- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dyrg
aktív tag
válasz
Barcsik #18697 üzenetére
Ba'rcsik használnád a szerkesztés gombot...
Nekem is volt már, hogy elszállt a root jog, újra kellett raknom a rendszert... az sd mountolása nekem meg mindig nehézkes volt, 2.2.2 alatt simán ment, de 2.3.4 alatt mindig várni kell mire elsőre megtalálja a kártyát...
Na mind1, mert eladtam a telómat, így búcsúzom tőletek, megyek a 995ös topikba Qltsar mester után... -
eldrah
aktív tag
válasz
Barcsik #18683 üzenetére
en letoltottem ezt a modositott filet,bemasoltam a gyokerkonyvtar etc nevu mappaba de nem jelenik meg ott
olyan mintha nem engedne ott modositani..pedig ki tudtam torolni,masolni onnan az eredetit..de mar azt sem engedi visszatenni..ilyen volt valakinek? igaz meg csak root explorerrel probaltam,pc-n nem
-
szmarko
csendes tag
válasz
Barcsik #18210 üzenetére
köszi!
sajnos ezzel sem megy, egyszerűen a fastboot nem ismeri fel a telómat, ebben biztos vagyok, felraktam pedig a drivereket, meg elindítottam fastboot módban is, de akkor nem csinál semmit, nem ad fel lehetőséget h felrakjak drivert. feltettem az android sdk drivereit, a manager meg az OTU drivereket is de azzal is süket.. ha tudtok pls segítsetek!
-
qltsar
veterán
válasz
Barcsik #16231 üzenetére
Nem egészen teljes ROM, de nagyjából jól gondolod, azt nem kellene felrakni erre, viszont az elég jó hír, hogy újraforgatták a kernelt, legalább is azok alapján amit leírt Krisz. Ma biztos nem lesz már rá időm, de ha a hétvégém úgy engedi újrarakom OTU-val a rendszert a telefonon, és megnézem, hogy mi a helyzet
.
-
qltsar
veterán
válasz
Barcsik #16040 üzenetére
A telefonon semmit nem állítottam, de már sajna nem emlékszem, hogy mi volt Connectify-nál a beállítás, viszont azt tudom, hogy ott kellett trükköznöm a titkosítással, mert valamelyiknél ledobált engem is a hálózat, de végigpróbálgattam többet, és az egyikkel jó lett.
-
qltsar
veterán
válasz
Barcsik #16038 üzenetére
Tapasztalatból mondom, Connectify-al működnie kell. Mikor nagyritkán vidékre hazamegyek, akkor rákényszerülök, mert nincs (felesleges) WiFi-s router. Ezért szépen Laptop / Wifi modullal rendelkező Deskop segítségével szépen megosztom a netet Connectify-al, még a latency sem mondható nagynak, teljesen jól működik.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Barcsik #16035 üzenetére
Helló! Connectify nem megoldás számodra?
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Barcsik #15048 üzenetére
Semmivel sem tud többet, mint a gyári lejátszó. A kezelőfelület is "soványabb" és hozzáférést kért a Google fiókjaimhoz, csak azt nem tudom, hogy egy mp3 lejátszónak mi szüksége van fiókok hozzáférhetőségére. Én nem ajánlom ennek a telepítését. le is szedtem. Még jó, hogy a hozzáférést blokkolta a vírusirtó és megvárta még megnézem a kérelmet.
-
Aucor
senior tag
válasz
Barcsik #11186 üzenetére
Az a gond, hogy a bootloader verzió más, így a 2.2 nem kompatibilis a 2.3-al, ezért nem kellett volna relraknod, hanem utána kellett volna olvasnod...
Amúgy OTU lenne a legjobb, de nem tudom így el tudod-e indítani...
Egyébként nem tudna valaki adni stock 2.3.4 custpack.img, system.img , boot.img-t?
(#11189) milangfx: Én írtam, válaszoltak is... (Egy hét múlva -.-), elnézést kértek a kellemetlenségért és belinkelték a 2.2 forrást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest