- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
BabMester #4840 üzenetére
hát sajnos lehet de nagyon kevésnek van... Eladtam a kollégámnak a volt X-emet most 3 éves pár hónapos és az érintésérzékelő panel nem működik megfelelően. vagy hülyeséget érzékel vagy nem érzékel.. szívás. 100 körül van a teló, egy szar kinai amoled 40ezer eredeti 100. 60 a felujitott.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
BabMester #4706 üzenetére
Nem akarok senkit bíztatni, hogy nyugodtan használja a telefont vízben. De tavaly én az X-et az olasz tengerben mártogattam és közben készítettem a vidókat / fotókat. Egyedül "annyi" volt a probléma, hogy nem tudtam tölteni kábelen keresztül egy fél óráig.
A jelenlegi 11 pro még nem járt vízben, de ha jövőre javul a vírus helyzet, biztosan készülnek vízben fotók.
-
N.otorious
senior tag
-
tboldi
nagyúr
válasz
BabMester #4508 üzenetére
Szerintem én vagyok itt az egyik legfiatalabb (95-ös évjárat), de simán ellennék a XS Maxszal is még pár évig, nem igazán mozgatnak meg az újabb modellek. Csak azért cseréltem le 11 Próra a 12-esek megjelenése előtt 3-4 héttel, mert azt hittem, elromlott, de végül is kiderült, hogy semmi baja, csak az iCloud mentésemmel volt valami bibi.
Mindegy, ha már így alakult, maradt a 11 Pro, a XS Maxot meg eladtam.szerk.: Watch-ból is egy Series 4-em van, eszem ágában sincs lecserélni 6-ra, MacBook Próm is 2017-es, nem a legújabb... De lehet, hogy én vagyok az egyetlen kivétel.
-
general
addikt
válasz
BabMester #4323 üzenetére
Sajnos nekem is elég egyedi lehet a fülképzésem
, régebben utáltam a fülbedugós füleseket, mert soha semmi nem maradt bent, az Airpods az első, ami tökéletes. Kicsit félek, hogy a gumiharangos verzió nem lesz ilyen jó. Sajnos nem lehet kipróbálni sehol. (tudtommal)
HoppMaster, dud998 Köszi a válaszokatl!
Ennyivel jobb a hangzás vagy a szigetelés, szűrés miatt szól jobban?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
BabMester #4044 üzenetére
tényleg érdekel mi vett le így a labadrol?
Rajzoljak róla folyamatábrát, vagy megpróbálod értelmezni, amit eddig írtam?
A lényeg, hogy a pro max egy ósdinak tűnik mellette, ami már xs max-ként is az volt tavaly.
Kápis? A dizájn nálam sokat számít és a kockásabb, szögletesebb formák mindig jobban tetszettek, ezért örülök, hogy a 12-vel kicsit kilépnek végre ebből a formából.
Ettől függetlenül a kijelzőt sem kell túlszaturáltam nézni, ahogy a samu azt alapból belövi, szépen be lehet kalibrálni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
BabMester #3837 üzenetére
Csak azért válaszolok neked, hogy ne írogass már olyanokat, ami egyáltalán nem fedi valóságot, de ha ez eddig nem tűnt fel, akkor valószínű ennek sem lesz értelme. Mi az a folyamatosan, mikor napokig nem is írok ide? Van amikor több napig még a fórumra sem lépek be. Hol tudod ezt igazolni? Nyilván sehogy.
És belinkeltem, hogy 1 év alatt 4-5 szor szóba hoztam, akkor az itt gond már?
Egyet tehetsz te is, átugrod, vagy olvasod a kritikát.
Visszaállítani nem fogom, mert már megtettem, nem javult meg, ez nem droid, ezt is leírtam.
Nem fogom eladni, használom arra, amire csak tudom, de autóba azt xs max-ot viszem, ezeket már sokszor leírtam, mégis 4-5 kritikán vagytok kiakadva. Neked a telefon az örömöd?
Na ne -
Thewent12
aktív tag
válasz
BabMester #3644 üzenetére
Nekem amit itthon vettem üvegek mind betörtek egy minimális eséstől is. A Nillkinnel kb 3-4-szer ejtettem le a telefont, semmi baja nem lett. Most is az van fent a telefonon, de szeretek egyet tartalékba tudni magamnál mindig.
+ olcsóbb és jobb minőség, ráadásul kb soha sem létszükséglet, hogy nagyon hamar itt legyen.
-
Fryskitt
addikt
válasz
BabMester #3644 üzenetére
Nillkint használok, sose volt más. És elvben Kínából jobbat kapsz olcsóbban, ez is ennyi. Meg amit itt 4e-ért adnak az kb ott egy dollár. Nem támogatom az ezer százalékos hasznot, sem a rabló ÁFA-t. Viszont a 3 hónapos szállítást kapják be. Úgy nem kell, akármilyen is. Álljak neki most karácsonyi fényeket venni? Röhej.
-
joey04
titán
válasz
BabMester #3564 üzenetére
Beállítás kérdése. Meg lehetne oldani, csak valamiért nem akarják. Nekem nem hiányzik, inkább a jó öreg értesítési led kéne, nekem az a mai napig jobban tetszik. A fontos alkalmazásokat külön színnel jelezte (régebbi drodion) a szoba végéből is láttam érdemes-e ránézni a telefonra.
-
Ck.
addikt
válasz
BabMester #3373 üzenetére
“a OneUi egyszerűen jobb mint az iOS, sokkal kényelmesebb, jobb használni”
Csak egy hirtelen példa ennek megcáfolására: gesztusvezérlés
- iOS: egy helyről húzod az alját és annak függvényében, hogy hol állítod meg az ujjad, tudsz alkalmazást váltani, kilépni vagy éppen előre és vissza lapozni.- oneUi: gesztus vezérlés bal alsó sarok, alul közép és jobb alsó sarok huzigálása, azaz alkalmazás váltás, kis méret és vissza lapozás. Sokkal de sokkal körülményesebb, pontatlanabb és egy nagyobb méretű kijelzőn fogás váltás nélkül vagy a telefon repül vagy az ínhüvely-gyulladás jön. Másfél év folyamatos Note és S9 Plus használat után is. Ezzel eszemben a Plusos szifikkel nincs ilyen probléma.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
BabMester #3387 üzenetére
Ha egy "sáomi" is már 400 ezren nyit, akkor az i12, szerintem 500 ezer alatt nem lesz, de én inkább 550 ezerre tippelem a legolcsóbbat. Vagyis 100 ezerrel többe, mint tavaly. Mármint a 64gb-t. Az 512gb meg 700-750 ezer is lehet akár. Jah és persze akkor ott a forint, aminek értéke, kb egyenlő a toalett papírral...(de ne legyen igazam)
-
Lazika
senior tag
válasz
BabMester #3373 üzenetére
"-jobban tartja az árát" Ez sajnos már nem annyira igaz, mint régen. Mióta tele van az apró is gariban cserélt telefonokkal, mert haveri alapon kicseréltetik és áron alul árulják. Azt vettem észre, hogy ha el akarsz adni valamit, akkor legtöbb esetben nyomott áron fog sikerülni a fentiek miatt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged