- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
kokeny20 #19431 üzenetére
Jah, hát ez az OTU egy hulladék. Húgomét már nem is azzal frissítettem, hanem wififel FOTA.
Te is megpróbálhatnád, ha Wi-Fi közelben vagy, mert ez lenne a legegyszerűbb. Beáll. -> A telefonról -> Hálózati frissítés.@(#19434) Custom ROM-mal már nem ilyen rossz a helyzet...
-
kovzola
tag
válasz
kokeny20 #19431 üzenetére
Amúgy, most így utólag belegondolva,(root, stb,) nem frissítenék GB-re, lehet, hogy én vagyok vak, de nem sok dolog változott, kicsit gyorsabb kikapcsolás, usb kikapcs után gyorsabban ismeri fel az sd-t, de pl.: az akksi kevesebbet bírja. 2.2-vel 4-5 nap volt, 2.3-mal ha egyáltalán nem használom 2 nap. Úgyhogy... hát mindenki ahogy gondolja.
-
Aucor
senior tag
válasz
kokeny20 #19428 üzenetére
Először is szükséged lesz egy android sdk-ra, vagy egy régebbi ROM telepítőre, pl a minimal edition 1.0 telepítője is jó. Ha a ME telepítőt használod, akkor bekell raknod majd a fájlokat emellé.
CWM telepítés: a recovery image fájl mellé csinálsz egy .txt fájlt. Ebbe írd ezt:
adb reboot
fastboot flash recovery recoveryfájlodneve.img
fastboot rebootElmented, átnevezed valami.bat -re. Ezt lefuttatod és kész vagy.
De. Ettől még nem tudsz felrakni 2.3.4 romot, ugyanis a bootloader nem eszi meg. Ahhoz vagy One Touch Upgrade, vagy Wifin keresztül frissítesz. Wifi frissítés menete: Beállításokban az utolsó vagy utolsó előtti menü, ott pedig a frissítés keresése.
(#19426) kovzola: Mi van most a telódon?
-
kokeny20
csendes tag
válasz
kokeny20 #19427 üzenetére
Bocsánat! Nem arra van szükségem hanem a ClockworkMod Recovery-e 2.2.2-re.
A 2.3.4 Minimal leírása alapján megcsináltam a műveletet de most látom hogy a A ROM sikeres feltelepítésének az előfeltétele, hogy a készülék One Touch Upgrade szotverrel már frissítve van hivatalos Android Gingerbread 2.3.4-es rendszerre!
tehát ez nem megy..
hogyan tudom feltelepíteni rá a ClockworkMod Recovery-t ez lenne itt a kérdés! köszönöm szépen a választ előre is!
-
ghiottone
nagyúr
válasz
kokeny20 #19078 üzenetére
Nem tudom, hogy írták-e már, mert pár napja nem jártam itt, de downgrade-t próbáltál már? Bootloop lett nálad, mert nekiálltál a 2.2-es gyárira felrakni egy 2.3-as rendszert.
Letöltöd innen a [downgrade-t], kicsomagolod a tartalmát bárhova a számítógépeden.1. Kapcsold ki a telót teljesen.
2. Egyszerre nyomd le a hangerő le + bal alsó kapacitív "gomb"(menű) + bekapcsológombot. minimum 8-10 másodpercig.
3. Ha jól csináltad, akkor a telefon rezzen egyet és világítanak a billenttyűk, de nem jelenik meg semmi. Most rádugod a gépre. Elvileg még telepít egy szoftvert.4.
4. Megkeresed a kicsomagolt mappát és indítod az install-al.
5. Végigmegy a folyamat, és addig nem nyúlsz a telefonhoz, amíg azon az akkumulátor töltés nem jelenik meg. Ha megjelent, akkor lehúzhatod és bekapcsolod, újra van egy 2.2-es r verziód.Ha müködik, akkor remek, és nem ugrasz neki újra a 2.3-nak addig, amíg OTU-val nem fríssíteted a telót 2.3.4-re.
Remélem menni fog.
-
Elliotdr
tag
válasz
kokeny20 #19076 üzenetére
Szia.
Telefonod ból vedd ki az akut.
Várj 10 s, majd tedd vissza.
Nyomd egyszerre a hangle és bekapcs gombot kb 10 s - ig.
Ne ijedj meg a kijelző sötét marad.
Majd csatlakoztasd a pc hez.
OTU igy engedd rá, majd várj türelmesen. / 15 perc de akár 2 óra /
Teló elindul magától. Kb 5 perc az indítási folyamat. -
imi0424
senior tag
válasz
kokeny20 #19045 üzenetére
az a gond, hogy nem 2.2 re lett tervezve.
One Touch Upgrade el ujra kell raknod...
telepíted az appot aksi ki, home gomb nyomva tart, ugy râdugod a gépre, visszateszed az aksit, elindítod az appot, ott kiválasztod a telefont stb..
(ha nem tudod honnan töltsd le, akkot google: one touch ugrade ot-990
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged