- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #4243 üzenetére
Hát egyáltalán nem, külalakra a 11 pro (max) egy xs (max) ugyanaz. Egy az egyben.
A 12-nél, ha nem is egetverő a változás, de legalább nem sütötték el újra a dizájnt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #4240 üzenetére
Karácsony előtt és BF lesz halál árbeesés szempontjából a mostani 11-es készülékeknek. De még így is jobban tartják az árukat, mint bármelyik flagship droid.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #4238 üzenetére
Nos, úgy beestek az árak, amire még soha nem volt példa. Kis túlzással, Kb filléres kategória lett az XS az ájfonok közt. Nem 200 alá, de jelentős volt.
Mindegy, én rögtön veszek egy 512-es 12 pro max-ot, mert ájfont csak egyszer lehet cserélni egy évben és ez most külalakra is nagyon bejön. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #4236 üzenetére
Ebben sem vagyok biztos már...
Láttad mi történt az XS és XS MAX mobilokkal?
Amik a mai napig a szeléslatú kamerát és a valamivel jobb aksi időm kívül még mindig egyenlőek a pro max-szal. Tudom, használom mind a kettőt. Ha nem fordítanám meg, azt sem tudnám melyik van a kezemben. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #4234 üzenetére
Dehogynem, amint kijön a 12, egy hónapon belül durván be fog esni az áruk, itt az aprón még előbb. Mindig ez van, volt és lesz is.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
N.YCityBoy #4213 üzenetére
Na igen, az üzemidő. Pro Max esetén kegyetlen. Főleg samsung után.
Este ~8 óta nyomkodtam, telepítettem az appjaimat, neteztem, spoti, lightroom, meg minden egyéb, és jelenleg 81%-on van. Beteg.
A Note9 szerintem lenne olyan 40-50%-on.
Na meg a hangja...nagyon durva. Mondjuk MacBook után gondolhattam volna. -
Serpiko
addikt
válasz
N.YCityBoy #4217 üzenetére
Szerintem aki részletre veszi annak függő. Nekem is így volt lejárt a hűség Kifizettem a telefont most már kérhetem a feloldását. Nyilván meg kell kérdezni az a biztos.
-
tboldi
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #4197 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest