- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Tomaaasz #19285 üzenetére
Na sikerült... kernelt cseréltem, és működik is.
Vettem egy ilyet. Nagyon pöpec. Be lehet állítani, hogy csak a zene menjen rajta. Így bringázás közbe nem kell szenvednem a megáll, füles kihúz, beszél, füles visszadug kombóval.
Csak kiveszem a zsebemből felvesz, letesz, és szól a zene tovább. -
Aucor
senior tag
válasz
Tomaaasz #19196 üzenetére
A megoldás a kitchen. De előre szólok, elég gagyi hatást kelt így. Csak a launcherben átlátszó, máshol nem. Meg amikor lehúzom is elég gagyi. De launcherben nagyon szépen néz ki. Arra figyelj, hogy LauncherPro, GO launcher nem szereti. ADW is csak akkor, ha a háttérkép hacket kikapcsolod. Xperia S launcher az szereti
Kitchen settings fájl: [link]
A settings.uot fájlt a file upload résznél az upload settingshez töltsd fel. -
0xmilan
addikt
válasz
Tomaaasz #19171 üzenetére
Arra jutottam, hogy ha csak a framework-res.apk-t töltöm föl, akkor ugye azt módosítja és ha ezt flashelem, akkor bootloop lesz a vége.
Ha a SystemUI-t is feltöltöm, akkor viszont csak azt módosítja, a framework-öt nem. Ha a módosított SystemUI-t másolom vissza, akkor bebootol, de nincs statusbarom... -
loosht
senior tag
válasz
Tomaaasz #19133 üzenetére
Feltételezem 2.3-mal próbálod...Be kell pipálni a kitchenben, hogy "Enable transparency in status bar" és a topbaron ki kell választani a hátteret, megadni a színkódot és annak áttetszőségét. Működnie kell! a SystemUI. apk helye változó, romtól függ. A lényeg, hogy ne a symlinket töltsd fel.
(#19139) xAlten: Ha a libm.so-t átteszed a cm7-ből a v5h6-ba, az is meglódul és nem lesz alázás.
-
Lordus
senior tag
válasz
Tomaaasz #19105 üzenetére
Asszony telefonja csodákra képes! Igaz, hogy alig használja, DE most 168 órát ment!!! (még picit bírta volna valszeg, de ekkor már töltőre dugta) nappal 2g, éjszaka repülő üzemmód. Napi max 10 perc beszélgetés, 5 perc játék.
de az a 168 óra azért így is komoly!!!
utolsó előtti gyári 2.2.2 van rajta (amelyiknél a mac cím azonos), és rootolva van. Ennyi.
Bárcsak én is egy ilyet fogtam volna ki
-
istvan47
senior tag
válasz
Tomaaasz #16543 üzenetére
Kicsit más ez a telo
nem ilyen egyszerű nekem elhiheted
Pár kép a mostani kinézetröl
-
Jester
aktív tag
válasz
Tomaaasz #13973 üzenetére
Ha nincs feltéve, akkor felteszem nem stock rom van fent a telefonodon.
A fenti bejegyzésemet a stock 2.3.4-re vonatkozva írtam, nem próbáltam másikat ki.A CPU Spy segítségével ellenőrizheted te is, vajon valóban a fenti jelendég keseríti meg a Te napjaidat is, csak más alkalmazás által.
A bűnös későbbi kideítéséhez segítséget nyújt a BetterBatteryStats program Partial Wakelock listája.
Érdemes először ellenőrizni, hogy valóban a fenti depp sleep mód hiánya jelenség a probléma nálad is.
-
agabe
addikt
válasz
Tomaaasz #9970 üzenetére
kene egy jo cm7 alap, es tuti lenne itthon aki meg tudna tovabb turbozni...kar, hogy nem olyan egyszeru mint laikuskent gondolnam, hogy a blade romjat atportolva erre oromkodhetnenk.
direkt nem magasabb kategoriaju telokhoz merem, mert a blade (ugyan kijelzoben nem kicsit jobb) ugyanez...nem hiaba lett kedvelt.
azt viszont meg kell emliteni, hogy kulso hangszoroban az ot-990 -es viszi a palmat. Magasabb kategoria sem szol igy -
vigyori78
őstag
válasz
Tomaaasz #9109 üzenetére
Szerintem ne görcsöljetek vele mert úgyse fog menni.
Én tegnap délután lefrissítettem minden gond nélkül kb 20 perc alatt.
Ma kipróbáltam de csak 20%.-ig megy utána megáll.
Tegnap sok ezer fájlt töltött le az amazon szerveréről ma meg csak 4.-et
Az ,hogy átmásolod amit másnak letöltött az nem biztos ,hogy jó és működik is.Danesz94:
Beállítások-Vezeték nélküli kapcsolatok-Mobilhálózatok-Hálózat üzemmódja-Itt van,hogy Csak GSM
-
quasimidi
aktív tag
válasz
Tomaaasz #8361 üzenetére
Nem vagy hülye, lehetséges, csak kicsit melósabb (szvsz) mint egy AOSP portolása.
Először legyen egy gyári, overclockolható kernel, majd egy csupasz AOSP ROM. Ez az első célom, később fogok majd foglalkozni a CM-el ha ezekkel sikerrel járok.Ma hajnalban implementáltam a 'smartass' governort, illetve nekiálltam migrálni P500-ból a cpuclock táblát.
-
0xmilan
addikt
válasz
Tomaaasz #5863 üzenetére
Ebből nem fog rájönni arra, hogy pl hova irja azt, hogy fastboot flash recovery... matepalfi logout blogjaban le van írva részletesen, de Te is leírhatnád vagy belinkelhetned azt, hogy te hogy csináltad.. pl. számomra nem nem világos az eleje, hogy a parancsorban elnavigalunk az adb konyvtaraig, vagy csak random megnyitjuk es elkezdjük írni, hogy fastboot...blabla. ??
-
mkRoland
senior tag
válasz
Tomaaasz #4283 üzenetére
Attól, hogy egy Upgrade proginak kiadják a frissebb verzióját, még nem biztos, hogy a topicban tárgyalt telefonra tényleges frissítés is elérhető adott pillanatban!
Ugyanez az 1.8.2 progi van az alábbi OneTouch készülékekhez:
OT980
OT910
OT908 (ez az utolsó OneTouch egyébként feltűnően emlékeztet valamelyik mobilra, de nem jut eszembe, hogy melyikre...)
Úgyhogy szép és jó, hogy adják ki az újabbnál újabb frissítést végző progikat, de attól még nem kell mindenkinek nekiesnie a frissítésnek. Maximum ha valaki beszámol róla, hogy tényleg történik frissítés is, megírja a Build számot (kiindulási ésupgradeupdate utánit) és hogy milyen ÉRDEMI változást tapasztalt (pl.: wifi ki-be kapcsolás 100-ból 100-szor sikerül).Szerkesztés@14:00:
Tomaaasz is ugyanezt akarta írni, csak kevésbé voltam lusta... Így jó, Tomi? -
mjocika
aktív tag
-
mjocika
aktív tag
válasz
Tomaaasz #4158 üzenetére
Hát akkor nem tudom, hogy mért volt kb. 10% töredezett állomány az SD kártyám Fat partícióján. Lehet, hogy a kártyaolvasó csinálta? Mert a hiba egyik pillanatról a másikra jött elő, s a végén csak a töredezettségmentesítés oldotta meg. Azóta mindent villámgyorsan kezel az SD-kártyára linkelt alkalmazások közül.
-
kurion
senior tag
válasz
Tomaaasz #3793 üzenetére
flash - tehát ha mondjuk frissíteni akarjuk a recovery menüt, akkor beírjuk a recovery particiót kell újraflashelnünk ami a következőképpen néz ki: fastboot flash recovery c:\android\recovery\recovery.img | Flashelhetünk system, userdata, boot és recovery particiókat eme parancs segítségével.
Én így csináltam... remélem ez is jó.
-
Garyka
tag
válasz
Tomaaasz #3741 üzenetére
Lenne még hozzátok pár kérdés. Elégedettek vagytok a készüléketekkel? Mi az ami negatívum benne? Nekem Bladem van és pl. a vaku nagyon hiányzik belőle, de látom, hogy ebben van. CM-romot fel tudtok pakolni rá? A kijelzőnek milyen na minősége? Ehhez a mérethez nagyobb felbontás szokott párosulni, ellenben nem veti vissza a sebességét.. Szimpatikus kis teló.
-
-
0xmilan
addikt
válasz
Tomaaasz #3366 üzenetére
Mennyire halott? propellernél áll meg a bootolás? Ha raktál fel recoveryt ,és el tudod érni, akkor onnan fel tudod tenni a stock romot, (nekem így halt meg upgrade közben/után és így élesztettem fel
) .., ha nem, akkor lesz majd vki, aki ért parancssorhoz meg adb-hez ..és segít
nem kell mindenképp szervízbe vinni szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux haladóknak
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest