- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari915
tag
Én most a Market-en az Android Assistant-ot találtam azt tesztelem, eddig úgy tünik jó.
Nagyon sok funkcióval bír:
Grafikusan jelzi a CPU, a RAM használatot, mutatja a futó programokat hasonló, mint az SG Mini-n (le is lehet közvetlen állítani. az app-okat.)
Van benne Cache cleaner, startup meneger, App 2 SD, ... és még egy csomó minden, illetve közvetlen beállítás elérések.
Free, és nem kell Root sem hozzá.
Próbáljátok ki. -
cefre00
tag
Ha jól értelmeztem nem az Alcatel telefonok ellen emeltél hangot, hanem a beidegződést hoztad fel, ami manapság jellemző. Bármennyire is rossz ezt olvasni, hallani, mert nekem kedves emlékeim vannak Alcatel készülékekkel, manapság az átlag magyarnak legyen Nokia, mert minden más fos...
Ennek van alapja.
-
O_L_I
őstag
Én nem vagyok biztos, hogy máshol is meglenne ez a beidegződés.
Sztem tőlünk nyugatabbra tudják az emberek a helyükön kezelni a dolgokat és most is mint mindig nem a magyar a piac a mérvadó.
Konkrétan bennem sincs ilyen beidegződés. Már rég beláttam hogy nincsenek csodák minden annyiba kerül mint amennyit ér.
Persze a márkának van felára az nem vitatom de azt nem várom el hogy 30-ért adjanak egy olyan telefont amit a Samsung 60-ért ad.
Amúgy nekem voltak Alcatel telefonjaim régen. 312, 535, 715 stb és pl az 535 meg 715 nagyon korrekt telefonok voltak a maguk idejében nem csak az áruk miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest