- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Cypher7 #18521 üzenetére
App2Sd-vel próbálkozz, mert ahoz nem kell root. Ami hathatósabb lenne az a Link2SD, de ahhoz kell root. Rootoláshoz. A telefon összes driverét is fel kell rakni: One Touch Upgrader-ben benne van - ez kell a fastboot módhoz, ami a linkelt leírásba is szerepel.
-
jopont
senior tag
válasz
Cypher7 #12798 üzenetére
Szerintem ahogy a flasht nem támogatja ez a processor, úgy a skypet se. De lehet, tévedek.
kj0, ebben neked adok igazat! Néha én is megkapom a magamét qltsartól, de az mindig azért van, mert valami orbitális hülyeséget mondok, csinálokHa senki nem kritizálna, akkor nem tanulnék a hibáimból
Persze szerintem soha sem állította magáról, hogy ő mindent tud, csak azzal kezdett, hogy tanulásként akar foglalkozni ezzel a viszonylag olcsó telefonnal. Persze az más kérdés, hogy én fényévekre vagyok ahhoz, hogy megértsem, mi hogy működik ezen az Androidon
Ezért is örülök annak, hogy valaki tesz ezért a telefonért valamit és azt meg is osztja. Istvántól még nem sok megosztott romot kaptunk!
-
Cypher7
tag
válasz
Cypher7 #12773 üzenetére
Még annyi az előző dologhoz, hogy még az itt korábban linkelt Skype verzióval sem akar működni a videó chat. Ráadásul még a beállítások között sem találtam azt meg ahol ki lehet választani az előlapi kamerát. Érdekes, na mind1 látom ebben a témában nem jártas senki...
Azért ha valaki tud köszi a segítséget!
Üdv!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest