- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lacix76
őstag
válasz
tomesto #15624 üzenetére
Ma elküldtem a szervízbe takarítsák ki ők,én nem merem szétszedni.
Ja még az első hangszóróm is elkezdett recsegni,úgyhogy elmondtam az összes hibát és rendbevágják,remélem.
Ezzel a hangszóró hibával más még nem találkozott még mert én már most másodszor küldöm emiatt szervízbe.Gyanítom,hogy elsőre nem cserélték. -
Szokenesz
senior tag
válasz
tomesto #15508 üzenetére
Na tuti nem fogom kibírni, hogy megint ne szórakozzak el vele.
Egyébként mért kellett levenni a max CPU órajelet 787-re? Mért nem lehet benne hagyni a 806 vagy akár a 825-öt, de az alapot levenni 768-ra és mindenki oda húzza, ameddig az övé bírja?
..bocsi az okoskodásért, tuti oka van, csak érdekel.
-
pity02
tag
-
qltsar
veterán
válasz
tomesto #15329 üzenetére
hm...ez érdekes, más is tapasztalt hasonlót?
épp gulyukkal beszélek, nemsokára jön az új ROM-ja, csak épp lelassítottam a partíciókiosztásos megoldásommal
@Dyrg: gulyukkal nemrég beszéltük a teszteredményeket, 825MHz-en volt, performance módban, GPS, HSDPA, WiFi + egy klasszik terhelési megoldás, Angry Birds (az első), és egy szép rázós pálya, és nem indult újra...amit nem értek meg
Anno a Bladem 768MHz-nél már restartolt, haverom LG Optimus One-ja 749MHz-en is...érthetetlen.
-
steveboy86
tag
válasz
tomesto #14054 üzenetére
Eddig mindig csináltam egy restartot, úgy is lemerült mindig reggelre...
Most igaz elmaradt az újraindítás tegnap este közvetlenül lefekvés előtt, reggelre merült is vagy 25%-ot... Pedig elvileg nem volt beragadva semmi, töltés közben még volt egy újraindítás is, aztán csak egy hívásom volt még, más programot nem nagyon indítottam el.
Úgy látszik nálam elmarad az álom, hogy bírja az aksi legalább 2 napig. Majd ma még kipróbálom úgy mint régen, hogy közvetlenül előtte nyomok egy restartot, több ötletem nincs.
Azért nem értem, mert napközben sokkal kevésbé merül, pedig akkor sem indítgatom újra és használom elég aktívan... -
-
lacix76
őstag
-
-
qltsar
veterán
válasz
tomesto #11662 üzenetére
kereső használata nálad is erősen ajánlott, többször leírtuk itt is, hogy hogy kell regisztrálni
/ennél jobban privátban sem fogom / tudom leírni/ nem igaz, hogy képtelenek vagytok használni a keresőt
pedig általában viszonylag jól működik /
most vegyük a te esetedet példának. beírod gyors keresésbe, hogy 4pda, előhozza neked az összes olyan kommentet ahol beszéltünk róla, nem csak én írtam, hogy hogy kell regisztrálni, egy kattintás, 4 karakter és egy enter lenyomása mindez.
-
qltsar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged