- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
válasz
bacsa81 #1696 üzenetére
Köszi! Ki fogom próbálni!
A wifi-je szerintem átlagos, sokkal inkább az a lényeg, hogy az adó tudjon 2 vasbeton falon keresztül átmenni...
MINDENKINEK AKI ROOT-OLTA A TELÓT!
Én egy hét alatt csináltam vele galibát, újraindult és a végén már a fizikai gombok se mentek rajta (ahogy elszundított a kép, már nem tudtam a bekapcs gombbal visszahozni, csak, ha rádugtam az usb-t vagy felhívtam magam...)
Mindenképp telepítsétek fel a Recovery Managert!, aztán másoljátok az SD kártyára ezt az img filét!
Amikor elindítod a recovery managert a harmadik fülön, az elsőnél válaszd ki ezt az img filét.
Ha bármi bajod történne később, pl: úgy elcseszed a telót, hogy el se indul, akkor ezzel már van esélyed egy új rom-ot feltelepíteni, ha nem csináltál teljes mentést..., amúgy majd a főzött rom-okat, frissítéseket is talán így lehet telepíteni. De arról majd később... -
zedok
őstag
válasz
bacsa81 #1160 üzenetére
Halihó!
xda developers oldalán található superoneclick root linux alatt
Illetve ha ott megakad h waiting for device, volt szó róla, hogy az USB debugging (hibakeresés) ki kell kapcsolni majd vissza stb. De mint mondtam érdemes elolvasni az 1# hszt
Kari915: Igen már lassan nem ártana. Főleg, hogy most már sikerült a root is, és lehet vandálkodni
(csak finoman)
Bár a megoldás a jó driverek nélkül előbb nem akart menni, szóval runtime@xda-nak köszönhető a jó driverpack
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest