- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
josik
aktív tag
-
eldrah
aktív tag
válasz
sinyster #21001 üzenetére
Udv! Én ugyan már a tesoját a 995-ot nyuzom, de még mindog.megvan és szeretem a 990-est..Sok romot kiprobáltam,sokféle takarékossági modot(fényero le,2g csak,stb) de én bármit csináltam napi kétszer toltottem a telot...dél korulre mindig lemerult,ha nem nyultam hozzá akkor kibirt 15h-t egyszer. szoval sajnos nekem.ennyit tudott..A romot én is inkább az 1.9-et ajánlom newker2-vel,stabil,gyors és nem voltak vele gondjaim...itt egybegyurva is.megtalálod vmelyik hsz-ben...
-
vigyori78
őstag
válasz
sinyster #19993 üzenetére
QME 2.0-ás ROM-nál miért használod a repülő módot? Mert ha csak azért hogy ne merüljön az aksi akkor felesleges.
QME ICS Lite-rom ugyan olyan jó mint a QME 2.0-ás rom nem találtam hibát benne csak ugyan ezt a repülő módot,itt is előjön sőt ha több program is indul boot-nál /setcpu,link2sd../ akkor gyorsan kell a pin kódot megadni az elején mert különben eltűnik és utána nem dobja be még egyszer,hogy add meg a pint és így nem regisztrálja a sim-et a hálózaton.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
sinyster #17101 üzenetére
kalibráltam az itt leírtak alapján. battery.stat-ot töröltem és egyszer teljesen le is merítettem úgy, hogy be se kapcsoljon. Attól, hogy egyszer totál le lesz merítve, nem tesz semmilyen kárt az akkuban, mert az védő mechanizmus és a beépített elektronika megvédi az akkumulátort.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
sinyster #17096 üzenetére
Nem csak a romon múlik, az akkuidő. Ha nem használsz cpu szabályzó programot és a megfelelő beállításokat nem végzed el, akkor a legjobb rommal is lemerül 1 nap alatt.
De ebben a fórumban már többször ki lett tárgyalva, hogy mit hogyan kell.
Olvass vissza és használd fent a jobb sarokban a keresőt.
És milyen gyári rom van rajta? 2.2 vagy 2.3? mert a gyári 2.3 például használhatatlan. -
0xmilan
addikt
válasz
sinyster #14260 üzenetére
Próbáld megkérdezni az Android appz topikban, mert ez nem kapcsolódik szorosan a telefonhoz.
Nem használtam még ilyen programot, de lehet, hogy a gyári híváskezelő alapértelmezettségét meg kell szüntetni, aztán kiválasztani a letöltöttet..stb. Szerintem nem aktiválja magától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Yettel topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Konteó topic
- EAFC 25
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged