szoktam amikor így veszek telefont,hogy a gazdája ezt mondja,hogy a SIM1 függő
Ilyenkor mindig alkudok még
Annyi,hogy a SIM1 tiltható ha nem fizetik a számlákat
-
válasz
rolandrepasi #4615 üzenetére
Nyilván nem akarják, hogy ha ők adtak rá kedvezményt, akkor másik szolgáltató kártyájával használd. Nem megértem őket, csak értem, hogy miért csinálták. Egyébként döbbenet nekem, hogy hogy le van maradva a telenor a fejlesztésekben.
-
dptrsk
addikt
válasz
rolandrepasi #4613 üzenetére
A készülék függő, nem a SIM slotok.
-
tboldi
nagyúr
válasz
rolandrepasi #4553 üzenetére
Egyébként én is azon kevesek közé tartozom, akiknek jobban bejön a lekerekített forma.
-
pecccccccca
őstag
válasz
rolandrepasi #4410 üzenetére
köszi.
Még épp akcióban. Egy szép nagy bodorka már van. ☺️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Vicces képek
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest