- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
válasz
ittakary #2481 üzenetére
Azért gondolom, hogy egy idő után kijönnek a hardveres különbségek is az iPad 4 meg az Air között. Nem hiszem, hogy csak a vékonyításra le kéne szűkíteni a fejlődést (aztán lehet nincs igazam).
Más: néztem videókat ios 7.1 béta szoftverről és elkezdtem bizakodni, hogy eltűntetik végre a mikrolagokat, meg a Safari crasheket. Ha igazak a videók, akkor elég pöpec lesz.
-
johny.attila
csendes tag
válasz
ittakary #1544 üzenetére
Én a 32 gigásamat 152-ért vettem, bontatlanul, "sufni" gsm-től, igaz angol töltővel (adaptert adtak hozzá), de nagyon kellemes csalódás ért az üzlettel kapcsolatban, főleg úgy, hogy előtte végigjártam 5 másikat, ahol kibontják, és a töltőt meg a kábelt plusz 5-10 ezer forintért adják.... Ettől függetlenül csak azért vettem ott, mert apple, és tudom hogy működik a garanciáztatás (volt szerencsém megtapasztalni), más, "simán" bolti garanciás terméket azonban biztos nem vennék ilyen helyen. Szóval ha valaki apple cuccot tervez venni, nyugodtan tegye meg ilyen helyen (a megfelelő előzetes körültekintéssel, természetesen). A különbözetből, pedig remek kis kiegészítőket lehet a masinához vásárolni
-
Soulfly842
addikt
Hardveresen jóval erősebb és - szubjektív - szerintem százszor használhatóbb...
Én úgy vettem nulla forintért (utána sincs törlesztő), hogy van hozzá 30 GB LTE képes internetem és a két év hűség alatt kifizetek 126E-t a szolgáltatásért... Az úgy jó?
Hasonló nagyságú mobilinternettel sanszos, hogy soha nem tud majd egy szolgáltató ilyen kedvezményt biztosítani Mo-n...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
ittakary #219 üzenetére
Nem akartam azt sugallni, hogy személy szerint neked fáj. De elolvasva a kommenteket (a törölteket is), egyszerűen megint azt érzem, hogy az Apple fanok kicsit elvakultak és minden gondolkodás és jogalap nélkül simán elkezdenek olyan összeesküvés-elméleteket és vádakat kinyilatkoztatni ránk, amit nem csak hogy szar nekünk olvasni, mert köze nincs az igazsághoz, de saját magukról is kiállítanak bizonyítványt... Igen, igen, a Nokia fanboyok sem jobbak, de azok valahogy inkább csak simán hisztiznek és nem próbálnak meg mindenféle konteókat kitalálni...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
ittakary #217 üzenetére
Az inkriminált mondat a színhűségre vonatkozott. Felbontásban viszont egyértelműen az tekinthető csúcsnak.
Fél pontokat nem adunk, lehetne az Air 9,5-ös is, szerintem eléggé mindegy. Igazából azt nem értem, hogy miért okoz látható problémát / fájdalmat / szenvedést valakinek, hogy nem 10 pontot kap a kijelző, hanem 9-et. Ár/érték kapcsán pedig a Memopad 10FHD most talán az etalon a csúcstabok között. -
Plebi
senior tag
Igazából érthető lenne, de offline GPS-hez nem kell a hálózat, csak akkor, ha vodás (vagy T-s) igo-t akarsz letölteni rá, mert akkor ellenőrzi, hogy van-e benne sim, de ennek ellenére, ha szabadban kell rá net, akkor megosztom telefonról. Csakis iPad miatt nincs két net előfizetésem, a mostani kettesben is egy vitmaxos sim van, igo miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest