- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
nonolada1 #18774 üzenetére
A legújabb v5h6-os firmware magában is jó, de ha rootolás után felrakod a newkernel2-t, és smartassv2-re állítod a processzort akkor már érezhető javulást fogsz tapasztalni. Nem értem ezt a csengőhang problémát miért jelentkezik nálad, de ahogy magamat idézzem: "Ahány vantacs, annyi hiba lehetőség. Ami nálad működik, nálam biztos hogy nem, és fordítva."
-
kínába
csendes tag
válasz
nonolada1 #17313 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Végtelenül egyszerű lény vagyok, és abból is a maradibb. Vettem az elhunyt és meggyászolt Nokia c3-00-ás telefonom után egy vántáccsot, mert a matolcsy adót viberrel akartam megoldani. Az meg ugye csak androiddal megy.
Még alig van csórikám 2 hónapos, máris szervizben van.
A felvett problémák:
-a készülék gyakran nem érez hálózatoz, lefagy, kikapcsol, időnként hang nélkül újraindul.
-az akkumulátor normál használat mellett 5-8 órát bír.
-a kijelző a silány műanyag miatt még tokban is karcolódik.
-bal alsó led gyakran nem világít.Drága telemax visszaküldte a telót, miszerint az akksi jó, a telefon ki és bekapcsol, tehát a töltés jó.
Oszt kb ennyi. Írt még mellé egy regényt, kiszedve a használati útmutatóból, miszerint a háttérben futó alkalmazások lassítják be, azokat kapcsoljam ki. De hogy mitől fagy ki azt nem is nézték. /WTF???/
Nem vettem át a készüléket, és a következő üzenettel küldtem vissza.
:Ügyfél kéri, hogy töröljenek minden programot/ facebook, youtube, office stb../ kivéve az operációs rendszert. Minden olyan alkalmazás legyen törölve, ami lassítja a telefont, mert ügyfél ezt garanciavesztés miatt nem teheti meg.Tele van a púpom ezzel a fészbúkozással, meg mobilon netezéssel.
Flottacsomagom van, semmilyen net ,de még 3G-m sincsen, csak fix havi 2500 forintom, amivel telefonálni és sms-t küldeni lehet.
A barátaimmal fizikálisan tartom a kapcsolatot, nem közösségi oldalakon.
30 éves vagyok, még legyőzöm a távolságokat.
Hiába próbáltam kikapcsolni a háttéralkalmazásokat, az első frissítésnél fellépve a wifire azonnal bekapcsolja őket újra.
HA ezeket nem törlik ki, megint nem veszem át!!! -
rbence
senior tag
válasz
nonolada1 #13962 üzenetére
Igen,pedig kb az akksi volt a fő szempont,hogy lecseréljem a kiöregedett 3GS-emet,mert annyi lett volna benne majdnem az akksicsere,mint ez a telefon
Hetente másik rom tesztelés céljából,nekem spec. nem az a célom,hogy egy hétig menjen töltő nélkül,hanem 8-10 órát,de azt folyamatos nyúzással -
steveboy86
tag
-
w.miki
veterán
válasz
nonolada1 #13952 üzenetére
nekem egy voda 858-am van, keveset használom, és úgy is 1 nap
de ott is van, aki szerencsés és 2-3 napig elmegy neki, "ugyanazokkal" a beállításokkal
jó lenne egy olcsó előlapi kamerás, ami tovább bírja... -
jopont
senior tag
válasz
nonolada1 #9232 üzenetére
Ez egy program, amit először letöltés után fel kell telepíteni a számítógépre. Aztán rádugod a telefont USB-n keresztül. Egy két dolgot felismer a gép, aztán kiírja hogy sikeresen települt. Ekkor elindítod az One Touch Upgrade programot és ha minden jól megy, 20 perctől akár egy-két óra alatt felteszi neked a 2.3.4-et. A telefonról minden elveszlik, igen
Menteni csak a névjegyzéket érdemes, más nem nagyon állítható vissza.
Foose
Nem lehet, hogy éjszaka valamiért csinált egy restartot neked a telefon? Csak egy ötlet. -
Fenton
tag
válasz
nonolada1 #9223 üzenetére
A Progi amivel frissíteni kell, csak úgy működik.
Azaz gépre tölti le aztán onnan rakja fel telefonra.
Beelőztek
De nagyon komoly progi. Nekem most sok próbálkozás után elindult, és azzal a lendülettel meg is állt.
Eddig csak 4 file-t szedett le 256kb-ot.
Most 2.3Mb-ot szedett le 20 perc alatt. -
0xmilan
addikt
válasz
nonolada1 #7082 üzenetére
Van, vagyis csak volt(de csak Orosz-, meg Horvátországban, elvileg Franciao.-ban is), mert tele volt bugokkal, azóta újra 2.2-t rak fel az upgrader az említett helyeken is. aszem. Reméljük jön egy hivatalos, stabil 2.3 lehetőleg kernel forráskóddal együtt.
@kj0 fastbootos telepítésről nem írnál egy agybarágos leírást? szerintem sokan megköszönnénk...
-
nonolada1
senior tag
-
Krisz79
őstag
válasz
nonolada1 #5059 üzenetére
Az jó.
Akkor az Enyémen sztem nincs.
Neked gyárilag rajta volt?
Nekem is van valami kivágás forma. De az sztem az üveg lehet.
Vagy rátették telibe a kamerára?
Hmmm.
Érdekes.Ui.:
a Home gomb körül úgy tünik talán,hogy lehet rajta.
Nem nagyon szeretném vakargatni.
Ott kicsit másabb ivet látok. -
Dyrg
aktív tag
válasz
nonolada1 #4830 üzenetére
Szia!
Az azért lehet, mert az SD-kártyán lévő adatok betöltése eltart egy kis ideig... mivel az sd kártyára raktad a programokat, és a csengőhangokat is ott tárolod. Viszont érdekes, ha az sd kártya második partíciójára linkeled a programokat akkor egyből látja és használható... -
bostone
addikt
-
loosht
senior tag
válasz
nonolada1 #4361 üzenetére
Instinctiv. Nem olyan jó, mint a PowerAmp, de ingyen van és van benne equalizer.
-
-
vénsáska
csendes tag
válasz
nonolada1 #3893 üzenetére
Pont ez a bajom, hogy nekem az első okos telóm lenne és igazából egyiket sem ismerem. SE telóm már volt valamikor régen azzal nem volt bajom. Az árakban nincs lényeges különbség, legalábbis a telenornál előfizetéssel. Valahogy OT 990 felé húz a szívem, csak nem tudom mennyire lehet benne megbízni. ?? Még kb 2h-m van hogy döntsek de leginkább a falba verném a fejem, annyira döntésképtelen vagyok.
-
0xmilan
addikt
válasz
nonolada1 #3687 üzenetére
Ma elég érdekes dolog történt az akksival...Estére nem raktam töltőre, reggeltől 52%-on volt kb fél2-ig, pedig wifizte,m stb. és nem merült semmit, akkor feljöttem ide és mikor bezártam az opera minit hirtelen leugrott 30%-ra, most kb 0,5-1 órával később visszaugrott 46%-ra.
Volt már ilyen valakinek, hogy "áram indukálódott" az akksiban töltés nélkül, vagy toljak egy battery calibrationt? -
Dyrg
aktív tag
-
válasz
nonolada1 #3501 üzenetére
Általában aki az ajtónál fogad, az a hostess.
Ő igazít útba, hogy hova húzz sorszámot, kérsz-e árlistát, stb.
Azért van, hogy gyorsítsa és egyszerűbbé tegye az eladást.Az más dolog, hogy rájöttetek, hogy ehhez nem ért, ezen meg Ő - elég elítélhető módon - felkapja a vizet. Más fegyvere ilyenkor nincs
Van ilyen bóniem
Felkészülten kell odamenni, mert ilyen világot élünk.
-
mjocika
aktív tag
válasz
nonolada1 #3451 üzenetére
Próbáld ki a QQplayert [link], s el fogsz felejteni minden ilyen gondot. A Moboplayerrel nekem is volt ilyen gondom, de miután váltottam, simán visz minden filmet, avit, mkv-t, flv... stb..
A másik felvetésedre meg az a válasz, hogy a szolgáltatás előfizetés függő, ez 100%, nincs a telefonnal összefüggésben. Tehát ha előfizetsz arra a SIM-re a Telenornál, hogy az elmulasztott hívásokra figyelmeztessen ha ismét elérhető vagy, akkor természetesen az OT990 is ki fogja jelezni.
-
korcsi
veterán
válasz
nonolada1 #3356 üzenetére
Nah én is megvettem ezt a készüléket, szép kivitel, első droidosként erősen szokni kell még, de bejövős, gyors, könnyen kezelhető.
Zenelejátszásra meg telefonálni használnám egyenlőre, egy Apple in ear fülest használok, a legalacsonyabb hangerőfokozaton is hangos, de van sajna alapzaja (súg) a telefon, leállítom a zenét és pár másodperc múlva abba marad, a hangja nem az igazi ilyen felhasználásra, de holnap ha minden igaz jön a Jabra Clipper majd megírom, azzal hogy muzsikál.Kérdés:
Megvolt már, de most nem találom, hogy aksi töltöttséget hol lehet meglesni?(nem röhög)
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
válasz
nonolada1 #3294 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy nagyon nyomják, hogy a 600Mhz már semmire sem elég.
Mire nem elég ??
Lehet hogy FullHD-ban nem fog tudni lejátszani, de szerintem a mai világban ez bőven elég.
Gondoljatok bele, hogy régen amikor még mondjuk PIII -Celeronos korszak volt, akkor hogy
örültek volna neki, hogy a kezükben tarthatnak egy ilyet.
Én az összerakásán csodálkozom. Egyben van.
Nekem a Neo-m már picit nyekereg. Akkor még nem beszéltünk a Defyről, merthogy az se
szent állat. Jó szar rajta a droid. Galaxy S meg a csúszós ujjlenyomatos hátával.
Egyszóval na ! Ez jó kis telefon.
Ennyit elb.szok egy jól átmulatott este alatt is -
matepalfi
aktív tag
válasz
nonolada1 #3281 üzenetére
Én most a samsungot 19ért tudom megvenni az alcatelt meg 16-ért szóval sok különbség nincs, de marad a samsung mert talán abban jobban megbízok. Még a boltban is mikor kérdeztem az eladót, azt mondta, hogy inkább a samsungot vegyem meg majd, mert az szerintük is jobb
-
mjocika
aktív tag
válasz
nonolada1 #2500 üzenetére
No most volt egy köröm.
A tapasztalatom a következő (az újabbik build van a telón):
- Wazze tiszta terepen, 3g mellett kb. 15-20 mp alatt talált jelet, gyors az app, nem szaggat, de a funkció része mint írtam eléggé hiányos, főleg kisebb településeken.
- IGO elég sokáig kapirgált a GPS jelre várva, kb. 4-5 percet, bekapcsolt 3G mellett. Viszont utána stabilan fogta a jelet, elég szépen mutatta az utat. A hazanavigálásnál, pedig tettem 1-2 általa be nem tervezett kitérőt, 8 egész métert tévedett
- A Sygic Aurát most még nem teszteltem, erre már nem volt időm, majd este vagy holnap azt is megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest