Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barchee #20245 üzenetére
Szia!
ICS, erre már nem lesz, még főzött sem.
- Qltsar úttörőként főzött hozzá ROM-ot. QME néven, amiből a 2.0 verzió volt a legutolsó. Itt találsz bővebb infót: Qltsar blog Ez a gyári 2.3-on alapszik, és ezt tuningolja.- gulyuk orosz fejlesztő meg elkészítette hozzá a CM7-et. Ewra blog Ezt még csak próbálgatjuk, mert most jött ki a végleges verzióval.
Qltsar ROM-ja szerintem atom stabil, mert az 1.9-et fél évig használtam és probléma nem volt. Qltsar azóta boldog OT-995 tulajdonos, gulyuk meg ezzel a CM7-tel itt megállt. Tehát vagy Qltsar 2.0, vagy gulyuk féle CM7.
-
ghiottone
nagyúr
-
Lasy
veterán
válasz
Barchee #18580 üzenetére
igen nagyon komplikált, de próbáld ki...
boot.img szerkesztése -
Lasy
veterán
válasz
Barchee #18566 üzenetére
a boot logot, amiben az van, hogy rooted?
azt ki lehet ha szerkeszted a boot.img fájlt.
kicsit komplikált, de nem megoldhatatlan.andaxin76
jobb fölöl látsz egy olyat hogy gyors keresés
na az a kereső itt a topicon belül.
pl beírod, hogy newker és minden egyes hozzászólást kidob amiben benne van ez.
ezért kereső. megkeresi azt amit keresel. -
-
quasimidi
aktív tag
-
-
Lasy
veterán
válasz
Barchee #18371 üzenetére
nem a letöltés egybős SD-re megy.
egy APK max 40mega a többi a data a játéknak.
azt a megfelelő helyre kell teni az SD-n és nem fogja letölteni.
leginkább repülőgépes módban érdemes az ilyettelepíteni, mert akkor tuti nem akar addig felmenni a netre.az APK telepítése SD-re meg simán app2sd root.
vagy move2sd enabler.
esetleg még lehet link2sd is.
mind ingyenes.
persz jó ha van a memkarin egy 512-es ext2 partició is. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Barchee #18360 üzenetére
system/frameworkbe bemásolod az alábbi [zip tartalmát] root explorer-el, felülírod így az ott lévő android.polic.jar fájlt (én a romban tettem meg ugyanezt felrakása előtt, de így is működik) - előtte a biztonság kedvért recoveryből backupot készítesz - majd telefont újraindítod.
A crt animációt nem tudom, nekem nem jött be. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Barchee #18346 üzenetére
A Beállításoknál a nyelvet átállítottad magyarra, és utána újraindítod. Nálam is ezt csinálta, de miután a rendszer újratölti magát, akkor már "szinte" teljesen magyar lesz.
Ugye az iestuardo féle ICS témából a stock verziót raktad fel? Marinával csak az megy.
megelőztek,lassan gépelek
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Barchee #18340 üzenetére
1. letölöd és rámásolod az SD kártyád gyökér könyvtárába.
2. belépsz a recovery-be
3. install zip from sd-card menű pontot kiválasztod
4. betallózod a newker.zip-et
5. Nyomsz egy "Yes"-tElkészülte után finoman kiválasztod a reboot system parancsot, miután nyomtál egy visszanyílt és a cwm főmenüjével találod szembe magad.
A biztonság kedvéért készíthetsz egy backup-ot a felrakás előtt, nehogy gond legyen.
Nálam most a newker2 van fent tegnap este óta, és ezzel most teljesen jól működik a wifi. - Igaz, hogy előtte nem volt fent a newker1, hanem rögtön egy újratelepítés (kipróbáltam 3xorra is a v5H6-mod-ot, de totális kapufa) után raktam fel elsőként és szépen muzsikál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest